🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 126
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Сега си обяснявам изцепката с микрофона.
Аз не разбирам защо Тото издаде, че Носорога е Миро и, че предаването му по БНТ е много тъпо? Единственото му оправдание ще е ако нее Миро и го е направил да ни заблуди. Иначе ще е много тъпо от негова страна да говори така и да разкрива колега. За това още имам малко надежда, че може и да нее Миро и всичко да е било сценарий.

# 256
Най-хубавото от представянето на Тото, за мен, е изборът му на песни. Браво на момчето. Иначе, хич не го харесвах. Сега вече няма да ми е чак толкова неприятен.

# 257
  • Radnevo
На Госпожицата изборът на песни е супер.

Мила Робърт от ден 1.
Госпожицата е Виктория, този пясък окончателно ме убеди,тя рисува, рисунката на последният й клип е нейна, всички улики към нея водят. Да не говорим, че Мила е висока, лигава и не може да пее, толкова добре.

# 258
Не е голяма изненада. Имаше тук доста предположения за Тото. На мен не ми е особено симпатичен, нито той, нито маската на Камъкът, за това се радвам, че не отива на финал.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 23:37 от VaniaK

# 259
  • Испания
Както писах по-горе: бенката се рисува. И гласът се модулира.

Маската е прекрасна.

# 260
За мен гласът беше водещото при Камъка + поведението на сцената. Имах леки съмнения за Криско, защото уликите повече водят към него, но в последно време все към Тото се връщах.

# 261
Извинявайте, ама изобщо не приличаше на нарисувана бенка. Гласът обаче изобщо не е неговият! Помня го как пя в Капките.

# 262
И какво да питаме Гала за Тото

# 263
Помня го как пя в Капките.
И аз, затова и въобще не ми беше в ареала. Но супер се справи, задобрял е.

# 264
  • Испания
И какво да питаме Гала за Тото

Гостувал ѝ е многократно. Уликите са вятър между ушите. Гласовете - модулирани. Тук-таме се чува нещо заради някой некадърник от екипа. А ти се сещай кой е!

# 265
Тото вероятно е гостувал в нейното шоу и го е разпитвала това-онова.
Миналата година участваше като гост под маската на Лъва и отново имаше коментари по повод пеенето му. Тази също издишаше на доста места.

# 266
  • София
На Тото през повечето време му оправяха фалшивеенето (то с тая техника сигурно и аз мога да стана "певица"), иначе отвсякъде ми беше той, ама все търсех някой по-добре пеещ - я Саното, я Влади Априлов (не че те двамата са Кирил Маричков прим., ама не са "Черна мамба сАм").

# 267
Изрових си коментара от 5-та тема по повод изцепката на Камъкът.

# 268
  • Велико Търново
Тото за малко да свали и зелените гащи.....Joy
Под тях имаше и други.

# 269
Който е гледал гостуването на Боби Яга при Тото знае, че Тото бая лъжеше, че не участва. Даже си позволи да каже, че не му харесват костюмите този сезон. Не знам дали е изпечен лъжец или добър актьор, или и двете, но му се получава. Grin
Слагам в спойлер, ако някой не е гледал видеото и иска да чуе (след 10:50 започва да лъже колкото може Joy):
Скрит текст:

Смайли, има логика нарочно да са нарисували тая бенка, за да заблудят, че е Криско. Доста плоско от страна на екипа и/или Тото. Сега ще върна да видя дали я имаше като си свали маската.

Общи условия

Активация на акаунт