Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 773
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, някой ползвал ли е тези продукти SYMBIOSIS LONDON - дали са заслужават 🤔

# 376
Здравейте, очакваните продукти в кутията на Кибрит за лице и коса са най-вероятно ексфолиант за лице с папая на monuskin и скраб за скалп на ikoo с хибискус. Някой ползвал ли ги е? Скрабът при нормален скалп и суха коса дали няма да я изсуши още повече?
Скалп за коса не е продукт, който намирам за особено полезен или такъв, който да е решаващ за вида й. Вероятно трябва да има други особено скъпи продукти, които да избият агресивната реклама и да оправдаят по-високата нова крайна  цена, но не забелязах. Ексфолиантът не е по принцип от категорията на такива продукти. Марките не представляват интерес за мен също.

Лайдибокс, помня, се подвизаваха без сайт, което създава доста съмнения за легалност предвид липсата на предваително уредени Общи условия и по тази причина се отказах да поръчвам.  Доколкото разбирам, нищо не се е подобрило в тази насока. Държа на правата си на купувач, а липсата на условия, общуване през социални платформи с някакви съобщения или често променящи се цени на предлаган продукт за мен не са практики, които ми създават усещане за комфорт и за сигурност като потребител.

От друга страна, предложенията за абонамент на "Кибрит"за определен срок не са изгодни, защото разликата с редовната цена не е дори и "козметична". Да не говорим, че не може да се спести доставка или кутия при по-дълъг абонамент, каквато е практиката на подобен род оферти.
Остава отворен и въпросът, как е регулирано възстановяването на сумата за абонамент в двете хипотези: отказ по лично желание или поради невъзможност от тяхна страна да осигурят покриването на абонамента. Не е уредено и в Общите им условия. Такива детайли правят неприятно впечатление, меко казано.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 09:58 от Tsugumi_

# 377
И аз това се замислих за Кибрит след една кутия, която изобщо не харесах и няма да си подновявам абонамента. По-скоро ще си направя за някоя чужда. Там наистина поне една кутия излиза безплатна и дори да не ми хареса някоя, няма да съжалявам толкова, че не мога да я пропусна.

# 378
Момичета, Кибрит мисля, че може да се пропусне, ако прецениш, че не искаш определена кутия, а имаш абонамент. Аз имам абонамент, но не е предплатен. Когато има кутия, в която не харесам разкритите или очакваните продукти, им пиша, че ще пропусна тази кутия, а абонамента си остава. Ако е платен, може би също ще може така, като платената кутия остане за следващия месец.
Колкото до скрабовете за скалп, на мен са ми интересни, до сега не съм пробвах, а имах намерение, затова се радвам, че сега се очаква, но може би наистина не е много универсален продукт.
 Хубаво ще е да има и друг тип продукти за грижа за скалпа- серуми против косопад или за бърз растеж… може и преуош продукти, не само маски и балсами за коса.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 11:14 от OliaMirchovska

# 379
Здравейте, някой ползвал ли е тези продукти SYMBIOSIS LONDON - дали са заслужават 🤔
В декемврийската на Бел имаше крем за лице на тази марка,любим ми е ❤️

# 380
В декемврийската на Бел имаше крем за лице на тази марка,любим ми е ❤️

Благодаря, ще си поръчам кутията 🙂

# 381
Ухае прекрасно и постоянно го добавяха като теглеха късметлии от коледния им календар 🥰

# 382
Здравейте, може ли мнение за кутията на Prettybox  с продукти на Drformula?

# 383
За Diva box мнения?

# 384
И аз имам проблем с отмиването на скраб продукти за коса. Но от 2-3 месеца използвам една ексфолираща четка за скалп на Tangle Teezer и съм влюбена. Ексфолира много добре и избягвам трудното измиване.

За да не е спам, отказах се от декемврийския Good box, но очаквам с нетърпение да разкрият януарския. Може дори да си взема и една от коледното издание, ако е налична дотогава. GrinningVery Happy

# 385
Като гледам, този скраб за коса, ще бъде в Кибрит, ще има и в Белбокс и има шанс да отмести балсамите за устни от абонаментните кутии.

Обаче, скоро ще можем да си обсъждаме абонаменти с кафе от LateSocietу.

Имат и налични кутии, които са извън абонамент и се продават на сайта.

Не съм го опитвала, това кафе, но само заради числото 87 (а всъщност е L8) навсякъде бих им дала 25лв. за кафе.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 17:31 от vanya.pavlova

# 386
  • София
Лайдибокс, помня, се подвизаваха без сайт, което създава доста съмнения за легалност предвид липсата на предваително уредени Общи условия и по тази причина се отказах да поръчвам.  Доколкото разбирам, нищо не се е подобрило в тази насока. Държа на правата си на купувач, а липсата на условия, общуване през социални платформи с някакви съобщения или често променящи се цени на предлаган продукт за мен не са практики, които ми създават усещане за комфорт и за сигурност като потребител.

Ladybox имат сайт. Поръчах кутиите за декември и януари. Не можело вече поръчка чрез съобщение. Само през сайта им.

# 387
Отзив от кутията на good box с коледните нещица - всичко ухае прекрасно (освен серума на Naobay)
Скраб олиото е страхотно не само като аромат, а и като ефект.
Балсама за устни - 10 от 10
Серума на Naobay - кофти аромат,но виждам подобрение в кожата си след няколко ползвания.
Крема за тяло също е много приятен - с леки брокатени частици.
Само пробиотичния крем не съм пробвала.

# 388
  • Пловдив
Кибрит ме печелят с Milanesi, тъкмо се чудех дали да поръчвам, но не остава и капка колебание, много ми харесва марката.

Що се отнася до Ikoo допускате ли, че може да е маска?!

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 22:03 от caprisha

# 389
Ами и аз се зачудих като вас. Чудя се обаче, този лосион на Milanesi, опаковката е същата като на този от кутията за Октомври, който сега се продава за 49 евро на сайта им, струва ми се същия лосион, макар да твърдят, че е нов.
Друг, на сайта, им не откривам, особено със споменатите съставки, ако са за него.
Едва ли имат чисто нов продукт, за тази кутия, пък да го нямат на сайта?!
Кибрит ме печелят с Milanesi, тъкмо се чудех дали да поръчвам, но не остава и капка колебание, много ми харесва марката.

Общи условия

Активация на акаунт