Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 779
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Обещаното "разкриване" на Кибрит... информация - де факто никаква, цена - 37.90

Подробности
✍🏻 Януари месец е едновременно спокоен и наситен с планове за всичко, което мечтаем да ни се случи през новата година.
🧐 За първото месечно издание се постарахме да съберем всички твои желания, включихме 3️⃣ нови бранда и ще те изненадаме със 7️⃣ интересни продукта на обща стойност над 250 лева! 🤩
🎁 Започваме годината с обещание да останем любимата ти месечна изненада, която ти носи радост, уют и прекрасна козметична грижа...

# 316
  • Пловдив
Поръчах Кибрит и аз забелязах, че цената е увеличена. Силно вероятно е да спра да я поръчвам всеки месец.

# 317
  • Варна
Кибрит всяка година си вдигат цената, да не кажа , че те най- чести го правят в сравнение с останалите кутии. Отдавна спрях да поръчвам от тях, с изключение на някоя лимитирана кутия.

# 318
Миналата на кибрит ми дойде скъпа и се въздържах,тази май по бива ще видим и на Гууд,ама съм рожденичка може да се възползвам от всяка по една хахах😇
Иначе да чаках и никаква информация за продуктите ...поне един два ...не😩

И да попитам ако поръчам една кутия (кибрит)значи ли че имам абонамент автоматично като при белле??Че не ми се занимава да се отписвам после на сто места...

# 319
Кибрит не те абонират автоматично, поне при мен не се е случвало - купувам единични кутии когато продуктите много ми харесат.

Кремът на мъдмаски от декемврийската гуудбокс ми се отразява доста добре за сега. Студеният вятър много ми изсушава кожата, но с мъдмаски изсъхва по-малко, отколкото с крема на жоржобе, например. А ако фиксирам с масло за лице като последна стъпка, си стои в перфектно състояние цял ден.

# 320
Кибрит не увеличиха ли преди няколко месеца кутията с 1лв? На всеки 2-3 месеца ли ще увеличават с 1-2лв. Това е хем дразнещо, хем разочоварово, въпреки че не са кой знае какви пари. Имайки предвид и безобразното увеличение на куриерските фирми, кутиите си станаха чувствително по- скъпи.

# 321
@OliaMirchovska - всичко се вдига и всеки се възползва под една или друга форма, смятайки неговият труд, че е най-ценният и важен за икономиката.

За мен, не е нормално обаче, доставките да са толкова скъпи на фона на услугата, която предлагат. Това обаче, вече сме го коментирали.

Очаквах от Кибрит да разкрият продукт, което не направиха.
Разкритието май е за новата цена ...

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 20:43 от vanya.pavlova

# 322
Аз мисля, че Кибрит ще разкрият поне един продукт, но явно ще е на по- късен етап.

# 323
Поръчах си Кибрит с Jorgobe, до последно се чудих. Месечните им кутии не ги купувам, че съм пълна с козметика. Като цяло съм фен на Гууд бокс, макар че от кутиите с новата цена не съм поръчвала, въздържам се все още.
Който е от Варна, може да си взима Кибрит лично от офиса им и да си спести цена за доставка.

# 324
Привет! Може да закупите една кутийка без да се обвързвате с абонамент. Скоро ще има публикация, в която ще разкрием "звездата" на кутийката. Simple Smile
Това ми отг от Кибрит

# 325
Чудя се дали няма планер в кутията на Кибрит? Аз лично, бих била доволна на нещо такова.

# 326
По снимките които пуснаха и аз това си помислих че ще има 😇😇😇

# 327
Чудя се дали няма планер в кутията на Кибрит? Аз лично, бих била доволна на нещо такова.
Ще е супер, ако е така! И аз много бих се зарадвала!

# 328
Харесвам много Кибрит, но ако продължават да вдигат цените и не намалят доставката ще спра да ги купувам или поне не често. Тази година оставих доста пари при тях, а някои от нещата изобщо не са ми нужни. Разбирам, че с концепцията- изненадваща кутия се съгласяваме с това да попаднем на ненужни продукти, но парите са си пари. Факт е, че цените се покачват, но някак в България е прекалено осезаемо. Мои приятели се върнаха скоро от Португалия, други от Германия. Е как цените там не растат с такива темпове? Да не говорим за храната, която има увеличение за някои неща с 50%. Извинявам се за лирическото отклонение, но сме прекалено търпелив народ. Затова яко работи при нас спекулата.

# 329
@BettyBoop - вдигането на цената, не само на Кибрит, ще отсее определен брой клиенти и ще ги прати да си купуват английските/немските бюти кутии.

А старите клиенти, инвестирали 4-цифрени (клонящи към такива дори с 5 цифри) суми в българските, ще си следим какво има и ако нещо много искаме - ще си го купим еднократно.

Общи условия

Активация на акаунт