Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 405

Аз също имам една на Кибрит декември и се чудя сега дали да си взема и на Goodbox🙂
Може ли някой да даде мнение за продуктите в тази кутия SYMBIOSIS LONDON X GOOD BOX - много и се чудя 🙂
Поръчах си я. Като цяло съм доволна от продуктите, но са насочени към кожа със несъвършенства и по-скоро нормална. За моята суха кожа не помагат особено.

Момичета, какво стана с Предколеднатата игра на Кибрит?

И моята кожа е суха - значи няма да имам полза 🙂

# 406
Момичета, видяхте ли втората кутия на bg box? Някой има ли впечатления от Елек?

# 407
Брей как така две кутии наведнъж,браво по-интересна е тази 🙂

# 408
На мен ми харесват и двете. Пробвала съм продукти на SNB и смятам, че са много добри. Сега и тази ми харесва. Елек май ги е имало и в други кутии, но аз не съм се докосвала до тях. Ако някой изрази впечатления, че си заслужават, може би ще взема и двете, въпреки че искам и Кобрит и Гууд бокс чакам да видя какво ще обявят🤷🏻♀. Но пък декември почти нищо не взех, така че…

# 409
Кутията на Елек е изчерпана вече.

# 410
Кутията на Елек е изчерпана вече.
Много бързо бе! Кога я пуснаха, кога се изчерпа🤷🏻♀

# 411
Точно изброените продукти на е-лек освен хигиенния гел не ги познавам, но слънцезащитата им и кремчетата с невен и живовляк са много добри.

# 412
От сутринта се чудя какви са тия елеци в кутиите, а то какво било...Joy

# 413
Първия ми продукт на Е лек неше мицеларна вода. Ако не се лъжа, имаше някога в кутия на Гууд бокс. Много приятна, лесно сваляше грима и нямаше никакво парене на очите, както тези Нивеа, които съм ползвала. След това си закупих околоочен нощен серум и дневен за лице. Хубави бяха, но не успях да ги изразходвам, защото бях по- нередовна с грижата за кожата.

# 414
Айде на кутийките!

# 415
Тези мицеларни води за това ли се ползват, т.е.сваляне на грим? Мислех, че е за почистване на лицето. Нямам навика и си стоят, накрая хвърлям.

# 416
Поръчах на съобщение в Инстаграм.

# 417
И аз поръчах.😀На мен мейла ми писаха че към декемврийската днес подаряват и ноемврийската кутия.

# 418

Кибрит разкриха 2 от продуктите. Бяхте прави за скраба.

# 419
Благодаря за споделеното понякога влизам първо тук после във фб 🙂
Все още се въздържам от Кибрит 🙄🙂
Очаквам нещичко да разкрият гууд,кога ли 😃

Общи условия

Активация на акаунт