Къде в Пловдив??? - 93

• 32 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз ползвях немското. Изобщо не съм се занимавала с био/мио. Всички са един дол дренки. Каквото имам домашно давам, но да тръгна да издирвам не си губя времето.

# 481
Не следя био, но ми се иска една идея по-хубаво за нея затова Ви попитах. Благодаря на отзовалите се!

# 482
  • Пловдив
В Лидъл от днес

# 483
Тytti, сещам се, че в Лидъл има био масло, в пакетчета по 200 или 250 грама (не съм сигурна). Знам, че не търсиш чак био, но много го хвалят в лидълската тема, а и периодично намаляват цената му и на промоция струва горе-долу, колкото другите масла. За количествата, които ще използваш, мисля, че и цената му би била приемлива. 🙂

# 484
Детски невролог в града ни има ли?

# 485
Д-р Чакова

# 486
В Кършиака търся къде да ми сменят цип на яке /преди носех на пешеходния светофар на църквата, но там май не работи вече момичето/.
Мерси!

# 487
  • Пловдив
МЦ Юник, на ул. Д. Талев, вход откъм ул. Силиврия.
Има координати в нета
http://www.unique-mc.eu/

# 488
  • Пловдив
В Кършиака търся къде да ми сменят цип на яке /преди носех на пешеходния светофар на църквата, но там май не работи вече момичето/.
Мерси!
Има една шивачка на бул.Дунав, горе-долу срещу Ефир 100 се намира.
Също до Банка ДСК до Новотела има една кооперация със магазин за слухови апарати отдолу (на ул.Белград). Като застанеш с лице към магазина и тръгнеш по уличката наляво (мисля, че е Златю Бояджиев), от лявата страна под кооперациите има едно малко ателие. Жената взима доста евтино, но работи качествено.

# 489
Мерси - едното ми е супер удобно! Simple Smile

# 490
Млечния магазин на Гребната се оказа страхотен. Има дори месо в буркани , прясно мляко с каймак и още куп вкусотии. За тези,които се интересуват от това мисля, че ще е полезно. Аз се спрях на това масло. Тази опаковка ми излезе 5,70лв.

# 491
Такъв м-н има и в близост до четвъртък пазара.

# 492
Магазинът като маслото ли се казва? 🤔

# 493
Мисля, че да. Бързах, че бях спряла не където трябва и не обърнах много внимание, но е единствен и няма как да се сбърка.
Магазинът като маслото ли се казва? 🤔

# 494
Орбит-М е този до пазара, до гребната не го помня, но имат сходна стока.

Общи условия

Активация на акаунт