Тема 3 - Гоблин... или темата за обсъждане на корейски и китайски сериали

• 21 524
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. София
Не мога да кажа нищо за Паразит, не съм го гледала, а и нямам желание. За Оскарите вече е ясно, че няма значение колко е добър филма, там награждаването е по други критерии.
И аз съм на същото мнение и съм го изразила вече, аз гледам сериалите, за да се позабавлявам, да се разтоваря, да забравя своите проблеми поне за малко, не че е възможно, но... Много ми харесва мисълта, че адът е тук, а не някъде другаде. Като се замислиш е вярно.
С удоволствие гледам  пак Лунна светлина. Secret royal inspector съм на 11 епизод,  а относно в  The red sleeve не го гледам, прекъснах го на епизод 2, но ще го продължа.  Набелязала съм и китайски, но кога ще ги гледам. Общо взето прекарвам повече време в мислене какво да гледам, отколкото реално да го правя Joy

# 151
Ако видите някъде Тихото море, но с ниско качество, пишете, за да го изтегля. Иска ми се целият сезон да е не повече от 5 ГБ (или подобна цифра - но в никакъв случай над 10).

Сега следя Лунна светлина, за инспектора, и Лош и луд. Набелязала съм и други, но имам какво да гледам в момента - има време докато стигна до тях (освен това, след празниците ще бъда заета с някои неща и може да нямам време за сериали).
Според вас, Lee Dong Wook какво друго е променял, освен клепачите? Аз мислех, че си е пипал и устните и брадичката, но на стари снимки са същите. Освен това носът му има интересна форма, но и той май е горе-долу същият - не виждам драстична промяна:
Скрит текст:
Интересно, дали отмира тази мода с промяната на клепачите? В текущи сериали виждам все повече млади актьори със силно скосени очи. А и неговите са били ок, не са като цепки (в този случай разбирам нуждата от операция, но не съм виждала такъв тип очи при актьори).
Другото, което се набива на очи е, че като младеж е по-пухкав в лицето, но това се променя с възрастта и с диета.

# 152
  • България
Според вас, Lee Dong Wook какво друго е променял, освен клепачите? Аз мислех, че си е пипал и устните и брадичката, но на стари снимки са същите. Освен това носът му има интересна форма, но и той май е горе-долу същият - не виждам драстична промяна:
Скрит текст:
Интересно, дали отмира тази мода с промяната на клепачите? В текущи сериали виждам все повече млади актьори със силно скосени очи. А и неговите са били ок, не са като цепки (в този случай разбирам нуждата от операция, но не съм виждала такъв тип очи при актьори).
Другото, което се набива на очи е, че като младеж е по-пухкав в лицето, но това се променя с възрастта и с диета.
Сякаш виждам двама различни.
Възрастта май е променила повечето неща по лицето му.

# 153
Според мен, разликата идва от клепачите и оформените вежди (не точно на тази снимка, но в много от ролите му).
Хората изглеждат адски различно, като си променят формата на веждите. Или дори само цвета - забелязва се особено силно при западни актьори с русовяви вежди - като ги почернят за някоя роля изглеждат смущаващо различни.

# 154
Аз в момента гледам един сериал, в който и тримата главни герои (двама мъже и една жена, хаха, изненада нали 😜) са без т. нар. “двоен клепач” и си имат типични азиатски очи. Момичето особено е с много големи очи и пак няма двоен клепач, което е чудесно. Та явно модата отмира… и слава Богу! Като си направят така клепача и добиват много европейски вид… то ясно, че това е целта де, но на мен не ми харесва, аз европейци гледам всеки ден, аман от тях, не ми се гледат и по филмите 😹

# 155
  • България
Аз в момента гледам един сериал, в който и тримата главни герои (двама мъже и една жена, хаха, изненада нали 😜) са без т. нар. “двоен клепач” и си имат типични азиатски очи. Момичето особено е с много големи очи и пак няма двоен клепач, което е чудесно. Та явно модата отмира… и слава Богу!
С тази част съм много съгласна.
Скрит текст:
Но за съжаление европейците няма как да ми омръзнат, в последно време хич не се мяркат на екран. Само черни надничат отвсякъде.
ТВ не гледам, но партньорът ми винаги пуска нещо да върви за фон и снощи видях някакъв френски коледен филм само с бели. Това беше голяма изненада за мен и го изгледах. Стана ми едно такова носталгично, приятно, сякаш се върнах в близкото минало.
Докато пиша, погледнах екрана на телевизора - нищо ново, тъмни актьори.
Продължавам си с китайския сериал. Засега е все така приятен и съм му писала 10ка. Надявам се да не го съсипят до финал.

# 156
  • гр. София
Може ли снимка да добия представа за двойния клепач и липсата му.

# 157
Може ли снимка да добия представа за двойния клепач и липсата му.
Ето, горната снимка е без двоен клепач, долната е с:

# 158
  • гр. София
Попаднах на статии за пластичната хирургия в Корея, то на показаните снимки все едно гледаш друг човек. Пълна промяна направо.

# 159
Аз и преди съм писала - когато очите са без двоен клепач и са големи (т.е. не като цепки), приличат на котешки. Което ми харесва Animal Cat

# 160
  • България
Ето един актьор, който харесвам.
На едната снимка е с двоен клепач, а на другата с естествен.

На практика някои ползват лепенки, не си правят операции.
Такива лепенки съм виждала в Алиекспрес.
И при нас има такава мания да се оперират очи заради липса на двоен клепач. Аз харесвам без двоен, но както се казва, всеки си шета на акъла (ума). Bowtie

# 161
Ми, идеално си изглежда и на двете снимки Simple Smile

# 162
  • гр. София
Гледам 13 епизод на Secret royal inspector. Големи сладури са главните.
Скрит текст:
Баба му ги видя заедно, да видим какво ще стане. Тя не си поплюва.
Злодеят Пак Сънг ми е странен.  Синът му Пак То Су е такъв плазмодий, щеше да го издаде, а той го дундурка като бебе. И иска да убие другия си син.
Скрит текст:

# 163
Аз още не съм стигнала до там, днес исках да наваксам, но за съжаление ме прекъснаха...

# 164
  • България
Всъщност, кой от двата сериала гледате:
https://mydramalist.com/685971-eosajoidyeon
или
https://mydramalist.com/62153-new-secret-royal-inspector

Общи условия

Активация на акаунт