Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 784
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Има нови намаления, в Любими забелязах.

# 481
Честита Коледа, дами! 🎁🎄✨
Картичка имам!!! Днес изтича и не знам за кой профил е... 😆 За тези, които помня и проверих, не става.

# 482
Весели празници!
И при мен е същото. По-точно - мисля, че знам за кой профил е, но не се прилага върху вече намалени стоки и няма смисъл да го ползвам.

# 483
Хайде на герданите Simple Smile

И бели кецове, 15 лв.

Аз си купих този пуловер, дадох и талон Simple Smile
И един гердан Joy

Плаза Мол.

# 484
  • Пловдив
Здравейте.
Има ли опция преглед и тест преди да се плати?

# 485
  • Пловдив
Не, няма преглед и тест. Плащаш, взимаш, ако нещо не е ОК - връщаш. Безплатно е сега.

# 486
  • София
Вчера минах профилактично покрай ХМ в дъ Мол.
Пуловери, които гледам онлайн тука и им се чудех преди време, видях на живо сега. Божке!!!! Тия пуловери бяха като палатки! Разплути, увиснали, широки, мърляви, грозни! Не бих дала и 2 лв за нито един от тях!
Изключително съм разочарована от видяното! Търсех шалове основно, но бяха махнати изобщо или оставени бяха като "мъртви души" да висят 3-4 безлични цветове на рафта!
Нищо не взех!

# 487
Взех си страхотни шалове от Синсей и Манго наскоро- голям размер правоъгълни с ресни, меки и пухкави.
В магазин на НМ не съм стъпвала от 2 години, там е пълно разочарование.
Напоследък и сайтът ми е разочарование.

# 488
  • София
Вчера минах профилактично покрай ХМ в дъ Мол.
Пуловери, които гледам онлайн тука и им се чудех преди време, видях на живо сега. Божке!!!! Тия пуловери бяха като палатки! Разплути, увиснали, широки, мърляви, грозни! Не бих дала и 2 лв за нито един от тях!
Изключително съм разочарована от видяното! Търсех шалове основно, но бяха махнати изобщо или оставени бяха като "мъртви души" да висят 3-4 безлични цветове на рафта!
Нищо не взех!
А намаления добри имаше ли?

# 489
Нищо читаво нямаше, когато аз ходих последния ден преди празниците вечерта. То и народ нямаше толкова, а по новините едва ли не се бутали хората. Май беше 24 -ти декември. Утре ще ходя да видя за една блуза да сменя, гледах за подаръци, мен размъкнатите ме устройват, че за майка гледах, а тя е едричка и това я устройва. Нищо нямаше прилично, вярно голямо , ама и 2 лв не бих дала, но..като няма друго. В Кикито имаше също много намаления, ама пак нищо не видях прилично, Тера Нова и нея набързо разгледах, еми.. От кикито взех 2 панталона и сега ще сменя единия за втория модел пак , че него го хареса. Ще нося и едната блуза от НМ да видя, ако нещо са доизвадили. Ми не дадох 2 лв , ама на 16 лв са най-евтиното намаление и такива две блузи взех, какво да правя. Не и харесва едната, че имало апликация и отказва да я носи, ама пък е топличка и кой ще я гледа, ама инат. Та утре може да се замъкна и ще огледам пак и НМ нещо извадено ли е. В Мол България нищо не се намира в магазина, не знам на другите места е по-заредено , но не ми е удобно. Новите стоки също не ми харесаха, нищо не ми хареса никъде за първа година искам да похарча пари и не мога. Похарчих ги де, ама..то това ..просто е ужасно грозно.

# 490
В Уайкики последно стъпвах октомври, пълно разочарование.
Обаче от сайта си взех 5-6 пуловера, цени от 10 до 20 макс, които са страхотни. Те също пуснаха безплатна доставка. За мен като качество са над НМ. При НМ такива красиви модели и плетки няма.
На мен също ми е интересно защо плащат безбожни наеми за огромните молски магазини, като в тях няма нищо. Хубавото е в сайта, много мои колежки, също разочаровани от реалните магазини, почнаха да пазаруват онлайн. Аз, ако не бях попаднала в темата, едва ли щях да разбера къде са по- хубавите неща.

# 491
  • София
Нищо читаво нямаше, когато аз ходих последния ден преди празниците вечерта. То и народ нямаше толкова, а по новините едва ли не се бутали хората. Май беше 24 -ти декември. Утре ще ходя да видя за една блуза да сменя, гледах за подаръци, мен размъкнатите ме устройват, че за майка гледах, а тя е едричка и това я устройва. Нищо нямаше прилично, вярно голямо , ама и 2 лв не бих дала, но..като няма друго. В Кикито имаше също много намаления, ама пак нищо не видях прилично, Тера Нова и нея набързо разгледах, еми.. От кикито взех 2 панталона и сега ще сменя единия за втория модел пак , че него го хареса. Ще нося и едната блуза от НМ да видя, ако нещо са доизвадили. Ми не дадох 2 лв , ама на 16 лв са най-евтиното намаление и такива две блузи взех, какво да правя. Не и харесва едната, че имало апликация и отказва да я носи, ама пък е топличка и кой ще я гледа, ама инат. Та утре може да се замъкна и ще огледам пак и НМ нещо извадено ли е. В Мол България нищо не се намира в магазина, не знам на другите места е по-заредено , но не ми е удобно. Новите стоки също не ми харесаха, нищо не ми хареса никъде за първа година искам да похарча пари и не мога. Похарчих ги де, ама..то това ..просто е ужасно грозно.
Ми и сега ще се пръсне паркинга на The Mall... Малко преди Коледа положението беше същото.

# 492
И аз днес видях нови намаления, изкуших се и поръчах:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1012508003.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1025947001.html

От този панталон поръчах 46, дано не ми е много голям... По принцип съм по-малък размер, но сега съм малко напълняла (последните 2 месеца, отпуснах се с яденето); сега ще мина на диета, но може да си го нося до пролетта Simple Smile Само дано да съответства на таблицата...

Откакто имах проблем с Уайкики, не поръчвам от тях.

# 493
Ако някой нещо иска да знае дали има да пише и ще погледна утре (ако ходя, уж съм решила)

# 494
46 размер панталон е за пълен човек.

Общи условия

Активация на акаунт