Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Нещо започвам да губя надежда за планера.

# 391
Що се отнася до Ikoo допускате ли, че може да е маска?!
Единственият продукт с хибискус е скраба за скалп.
На Milanesi пише, че е нов продукт и съставките са различни от тези на лосиона. Не знам защо с този ментол си мисля за нещо антицелулитно.

# 392
  • Пловдив
С ментол може да е и крем за крака.

# 393
Хубаво ще е да има и нещо за крачета 🙄🌞
Нещо за гууд ??? Годината свърши нищо не постават.....

# 394
  • София
Само аз ли съм от недоволните от серума на  Naobay от специалното издание на кутията за Коледа на Goodbox? При мен излизат пъпки и зачервяване при редовна употреба на този серум.

Останалите продукти много ги харесвам. Особено EOLIA, заради скраба за тяло си купих и редовната декемврийска кутия, за да имам и лосиона. За мен и двата продукта ухаят чудесно.

И аз чакам Gооdbox  да разкрият продукти за януари Simple Smile.

# 395
  • София
Ехх, този скраб за скалп го имам. Не съм го отворила още.

# 396
С ментол може да е и крем за крака.

Май наистина ще е крем за крака, в рекламата си във фейсбук са написали че има дренажен ефект, тонизиращи свойства и подобряване на микро циркулацията. Ще е изненадващо ако не е крем за крака.

# 397
На neobay имам за около очите от бел добре ми понася, нищо ми няма

# 398
Може конкретно при вас някоя съставка да не ви понася.

# 399
❄️ Кутията за месец #януари е вече тук и е нежна, приказно зимна и крие натурални продукти за над 230лв.

⛄ Януари е месец на промяната, затова и в кутията ще откриеш нови #марки и нови #продукти. ✨ Януари е месец и на обещанията, затова обещаваме и тази година #изненадите да са много вълнуващи. Януари е студен, затова продуктите ще ти донесат много топли #емоции. 🔥

🛀 Януари е време, в което можем да поглезим кожата и сетивата си и сме подбрали 6️⃣ натурални и веган козметични продукта, за едно истинско СПА изживяване. 💙 Разбира се, не сме забравили да добавим и 2️⃣ зимнa вкусотийки. 😋

https://goodbox.bg/product/yanuari

# 400
Най сетне и пак нищо не показват,но самата кутия е много красива🥰ще очаквам да разкрият нещичко

# 401
Аз също имам една на Кибрит декември и се чудя сега дали да си взема и на Goodbox🙂
Може ли някой да даде мнение за продуктите в тази кутия SYMBIOSIS LONDON X GOOD BOX - много и се чудя 🙂
Поръчах си я. Като цяло съм доволна от продуктите, но са насочени към кожа със несъвършенства и по-скоро нормална. За моята суха кожа не помагат особено.

Момичета, какво стана с Предколеднатата игра на Кибрит?

# 402
Скраба за коса и аз го пробвах, ами не ми хареса, не е мовто нещо. Предпочитам маски, балсами и такива неща. Повече няма да го ползвам и така си стои.

# 403
  • София
Не може ли скраба за коса да се доизразходва като скрап за тяло?

# 404
Добра идея. В интерес на истината, особено ако е ментолов - може. Трябваше да го изразходвам така, вместо да ги хвърля. Този на Happy Scalp конкретно. Ама не ми хрумна Simple Smile
Не може ли скраба за коса да се доизразходва като скрап за тяло?

Общи условия

Активация на акаунт