Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 55 696
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Да даа и аз искам гб да имат и чрез Спиди много по-близо ми е ама нищо 😄
И аз бих се радвала на книга🙂

# 706
Аз също ще се радвам много на свещ! Последната беше хубава. Във всяка кутия ако има свещ, никога няма да ми омръзнат, особено ако са наистина хубави свещи. Това би ме накарало да поръчам всяка кутия!

# 707
Аз пък не искам свещ:) Много капризна съм откъм аромати. Последната в кутията на Кибрит не ми допадна и я подарих.

# 708
  • Пловдив
Ако е книга ще е страхотно, свещи не искам. Околоочен също би ми харесал, защото този на kiwi не ми хареса и го разкарах. Лосиони за тяло винаги ме радват.
Ще изчакам още малко с подсказките и сигурно ще поръчам.

# 709
Кутията на Митомо пристигна.
Маските (8 броя), бяха сложени в най-обикновена кутия без брандинг, за разлика от луксозните. Лично аз, адмирирам това, тъй като и без това би оскъпило излишно. Няма изненада, маските си ги избрах аз и съм повече от доволна от цената.

# 710
От петък ли започват доставките на ГБ или се надявам напразно, знаете ли момичета? 🙂

# 711
  • Over the rainbow
От петък ли започват доставките на ГБ или се надявам напразно, знаете ли момичета? 🙂

От 20 до 25 януари са доставките. Аз се надявам още днес да я получа. Нямам търпение Blush

# 712

От 20 до 25 януари са доставките. Аз се надявам още днес да я получа. Нямам търпение Blush
Аз някъде прочетох, че от 21ви започват, но може и да греша. Много станаха кутиите🤷🏻♀

Момичета, пробвахте ли вече някои неща от Кибрит? Аз пробвах пилинга два пъти, но за резултат още не мога да говоря. Но пък маската на EtNaBio е точно както очаквах- нищо не прави. А така се радвах на идеята за маска за ръце. Отдавна исках маска за ръце и за крака. Но тази дори като крем не е добра. Мисля, че тази марка е голяма греда. Помните ли полупразния балсам за коса на марката преди време, който също беше ужасен?
Пробвах и писалката за нокти и кожички- хубаво омекоти кожичките. Останалите продукти не съм пробвала още.

# 713
Момичета, току що отворих крема на Doctor’s formula от коледната кутия на Good Box и съм втрещена от консистенцията - буквално шурна течност и кремообразни частици. Развален ли е? Какво се случва 😀 при вас има ли такъв проблем?

# 714
На мен балсамът на ЕтнаБио много ми хареса и не мисля, че беше празен. С нормална коса съм. Още някой, със сигурност го беше похвалил, но също с такава коса.
Иначе от маската за ръце и аз не съм доволна май. Ама не знам дали не е, защото не мога да нацеля количеството. Първият път сложих много малко и веднага попи и ...нищо. Вторият път сложих повече и не можа да попие всичко и трябваше да се измия. Ама май накрая ще се съглася, че нищо не прави.

# 715
На мен балсамът на ЕтнаБио много ми хареса и не мисля, че беше празен. С нормална коса съм. Още някой, със сигурност го беше похвалил, но също с такава коса.
Иначе от маската за ръце и аз не съм доволна май. Ама не знам дали не е, защото не мога да нацеля количеството. Първият път сложих много малко и веднага попи и ...нищо. Вторият път сложих повече и не можа да попие всичко и трябваше да се измия. Ама май накрая ще се съглася, че нищо не прави.
Как не съм разбрала, че го харесвате, щях да ви го подаря. Дъщеря ми го изразходи едва. Може би си е до коса, наистина. Аз съм запомнила, че имаше много хора, които не го харесваха, а и на много беше непълна опаковката.

# 716
Май от 25-ти ...
[img]//cdn.bg-mamma.com/aQej/FxGSG.jpg[/img]

# 717
Wooden Spoon, са пуснали някакъв хидратиращ серум, който очаквам всеки момент да се появи и по кутиите. Идентична му е опаковката с този серум, който се коментираше тук.

Понеже брандовете четат тук - апелирам:
Видимо не се интересувате от идеята за идентичност, но поне се постарайте откъм опаковките. Използвате едни и същи опаковки като конкурентите си, етикетите са подобни.
Разберете се помежду си, моля Ви, най-накрая, защото само с уголемяване (респективно смаляване, колкото за снимката) на бутилката - трудно ще залъжете хората, че влагате толкова усилия колкото твърдите в това, което правите.
А ако ценовите ви разлики не бяха толкова фрапантни, можеше и да го преглътнем.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 15:26 от vanya.pavlova

# 718
Според мен дали ще ти хареса продукт или кутия си е индивидуално - какво харесва самият човек, какво му е нужно, каква му е кожата. Аз например съм доволна от Кибрит - винаги са иновативни, предлагат продукти, които не съм знаела, че съществуват, пълноразмерни и от качеството също. Балсамът за коса на EtNABio и на мен не ми хареса, но пък маската за ръце ми харесва. Пробвах я на приятеля ми, който има проблемна кожа на ръцете зимата - и той е доволен. Не знам дали има значение, но пише да се използва върху влажна кожа. Писалката я използвам върху нокти и кожички. Аз съм с много бяла и чувствителна кожа и съм доволна и от измивния гел на Elfeya, въпреки че видях негативни коментари, на мен не ми щипе- ползвам малко количество, маха дори и водоустойчив грим. Вярно, че Кибрит увеличиха ценати, но пък този месец доставката е безплатна.
За първи път поръчах Good box септември и бях разочарована - мусът за тяло на sosimple имаше вода вътре, миц. дегримьор на Pease нищо не правеше за мен - нито почистваше, нито махаше грим, нито хидратираше кожата ми, спреят за коса - също. Поръчах коледната им кутия само защото продуктите бяха разкрити и много ми хареса - коледният скраб е уникален като аромат и усещане на кожата след използването му, лосионът за тяло на Brave new hair също има хубав аромат, но блестящите частици не си личат. Май ще поръчвам само след разкрити продукти Grinning
С Bellebox нямам никакъв късмет..Първата ми кутия беше ноември,2020 с една розова водоустойчива спирала, която ставаше "на парцали" след като влезех във вода с нея, след това ми се падна една празна очна линия на Wing woman, една изсъхнала спирала и отново дефектна очна на 3INA. За последната се оплаках и предложиха да ми я сменят, но вече ми бяха и омръзнали с две подобни на цвят червила, палитри за сенки през кутия и серум в две поредни кутии. Бях и останала с впечатление, че пробутват продукти с изтичащ срок на годност. Сега поръчах ноември и декември заради серума за гърди и крема против стрии, но се оказаха миниатюрни опаковки и нямаше много смисъл. Шампоанът от януарската кутия не беше затворен хубаво и се беше разлял из цялата кутия. Явно нямам късмет с тях и вероятно повече няма да поръчам.

# 719
  • София
Относно доставката на Гуд бокс - пратили са кутиите. Получих мейл, че в офис на Еконт е приета пратка за мен и мога утре да си я взема.

Общи условия

Активация на акаунт