Къде в Пловдив??? - 93

• 32 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Медикус Алфа до фонтаните ли?
В Медикус Тракия също ваксинират с всички ваксини, сутрин от 9, но до кога са следобяд, не знам. Веднага дават сертификат.
А къде е Медикус тракия

# 466
Точно преди Матевски, когато идваш от форума, но от отсрещната страна. Намира се в търговския център и е малко объркващо, докато нацелите вратата.
Днес бях там. За ваксини работят до 16ч.

# 467
В Пълмед, в неделята след Коледа се чакаше около 20 минути по обяд. И то само, защото между 12 и 14:30 с приоритет минават децата.

# 468
Медикус Алфа до фонтаните ли?
В Медикус Тракия също ваксинират с всички ваксини, сутрин от 9, но до кога са следобяд, не знам. Веднага дават сертификат.
А къде е Медикус тракия

В ТЦ Аримаг, централния вход.

# 469
  • о`майна лунна нощ е
В неделя около 17 часа в Метро имаше 6-7 човека пред нас. Казаха ни, че петък, събота и неделя са там. Минахме бързо, за около двайсетина минути. Поради неочаквано големия интерес, явно ваксините се оказаха недостатъчни като бройка и Пфайзер свърши точно пред нас. Но казаха, че за предстоящия уикенд ще се заредят с повече. Разпечатаха първоначалния сертификат веднага.

# 470
Виждали ли сте някъде такива "крем-целувки"? Надявах се на Кауфланд, но няма.
https://www.supermarkt24h.de/media/image/product/34886/lg/g-g-sc … umkuesse-300g.jpg

# 471
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде такива "крем-целувки"? Надявах се на Кауфланд, но няма.
https://www.supermarkt24h.de/media/image/product/34886/lg/g-g-sc … umkuesse-300g.jpg
В Лидл.

# 472
И в Кауфланд има такива "целувки", обаче са по-трудни за откриване от лидълските, защото имат много стока...🙂

# 473
Хахах Долче Simple Smile аз харесах една рецепта с тях и още като видях опаковката, бях сигурна, че съм я виждала в Кауфланд. Снощи обаче с досаждащи мъж и дете, не успях да обиколя съвсем обстойно, признавам си.
Благодаря и на двете!

# 474
Извинявам се ,но не мога да намеря отговорите назад(мисля ,че имаше такъв въпрос). Въпросът ми е къде се продава масло на килограм? Захранваме се и е време за масълце, но не знам от къде да купя хубаво.

# 475
Извинявам се ,но не мога да намеря отговорите назад(мисля ,че имаше такъв въпрос). Въпросът ми е къде се продава масло на килограм? Захранваме се и е време за масълце, но не знам от къде да купя хубаво.
Купи си Президент Simple Smile
На кг за бебе не бих.

# 476
Защо не бихте ?
На кг за бебе не бих.

# 477
Млечния магазин на пазара на Гребната. На Сърница и на Борино са много хубави. Има и гхи.

# 478
Защо не бихте ?
На кг за бебе не бих.
можеш и вкъщи да избиеш от мляко Simple Smile преди години по бебешките теми се мятаха разни такива техники..
Ама сега верно, че има разни малки знайни и незнайни мандри и фермички - да каже който е ползвал. Аз вече не съм толкова мания по еко-био. Мина ми Simple Smile
Скрит текст:
* работя в ХВП сектора от сумати години и съм се нагледала на производства...

# 479
Аз бих ползвала Пилос 250 гр от Лидъл. Любимо ми е. Не бих ползвала масло на килограм за бебе, защото много рядко съм уцелвала такова, което да става...

Общи условия

Активация на акаунт