Тема 3 - Гоблин... или темата за обсъждане на корейски и китайски сериали

• 21 515
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Предполагам, че няма начин да объркат главната героиня с другата танцьорка, въпреки тази кърпа на лицето й. Двете не си приличат никак.
Добре, че момичето харесва женствени неща, въпреки възпитанието си. На някои им се объркват хормоните от такива фактори.

# 136
  • гр. София
Кърпата беше с цел да не я познаят нея Simple Smile
Точно като Пепеляшка, тя бяга, принца я гони, но няма пантофка Joy

# 137
Здравейте!
Имам нужда от насока. Все отлагам да гледам сериала Готблин, днес реших, че е крайно време да започна. За съжаление, не знам от къде да го изтегля + бг субтитри. Вие от къде го гледахте?

# 138
Не знам дали сте коментирали темата, но аз да си кажа, понеже току-що загрях Smile Smile Smile

Moon Embracing the Sun -> 13-годишната годеница на принца:

Love in the Moonlight -> Фалшивият евнух:

И в крайна сметка - една и съща актриса, а именно Kim Yoo-jung Heart

Аз по принцип рядко харесвам корейските актриси, обаче в Moon Embracing the Sun малката годеница много ми харесваше, много красиво и нежно момиченце. И после така се ядосвах, че я смениха с оня крокодил... Grinning Но това сме го коментирали вече.
И сега гледам Love in the Moonlight и актрисата много ми харесва, голяма хубавица. И си викам - най-после намерили хубава актриса за главната роля... и изведнъж загрях - ами това е същото момиче от Moon Embracing the Sun, вече порастнало!
Ето как трябваше да излежда порасталата девойка от Moon Embracing the Sun ама не са имали време да я чакат...Grinning

# 139
И още по-мъничка в Илджиме,

където си партнира с  Ю Джин Гу, който пък е принцът в Moon Embracing the Sun Simple Smile.

# 140
Има невинно излъчване, не е типичната корейска актриса с остра брадичка.

# 141
  • гр. София
Чудесна актриса е  Grinning

Весела Коледа,. момичета!

# 142
Весели празници! 🥳

# 143
  • гр. София
Разкошни снимки! Simple Smile

# 144
Те май не са всички от тази година, но това не е толкова важно Relaxed

# 145
Vboh7  https://www.vbox7.com/play:00c762f47c   
Здравейте!
Имам нужда от насока. Все отлагам да гледам сериала Готблин, днес реших, че е крайно време да започна. За съжаление, не знам от къде да го изтегля + бг субтитри. Вие от къде го гледахте?

# 146
С пожелание за топли празници!
Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Сега съм на не-розови филми. Ако сте на розова тема, не четете по-надолу. Не помня как се правеше спойлер от мобилния.
Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Най-после изгледах Паразит.
Не съм специалист, но според мен е спечелил наградата по политически причини.
Много от посланията са казани директно. Зрителят въобще не трябва да се мъчи да ги открие.

За себе си, най-ярко запомних, че нищо не е такова, каквото изглежда И че без план е най-добре. Още един филм, който ми казва колко е ужасен животът, но въпреки това го живея, странна работа, хванала съм се за него като удавник за сламка!

# 147
  • вятърничава
🎅 Весела Коледа и бъдете здрави! 🌲

deva_deva, харесвам Паразит,за мен беше находка, защото го гледах много преди Оскарите. Самите награди вече нямат стойност, но насочват вниманието на зрителите към азиатските творци и показват,че киното не е само Холивуд.

Скрит текст:
В такива моменти, когато някой се гневи от ежедневните ситуации, които ни заобикалят, им казвам, че хора преживели войни, катаклизми, бедствия, изгубили домовете си, изгубили близките си, изгубили  всичко, били са разделени от любимите си хора и не са имали вайбър, скайп, интернет, чакали са писмо/вест с месеци и години без да знаят какво се случва с тях... такива хора оцеляват и намират сили да продължат да живеят и да бъдат щастливи. А нашето мрънкане е смешно и неважно.

# 148
Скрит текст:
Честно казано, за мен моите проблеми са по-важни от тези на хората, които нямат храна и т.н., а се чувстват щастливи. Защото те са си те, а аз съм аз. Както и да звучи, това е истината. А и щом "те" (които и да са) се чувстват щастливи, защо да ги мисля...
Но съм съгласна за Паразит и Оскарите. Оскарите от тук нататък ще са фарс.

# 149
  • България
Ако преживееш загуби, започваш да се затваряш в себе си.
Ако има ад, това е този свят.
Това е една от причините да гледам и търся повече леки и забавни сериали, вече рядко чета и гледам драми и трагедии.
Засега много харесвам текущия ми сериал - Qing Luo (2021).
 Има тайни, разследвания свързани с тях, има и забавни моменти покрай дребния на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт