Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 610
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Рачешката ми интуиция ми подсказва, че този път кутията ще е силна (особено след тези за ноември, декември и януари, които с радост пропуснах).

Не вярвам да има греда, 4-ти месец подред.
Съответно поръчах.

# 691
Дано да е интересна,досега не съм поръчвала от тях 🙂

# 692
Според мен подсказката намеква за книга. "Да се откъснете" и накрая картинка на книги. Чакам повече жокери Simple Smile

# 693
Според мен подсказката намеква за книга. "Да се откъснете" и накрая картинка на книги. Чакам повече жокери Simple Smile
И на мен ми мина тази мисъл. На мен ми харесва много идеята за книга, но преди няколко месеца имаше и се съмнявам да повторят.

# 694
Книга ще има и според мен....
Мисля да си поръчам февруарската.... Може и да зачакам да разкрият някои и друг продукт

# 695
Дано не е книга, защото това е подарък, също толкова неадекватен като парфюм, например.

Освен, ако не знае човек, какво би допаднало на някой, рискува доста. Не става за всеки.
И двете както могат да те очароват, така и да те разочароват.  

Книгата от предното издание я оставих във входа с надпис "Вземи ме". Е, някой я взе.

Продадох наскоро парфюм на Диор, пак подарък, на супер изгодна цена го дадох, защото аромата ме влудяваше в негативен план, без дори да съм се напръскала веднъж. Само го помирисах и откачих. А струваше повече от 6-месечен абонамент, дори.

Приятелски съвет - ако не знаете, не рискувайте.

# 696
  • София
На мен също ми направи добро впечатление, че Кибрит, отговориха във форума. Според мен на базата на написаното ще си вземат поука. А, относно инфлацията, тя е факт където и да се обърнеш. Онзи ден в магазина ми направи впечатление, че слънчогледовото олио гони по цени вече зехтина на промоция...

# 697
Хмм за първи път от няколко месеца мисля да поръчам кутия без да са разкрили поне един продукт. Имам усещането, че тази ще си заслужава.

# 698
Аз пък си помислих че ще има ароматна свещ,нали първия абзац завършва със свещ 😄😳😄

# 699
Дано! Имаше преди свещи на Casyopea - чудни бяха. Могат да се сложат навсякъде, чудесна декорация са - баня, тоалетна с ниша за декорация, спалня, кухня, хол, коридор.

Аз пък си помислих че ще има ароматна свещ,нали първия абзац завършва със свещ 😄😳😄

# 700
И аз си мисля че в кутията на Кибрит за февруари ще има книга, преди да разкрият продукти нямам намерение да поръчвам. За момента ГБ са ми истински фаворит и с нищо не са ме разочаровали от Септември насам. Единствено не харесвам фирмите куриери с които работят, предпочитам Спиди. Но няма пълно щастие 🙂

# 701
Май ще има книга и нещо със блестящи частици, може би лосион за тяло. ..

# 702
Дано не е лосион за тяло, че имам поне 2-3 литра вкъщи. :Д

# 703
Момичета тези масла на woden shop и jorgobe виждам че ги харесвате, ако някой ги иска да ми пише. Първото ми мирише на олио, второто пък не ми попива.
Браво на Кибрит, че пишат тук, диалога е важен. Аз съм пас този месец въпреки, че кутията е ок  ама толкова козметика събрах по Коледа, че само като я гледам и се чувствам като преяла.
Има толкова много български брандове за аксесоари. Гледам в темата направи си сам, разни чаши украсени с 3д, аксесоари от дърво и куп  други такива глезотии, диадема. бг стига с тези кремове и лосиони. На good box също вече не са ми интересни бисквитките.
Определено си мисля, че тези хора с които правят тези красоти ще се навият на реклама. Ето идея..
Аз разбирам по този начин лайфстайл кутията : нещо за красота, нещо полезно, нещо за дома, нещо за душата...месечна доза радост  Разнообразие, а не само козметика.

# 704
Аз много ще се радвам ако има книга. След последната кутия с книга си направих абонамент именно заради това. И нз как някои хора сравняват парфюм с книга, какво общо има едното с другото?
Можеш да прочетеш стотици и хиляди книги и никога няма да е излишно, а относно дали ще ти хареса трябва да я прочетеш. И в книжарницата незнаеш дали ще ти хареса това не е парфюм да го поръчаш.
Мисля също че повечето от хората, които имат абонамент също биха се радвали на книга. Дано да е това.

Общи условия

Активация на акаунт