🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 102
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
КЪЦИ е Гъбарко да напомня на Simple Smile

Да не ме забравите и на всички приятели тук.

Защо все още мислиш че Гъбарко е Къци? SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 271
Нали не очаквате да си признае, че участва?

# 272
  • Испания

Смайли, има логика нарочно да са нарисували тая бенка, за да заблудят, че е Криско. Доста плоско от страна на екипа и/или Тото. Сега ще върна да видя дали я имаше като си свали маската.

Разбира се! Какво по-лесно от това. На снимките в интернет няма бенка. И тук не се вижда такава.

В това, че съблече всичко, не виждам нищо лошо. Просто разчупи стереотипите. Аман от рутина!

# 273
Нали не очаквате да си признае, че участва?
Разбира се, че не. Просто нямаше как да не отбележа колко добре му се получи. Hands Thumbsup И когато Боби му каза, че Камъкът му е любимец дори за секунда не се издаде, че е той.

Разбира се! Какво по-лесно от това. На снимките в интернет няма бенка. И тук не се вижда такава.
Ясно значи. Не знам кое е по-нелепо - фалшивата бенка или моментът, в който под маската на Баба Яга беше момче от балета.

# 274
Който е гледал гостуването на Боби Яга при Тото знае, че Тото бая лъжеше, че не участва. Даже си позволи да каже, че не му харесват костюмите този сезон. Не знам дали е изпечен лъжец или добър актьор, или и двете, но му се получава. Grin
Слагам в спойлер, ако някой не е гледал видеото и иска да чуе (след 10:50 започва да лъже колкото може Joy):
Скрит текст:

Смайли, има логика нарочно да са нарисували тая бенка, за да заблудят, че е Криско. Доста плоско от страна на екипа и/или Тото. Сега ще върна да видя дали я имаше като си свали маската.
Добър актьор е, но по очите се вижда, че лъже.
А иначе аз ви казах още от време оно в темата за Капките, че Йонислав може да пее, но му дават сеираджийски песни и публиката остава с грешно впечатление.

# 275
  • Испания

Ясно значи. Не знам кое е по-нелепо - фалшивата бенка или моментът, в който под маската на Баба Яга беше момче от балета.

За мен - второто. Под костюма може да е било и момиче.

Плаща винаги лиценз на чуждите песни, които пее. Отбелязано е, че текстът е на Ивайло - изключителен текстописец и мозък.

Ако е, като да не го познаваш, би трябвало да го знаеш. Останалото е клевета.

# 276
Май, само аз не знам какво е предаването на Миро по БНТ?! Simple Smile

Иначе, както твърдях и преди - Тото си е Йони, а Йони беше Камъка ...
Трябваше малко повече да разкаже за уликите, но явно по-важно е да се направи реклама в ефир на Просекото ...

# 277
  • Испания
Май, само аз не знам какво е предаването на Миро по БНТ?! Simple Smile

Иначе, както твърдях и преди - Тото си е Йони, а Йони беше Камъка ...
Трябваше малко повече да разкаже за уликите, но явно по-важно е да се направи реклама в ефир на Просекото ...

За Миро и предаването - тук.
Цитат
Миро е водещ на новия проект на БНТ "Любимците на България"
Форматът стартира с номинации от зрителите и ще отличи най-обичаните българи в 12 различни категории
Никога не съм го гледала, защото не е нещо, за което бих си губила времето.

Обяснението за уликите върви като субтитри, след като се свали маската.

"От продуцента" разбира се, че трябва да се рекламира. Интересно дали плаща на Нова ТВ за реклама?

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 00:37 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 278
Чакам коментар от Азис за "божественото" тяло на Камъка след свалянето на маската Grinning

# 279
@Smileys - нямах идея за това предаване, но благодаря за информацията. Изобщо, при маска като Тото-вата, гласът е последното по което да съдим. Можеше да каже повече неща, особено за голямата Скала, но уви ....
Във видеата на Дули и Мати, толкова пъти го разнищиха, че нямам търпение за другата седмица да ги чуем .... Blush
А за рекламата - Нова плащат на Халваджиян за ефирното време. Какво прави той в него, не ги вълнува. Стига рейтинг да има!

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 01:07 от vanya.pavlova

# 280
  • Испания
@Smileys - нямах идея за това предаване, но благодаря за информацията. Изобщо, при масло като Тото-вата, гласът е последното по което да съдим. Можеше да каже повече неща, особено за голямата Скала, но уви ....
Във видеата на Дули и Мати, толкова пъти го разнищиха, че нямам търпение за другата седмица да ги чуем .... Blush

За нищо.

Тото /Йонислав - прекрасно име/ си свърши работата. С модулация както всички.

А за поздрава на Спящата мога да добавя, че композиторът на "Лягушка" и песента на Слави "Затова" е Франсис Лемарк, така че това изпълнение, което ни пусна, не е авторско.

"Затова" за мен е много по-въздействащо.

# 281
  • София
Маскираният певец (27.11.2021) - част 1 И  2
Сезон 3 Епизод 12

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 282
Сега пуснах изпълнението на Тото от миналата година като гост - участник под маската на Лъва. Походката при излизането на сцената е абсолютно същата, а при пеенето гласът не е толкова модулиран като сега, но е едно към едно.

# 283
  • София
О, далече съм от мисълта, че Слави не си плаща авторските права, не съм го й казвала Wink Последните години обаче много изпростряха (и той, и екипът му, ако бъдем точни). Не са й особено оригинални. Иначе в този сезон на Маската половината (ако не и повече) участници - редовни, гости и панелисти, особено ако участват и Галя Курдова, и Миро, и Крисия, явно са минали през шоуто на Дългия, не може да му се отрече Simple Smile

# 284
Сега загледах отново свалянето на маската - в надписите се обясняват част от уликите. Алергичен е към морски дарове, обича да готви боб и мусака, играл е русалка (което обяснява уликата с русото момиче), става в 6 часа сутринта, жена му е част от балета в "Забраненото шоу на Рачков", сам си пише текстовете на песните, което обяснява и химикалката. Продължавам да недоумявам защо си свали цялата маска, а не само главата, но няма значение. Яд ме е, че не продължи, защото определено вдъхна живот на Камъка и успяваше да вдигне шоуто на крака, когато то вървеше изключително мудно и скучно. Надявам се "успехът" ми с познаването на победителя да продължи и Гъбарко да остане трети. Не мога да го харесам и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт