🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 126
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Абе, за мене Слави вече си е яко чалга, вкл. и Жива рана с мутренското излъчване по време на изпълнението. Чак ми е мъчно, като помня как тръгнаха в началото... Ще ги видим как ще са сега в политиката (от телефона не мога да намалявам шрифта). А Зомби на Кренбърис също е любима (браво на Крисия!). Ето и поздравът: https://youtu.be/_YGh3jhyMWA Simple Smile

Познаваш ли го лично? Аз - да. Приятел ми е от 1994 г. Нямаш представа каква душа е. Имаше един стар български филм "Най-добрият човек, когото познавам". Но това е спам за темата.

Може би предпочитам да спечели Камъкът, който и да е той. Поне костюмът му е по-хубав от този на носорога. Поне за мен.

# 196
Много ми е Криско на поведение този Камък. Чува се, че не е кой-знае какъв певец, точно като Криско. Обаче си избира много подходящи за него песни.

# 197
За мен Камъкът е 75% Тото и 25% Криско.

# 198
Слави може би е добър човек, но като шоумен се изчерпа, а като "политик" нанесе доста вреди, които народа тепърва ще плаща, включително, но не само, с прокарването на пътя на тия некадърници дето в момента мислят куп глупости

# 199
Това за Алекс Алексиев от тук ли го прочете,Геро?

# 200
  • Испания
Никога не съм чувала как пее Санó, но много го харесвам. Ако е Камъкът, ще се зарадвам много.

Като е продуцент, не значи, че пише, както казва Мартина. Пак сложи наколенките. Трябва пак да я поканят. Задължително!

# 201
  • София
О, не коментирам личността на Слави, а творчеството му - страхотна деградация последните години Simple Smile Иначе чак да ми е приятел - не ми е, ама не е пък и съвсем да не го познавам Wink Саното е добро предположение за Камъка...

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 22:59 от Спящата

# 202
На мен първото ми предположение за Камъка е на Александър Сано. Да не би случайно да са ме прочели?

# 203
Сано пее много добре.

# 204
Гъбарко
обича да се гъбарка с хората Simple Smile шегувам се
Скрит текст:

# 205
  • София
Саното и Силвестър Силвестров бяха Братя Мангасяран. Иначе си пее, по памет е пял в хор, ама не помня кой, ще поровя...

# 206
Ама ми писна да чета, че Гъбарко е Къци.

# 207
  • Испания
Май няма да им стигне времето.

# 208
На Госпожицата изборът на песни е супер.

Мила Робърт от ден 1.

# 209
О, не е Силвестър Силвестров. Той е висок и има изключително тънък глас.

Общи условия

Активация на акаунт