Къде в Пловдив??? - 93

• 32 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
В медицинска практика Вива вече няма регистратура, най-добре зънете директно на д-р Славова, на мобилния.
Номерът е от интернет 0896 816 455

# 451
Здравейте, след 8 години безропотна служба, сушилнята ми днес започна да издава странни звуци. Моля за препоръки и контакти на майстор, спешно ще трябва да провери дали е отстраним проблемът, или да се насочваме към купуване на нова.

# 452
  • Пловдив
0889903616 Костадин - майстор за сушилни, перални, съдомиялни и печки. Доста е зает, но е добър и го ползваме от 10тина години. Приема обаждания сутрин към 9.30ч Blush

# 453
има ли опашки по ваксинационните центрове в момента?

# 454
Благодаря, Пепина, разрових си историята на съобщенията и преди 3 години ми е препоръчан същият човек, свързах се с него.

# 455
Здравейте, търся ресторант с вкусна и прясна храна,ако прави и доставка още по-добре.Моля,за препоръки,без Хепи и Ривиера!

# 456
  • Пловдив
На РЗИ било лудница. Колежка ходи 3 пъти вече и не иска да чака.
Казаха ми, че на Медикус алфа е спокойно.

# 457
Точно там мислех да ходя утре или петък в метро

# 458
  • Пловдив
В Пълмед, вчера за 15мин е минала моя приятелка, издават веднага сертификат, работното им време е от 8 до 17ч, имало е от всички ваксини.
На РЗИ било лудница. Колежка ходи 3 пъти вече и не иска да чака.
Не знам защо има хора, които си умират да чакат пред РЗИ, като в близост има много по-удобен вариант...

# 459
  • Пловдив
В Медикус алфа ваксинират до 14 часа. Поне така беше в началото на ноември, когато ходих.

# 460
И декември беше така - до 14. Сутрин започваха в 9,

# 461
Медикус Алфа до фонтаните ли?
В Медикус Тракия също ваксинират с всички ваксини, сутрин от 9, но до кога са следобяд, не знам. Веднага дават сертификат.

# 462
Към ансанбъл "Тракия" дали има група за начинаещи?

# 463
Към ансанбъл "Тракия" дали има група за начинаещи?
Мисля е само за деца. И си ги отглеждат професионално Simple Smile
За аматьори възрастни са друг бичим състави.
Ама може и да ги питате https://trakia-ensemble.org/bg/school - има график някакъв...

# 464
  • Пловдив
В ДКЦ Тракия също правят ваксинация  ,а в Пълмед  в събота минахме за 5 минути към 16 часа.

Общи условия

Активация на акаунт