Къде в Пловдив??? - 93

• 31 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
На племенника ми в Бодимед от пръста. Като предварително майка му се обади да пита дали може, защото не дава от вената. На 8г. Над 600 ВU му изкараха антителата.  

Редактирам, защото бях написала Писанец, а всъщност беше в Бодимед на бул. България.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 11:54 от Хоп-Троп!

# 61
Можете ли да препоръчате салон за микроблейдинг или микропигментация, от който сте доволни?

За микроблейдинг препоръчвам Галя - GAMA cosmetic. Страхотна е.

# 62
На племенникът ми в Бодимед от пръста. Като предварително майка му се обади да пита дали може, защото не дава от вената. На 8г. Над 600 ВU му изкараха антителата. 

Редактирам, защото бях написала Писанец, а всъщност беше в Бодимед на бул. България.
Тази до Луксор ли?

# 63
Между Луксор и Хипократ Н, друга на бул. България не мисля, че има.

# 64
  • Пловдив

Здравейте, издирвам семейството, което се занимава с направата на тези витражи.
 Преди доста години са ни направени и съм им изгубила координатите. Спомням си, че са съпрузи, учили във Франция за майсторлъка на тези красоти. Общо два апартамента са ни направили, като всички врати са с различни мотиви.
Simple Smile

# 65
Здравейте!
От къде мога да взема готова (без предварителна поръчка) хубава торта?

От Сладкарница Неделя вече е купувано всичко, каквото представлява интерес. От Торти Чочко останахме разочаровани - суха и натъртваща беше тортата Червено кадифе... Казвам го за ориентир. Не се търси нещо специално, но в същото време не искам да бъде торта от сладкия щанд в магазин Лекси, примерно.

Вероятно е коментирано доста, но не сме редовни консуматори на сладкарски изделия и не съм запомнила, а сега трябва да реагирам спешно.

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 66
  • Пловдив
Здравейте!
От къде мога да взема готова (без предварителна поръчка) хубава торта?

От Сладкарница Неделя вече е купувано всичко, каквото представлява интерес. От Торти Чочко останахме разочаровани - суха и натъртваща беше тортата Червено кадифе... Казвам го за ориентир. Не се търси нещо специално, но в същото време не искам да бъде торта от сладкия щанд в магазин Лекси, примерно.

Вероятно е коментирано доста, но не сме редовни консуматори на сладкарски изделия и не съм запомнила, а сега трябва да реагирам спешно.

Благодаря предварително на отзовалите се!

1.https://www.tortijulia-plovdiv.com/
2.https://torti-buratino.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

И на двете места правят невероятно вкусни торти.

# 67
  • Пловдив
Има една малка сладкарничка в Кършиака - Торино. Трудно ми е да обясня точното място, може да видите в Гугъл адреса. Взимала съм няколко пъти, за цената си стават. Няма обаче голям избор - най-много 3-4 вида.

Също готови торти има в Криспи (пак в Кършиака), както и в Долче Фелини.

И в Криспи, и в Торино тортите приличат на масовото производство - т.е почти еднакви кремове и вкусове.

Иначе бих препоръчала Слънчевата пекарна - мисля, че дамата може да направи торта по поръчка в рамките на 1-2 дни. Там обаче цените са доста по-различни от масовите сладкарници, защото са с качествени продукти.

# 68
  • Пловдив
За торти - едно време тортите на Лекси не бяха зле, нито на вид, нито на вкус. Сега не знам как са.
Иначе идея давам и за Попимони.
Аз по принцип не харесвам червено кадифе.  За мен това си е боя и крем. Вероятно в Чочко има и по-добри варианти.

# 69
  • Пловдив
Вижте и сладкарница Стената.

# 70
Бих препоръчала сладкарница Мон Шери. Намира се в пресечка до Чайка Фарма (ако още се казва така). Сватбената ни торта преди 11 г беше оттам (пак ни бяха препоръчани), после тортата на кумовете, а кумовете оттогава всяка година поръчват за рд на детето и за други поводи.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 13:53 от dolce miele

# 71
Скоро ми се наложи спешно да взимам торта, но трябваше и да е малко по-качествена, та от зор купих от една гръцка сладкарница, която се намира на Джумаята. Тортата беше фереро, изненадващо беше много добра. Там цените са на килограм, уж работели с качествени продукти. Може и там да проверите, ако е удобна дестинцаията.

# 72
  • Пловдив
Слънчевата пекарна имат торти, и спрямо споменатите до тук сладкарници, цените им не са двойни.

# 73
Сладкарница “Мон Шери” препоръчвам с две ръце. И за сватбата тази година и за на малката кръщенката сме поръчвали от там, но мисля, че имат и на витрина.

# 74
  • Euskal Herria
Торти Нико ни харесват. Имат щанд и  в Метро, иначе е асеновградска фирма.

Общи условия

Активация на акаунт