Тема 3 - Гоблин... или темата за обсъждане на корейски и китайски сериали

• 21 591
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Днешният епизод ми харесва, но това момиче (дъщерята на министъра) започва да ме дразни. Голяма досадница!
Заради такива досадници и от двата пола, често превъртам сериалите.
Има такива в реалния свят, трябва ли да ги гледаме и по ТВ.
Тая е поносима, то и главната не е идеална, така че има къде да се набута трето колело.
Но пък принцът и внукът на министъра са топ.

# 196
  • плевен
Здравейте,пуснаха нова информация,че по лейдито ще започне нов корейски сериал Cheat on me if you can,на бълг.ще се казва Смъртоносна изневяра.Ще започне от 13.01.
На всички пожелавам весело посрещане на новата година.Бъдете живи и здрави.

# 197
Не съм го гледала, дано да е интересен Simple Smile

Майката на главната героиня беше злата кралица в Йи Сан - над 70 епизода чаках да я екзекутират и пак не стана:

Ама е доста по-млада...

# 198
  • гр. София
Резюмето не вдъхва голямо доверие, но все пак ще го погледна.

# 199
Здравейте,пуснаха нова информация,че по лейдито ще започне нов корейски сериал Cheat on me if you can,на бълг.ще се казва Смъртоносна изневяра.Ще започне от 13.01.
На всички пожелавам весело посрещане на новата година.Бъдете живи и здрави.

Супер... преди време го бях препоръчала тук..

Резюме: Драмата разказва за Канг Йо Джу (Jo Yeo Jung), авторка на криминални романи, която мисли само за това как да убива хора в книгите си, и за съпруга ѝ У Сонг (Go Joon), бракоразводен адвокат, подписал меморандум, в който е записано: „Ако изневериш, умираш“…

# 200
  • вятърничава
Честита Нова година! 🍾
Много здраве, щастие и късмет !
И много нови и хубави филми и сериали! 🎎

# 201
Честита Нова година! Blush
Аз вчера изгледах серията, въпреки празника.
Нещо не съм гледала внимателно и не разбрах от къде се получи това объркване с принцесата и нейния ухажор - тя си мисли, че той е бил влюбен в нейната придворна дама, а пък той си е харесвал нея (преди диетата)?

# 202
  • Бургас
В едно от писмата той ѝ беше написал, че я е видял за първи път на люлката, и че тогава е била болна. А тя си спомни, че когато се е люлеела, придворната ѝ е стояла до люлката и е кашляла. Относно другото, младежът просто си харесва пухкави девойки 🙂

# 203
Да, обаче когато се видяха на пазара, той гледаше нея, а не другото момиче (когато каза, че е избягала, щом видяла лицето му) - значи все пак това с придворната дама е недоразумение.

# 204

В момента излъчват нов исторически сериал - https://asianwiki.com/Moonshine_(Korean_Drama)

# 205
Тъкмо да кажа, че това момче ми е познато и се сетих, че съм го гледала в сериала с роботката Simple Smile
Сега видях, че в Замунда са качени 2 и 3-ти епизоди на Лош и луд, ще ги изгледам с приоритет - психологическият аспект на историята ми е много интересен.

П.п. Преглеждам списъка на младежа от постера в Азиан уики - излиза, че съм го гледала в повече неща...

# 206
  • гр. София
Честита Нова Година! Simple Smile Здраве и щастие!
Да се радваме на още много чудесни филми и сериали!
Тези двамата принцесата и ученият са много забавни. Той си я харесва точно каквато беше и я обича много.Да, объркването се получи, защото принцесата не мисли, че е красива.
Да, видях го този сериал. Ще му обърна внимание. За сухия режим.
Благодаря за инфото за Bad and crazy.

# 207
  • Бургас
Да, обаче когато се видяха на пазара, той гледаше нея, а не другото момиче (когато каза, че е избягала, щом видяла лицето му) - значи все пак това с придворната дама е недоразумение.
Принцесата избяга, защото видя брат си. Тя не знае кой ѝ пише.

# 208
Да, но той така помисли. Имам предвид, че той (ученият) харесва принцесата, а не придворната дама, тогава как стана това объркване и защо в писмото е пишело, че тя е кашляла... Както и да е, изглежда не мога да обясня ясно...

# 209
  • България
Липсва ѝ самочувствие заради пълнотата.
Може и тя да е кашляла, но след като не мисли, че заслужава внимание, предпочете да си спомни, че и слугинята е кашляла.
Нали видя каква драма настана в Лунни любовници заради един белег и то на мъж, а представяш ли си какво е било да си опухлена корейка в ония времена.
То и в тия.
Все пак са различна култура.
Тук, нашите кифли се препържват по плажове и солариуми, докато станат неразличими от роми, а там си пазят кожата и бялата е на почит.
Затова си купувам китайски кремове, по подразбиране са избелващи. И аз не харесвам тъмни кожи. Grin

Общи условия

Активация на акаунт