Тема 3 - Гоблин... или темата за обсъждане на корейски и китайски сериали

• 21 553
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Русия
И на мен ми харесват дългите носове. Някак си е мъжествено. Малките носове са за жените.
Точно прическа като на снимката имах предвид, като казвах за прикриване и разкрасяване: челото закрито, косата с голям обем. Когато са без фризура, изгеждат съвсем различно.

# 571
Вчера започна A Business Proposal. Първи епизод ми хареса. Подбрани са страхотни и красиви актьори и актриси. По сюжет прилича на What's Wrong with Secretary Kim? и She Was Pretty. Главната героиня отива на сляпа среща вместо най - добрата си приятелка, която е богаташка. За разлика от She Was Pretty тук богаташката не е част от любовният триъгълник, а си има свой любовен интерес.
Главните са:
Ahn Hyo-seop
Скрит текст:

Участва в Lovers of the Red Sky, Dr. Romantic, Abyss, Still 17 и др.
Kim Se-jeong
Скрит текст:

Участва в The Uncanny Counter и School 2017.
Kim Min-kyu
Скрит текст:

Последно участва в Snowdrop. Другите ми сериали са Queen: Love and War - главен и второстепенни роли - Perfume, Backstreet Rookie и др.
Seol In-ah
Скрит текст:

Последно участва в Mr. Queen

# 572
Не съм забелязала нещо в челата им или тила да ме дразни, най-много ме дразнят прасешките носове, но това явно е някаква световна мода, да се правят на Майкъл Джексън след операциите.

За щастие при китайците още не съм видяла така, но при корейците има.
Устните - добре, поносимо, но тия дупки вместо нос развалят хубавия мъж. Няма да се задържи на трето място, ще пада надолу ми се струва.
И пак опираме до личното усещане за красота, аз харесвам вейките, не батките.
Има един, двама от китайците, които са прекалили, но по-добре така, отколкото като културист.
Оф да, имаше един корейски сериал, за името на който не се сещам в момента, и там един учител по математика уж голям красавец, а носът му супер странен, ноздрите се виждат. Отвратително грозно ми беше на мен, не можех да го гледам, чудех им се на актрисите какви са професионалистки и играят толкова добре, че уж много го харесват...
Аз през цялото време като го даваха все в тоя нос гледах и не можех да го преодолея, направо ми се гадеше от тоя актьор. Каква е тая мода, какво е това чудо не знам...
Добре де, а самите актьори като им направят такава "корекция" как ли се чувстват след това - доволни ли са или се чувстват осакатени? Т.е. това дали е търсен ефект или случайност? Аз на тяхно място щях да съм в потрес, не мога да си представя някой да си го причини нарочно такова нещо...

# 573
Няма как да им го залепят обратно - и да не им харесва, ще казват, че са доволни (същото се отнася за нашите "звезди" - сигурна съм, че някои съжаляват, но няма да си признаят).

# 574
Няма как да им го залепят обратно - и да не им харесва, ще казват, че са доволни (същото се отнася за нашите "звезди" - сигурна съм, че някои съжаляват, но няма да си признаят).
pppqqq, няма начин да няма начин Simple Smile
Особено преди известно време като видях какви чудеса правят пластичните им хирурзи с цялата челюст и обратната захапка при някои...
Ще сложат там някаква допълнителна кост, ще го удължат тоя нос, колко му е Grinning
Гледах едно видео (на двете българки, които живеят в Южна Корея, бях давала линк към канала им) и там обясняваха точно за пластичните операции на носа в Корея - имали позната, която си направила такава операция, но много се тревожела дали са й сложили изкуствена костица в носа или истинска от трупен донор. Нещо не вярвала на лекаря и клиниката и тоя въпрос много я притеснявал. Та искам да кажа - те с носа могат да си правят каквото си искат... стига клиента да го иска...

# 575
  • България
И за двата пола предпочитам така наречените орлови носове.
След бялата кожа и дългата коса, това е третото нещо, което гледам.
При жените може да е по-малък, но да е "човчица". Grinning
Chen Yu Qi

Римските ми гени явно са много проклети. Joy
Не дават път на друг вид красота по отношение на обонятелния орган.

# 576
  • Русия
Аз през цялото време като го даваха все в тоя нос гледах и не можех да го преодолея, направо ми се гадеше от тоя актьор. Каква е тая мода, какво е това чудо не знам...
Мисля, че гонят младежкия ефект. Ето го Ли Чонсок, вече е на 32, а изглежда 10 години по-млад. Тези с резките черти на лицето и орловите носове обикновено изглеждат с няколко години повече.

# 577
Според мен, не зависи от носа колко млад изглежда човек. Всеи пак всеки е с различен вкус.

# 578
  • Русия
Кръглите лица, големите очи, малките носове и малките брадички придават младежки вид. Разбира се, ако има дълбоки бръчки и старчески петна, вече ще си личи възрастта.

# 579
  • Бургас
Докато гледах W и While You Were Sleeping изобщо не ми е направило впечатление какъв му е носът на Lee Jong Suk. Съвсем добре си изглеждаше младежът Simple Smile

# 580
Ей тия корейци пак ме изненадаха 🙂След толкова изгледани сапунки за първи път видях главния герой да целува не главната героиня, а тая дето го преследва, само и само да помогне на главната 😀 Жертва се човекът 😂

Дописвам: Объркала съм се, той се бил преструвал. А тъкмо си помислих, че четириъгълникът ще стане по-интересен… но не, праволинейни са си и туй то 🤪

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 18:55 от Змей Горянски

# 581
Много гледате и нищо не пишете Simple Smile
Аз в тая сапунка пак дето гледам много взех да се ядосвам заради “втория главен” така да го наречем Simple Smile И не ядосвам, ами ми е жал да го гледам как се мъчи с главната, а нея вятър я вее на бял кон... и си знам как ще завърши всичко, както винаги - двамата главни щастливо влюбени накрая, а третия с разбито сърце… много ме е яд за тоя младеж, супер свестен…

# 582
  • България
Коя сапунка те ядосва, май не видях някъде да си я посочила. Grinning
Гледам Nirvana in Fire (2015), актьорите са страхотни, но пак ще кажа, че политиката ми е в повече.
И не може без чадър, нали.

Особено сега, предвид ситуацията искам нещо по-леко.
Тази вечер ще започвам нов корейски сериал и ще гледам там да е по-леко и приятно.

# 583
  • гр. София
Нищо не гледам. Нещо нямам настроение.
Сподели кой сериал те ядосва.

# 584
  • Бургас
Довършвам Пулгасала, остават ми още две серии. Харесва ми, нищо, че е малко кърваво, но малко ме е страх от финала. Обикновено са им странни финалите на корейците.

Общи условия

Активация на акаунт