Къде в Пловдив??? - 93

• 32 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Дами, помагайте, искам да подаря ваучер за масаж на мъжа ми. Бихте ли дали препоръка за студио, от което сте доволни?
Evia spa&welness в фитнес център Пулс
скъпо ли е?
Скъпо е разтегливо понятие - виж им сайта и си прецени Simple Smile
https://evia-spa.com/%d1%81%d0%bf%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d1%82%d1%83 … 0%b0%d0%bb%d0%b8/

# 436
Аз съм ходила в комплекс Сила, останах доволна от масажа, прави ми го една рускиня. Но да уточня, че не е като да ходя през ден на такива процедури и да съм махнаджийка Simple Smile
Там, мисля, масаж на цяло тяло е 55лв.

# 437
  • Пловдив
Здравейте, някой от Happy ресторантите в Пловдив има ли детски кът?Ако не, бихте ли ми препоръчали заведение за хранене с детски кът? Благодаря предварително!
Мисля, че няма. Ресторант с детски кът е Ton Bonbon Taste the fun в търговски център Рива.
Силно препоръчвам и пицария Speciale до Мол Пловдив, има детски кът.
Пицарията скоро ли е открита?

# 438
Пицарията скоро ли е открита?
Още лятото работеше.
Няма пряка видимост от пицарията към детския кът/ център.

# 439
  • Пловдив
Като стана дума за парка, някъде там ми казаха, че има коледна елха. Дали случайно стои още?
Стои си, днес поне беше там, в парк Ружа е и е страхотна
duhi_puhi е писала,  но и аз да потвърдя, старата част е от у-ще Елин Пелин до ул. Царевец,  70-те години след нея  е имало  полета с царевици Grinning
Ресторант с детски кът е и Сентрал парк на Младежкия.

# 440
  • София
Не мога да кажа, дали скоро е открита, доста е нова, но има поне половин година всякак, откакто работи. Бяхме на НГ там, отлично беше всичко.

# 441
  • Пловдив
Детски кът има и в Южен полъх на Полиграфията.

# 442
Детски кът има и в Южен полъх на Полиграфията.
Вече и в този на бул. "Свобода" - Италианският

# 443
В този италиански ресторант на бул. Свобода вътре има ли детски кът или е само отвън?

# 444
В този италиански ресторант на бул. Свобода вътре има ли детски кът или е само отвън?
Закрит е, на втория етаж.

# 445
Момичета, препоръчайте ми хубав спа център в Пловдив или близо до Пловдив, за еднодневно посещение.

# 446
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми хубав спа център в Пловдив или близо до Пловдив, за еднодневно посещение.
Maрково

# 447
Ако ще е развод с нокти и зъби - Елдърова или Маринова.
Благодаря за препоръките,безуспешно издирвам адвокат Елдърова. Стационарния телефон не е актуален,а на мобилния не отговаря( може да си почива и не искам да настоявам повече). Моля, ако някой може да помогне.

Р.С.  И първото име на Маринова?

# 448
# 449
  • тук-там
Здравейте. Някой да знае работното време на д-р Димитрийка Цекова Славова в Ори Билдинг?

Общи условия

Активация на акаунт