Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 769
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Аз бих я поръчала заради калъфката и терапията за нокти. Но останалите неща какво ще ги правя… напоследък хич не обичам да трупам ненужни неща.

# 361
Не ме грабна и мен, ще я пропусна.

# 362
Не можах да разбера тези продукти всички ли са за ръце?

# 363
Аз я бях намислила за подарък на майка ми,но тези неща няма да ги ползва и ми се искаше различни марки не само snb

# 364
Момичета, скоро никой не е споменавал фитнес кутията. Някой може ли да ми даде линк към нея, не я откривам?

# 365
Не можах да разбера тези продукти всички ли са за ръце?

аз така мисля

# 366
Кибрит!
🙈 Готова ли си да познаеш какво се крие в първото издание за годината, в което сме скрили 7️⃣ съкровища за цялостна грижа? 🥰

🙋 Нещотърсачите ти подсказват част от тях:

🍈 обновяващ продукт за лице с екстракт от папая
🌺 грижа за коса с хибискус от немския бранд ikoo
🇮🇹 нов продукт от наш любим италиански бранд
🌿 натурална грижа за ежедневна употреба и с богато съдържание на нежни масла

🤗 Нямаме търпение да опиташ всички нови и интересни продукти, и да ни споделиш кой се е превърнал в твой фаворит...

🧘‍♀️ Твоята кутийка Кибрит е един от начините да си осигуриш време за грижа, спокойствие и уют. 💆‍♀️💆

🚚 Поръчай сега любимата си месечна изненада със 7️⃣ продукта на обща стойност над 250 лева и ще я получиш между 11 и 15 януари!

📲 Поръчай на https://kibrit.bg/january
📲 Поръчай на https://kibrit.bg/january

# 367
⭐ SNEAK PEEK #2⭐ През януари ще ти разкрием 2️⃣ продукта с обновяващо действие с екстракт от папая и хибискус... 🍈

✨ През първия месец от годината имаме нужда от вдъхновение, както и да се почувстваме красиви, отпочинали и сияещи.

🥰 Затова избрахме точно такива помощници за нашата първа кутийка от два страхотни бранда - MONUSKIN и Ikoo Hair
💆‍♀️ Комбинацията от плодови и цветни екстракти ще разкрие една озарена кожа и здрава коса.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 22:20 от *Didi*

# 368
Къде Лейди бокс разкриват съдържанието на кутиите си?🤔🤔

# 369
В инстаграм са най- активни, въпреки, че публикуват и във ФБ. За януари до сега бяха разкрити праймър и матираща пудра.
Продуктите на Кибрит ми се виждат интересни. Не са обичайните кремове и серуми. Ще изчакам разкриването им.
За януари всички кутии са ми интересни за сега, за разлика от декември…

# 370
Здравейте, очакваните продукти в кутията на Кибрит за лице и коса са най-вероятно ексфолиант за лице с папая на monuskin и скраб за скалп на ikoo с хибискус. Някой ползвал ли ги е? Скрабът при нормален скалп и суха коса дали няма да я изсуши още повече?

# 371
Според мен скрабът няма да изсуши косата, ако не се ползва на всяко къпане. Ползвам този от гуд бокс веднъж месечно и виждам само ползи.

# 372
В инстаграм са най- активни, въпреки, че публикуват и във ФБ. За януари до сега бяха разкрити праймър и матираща пудра.
Продуктите на Кибрит ми се виждат интересни. Не са обичайните кремове и серуми. Ще изчакам разкриването им.
За януари всички кутии са ми интересни за сега, за разлика от декември…
Благодаря! Разгледах им публикациите. Харесаха ми продуктите им. По-различни са от на другите кутии.

# 373
Скрабът от кутията на GoodBox, беше доста зле.
Не знам какво толкова му сте харесали.

Миришеше ужасно на вкиснала мента, на дълга и гъста коса: няма отмиване. Колкото и да го търкате в скалпа. Изхвърлих го след една проба.

Тези скрабове за скалп, не са много доизмислени според мен. Иначе на идейно ниво са чудни. Да видим коя марка по света ще го имплементира на ниво този продукт. Simple Smile

# 374
Ама какво значи да го "имплементира на ниво този продукт"...От едно лично мнение се направи заключение за цялата индустрия и всички марки.  Скрабът си е скраб, въпросът е ще се хареса ли на този конкретен човек или не. Аз също съм с гъста и къдрава коса - не оставам без такъв тип продукти. Пробвала съм 3-4 марки, всички са едни и същи, с еднакво действие. Отмиват се лесно с повечко вода.

Общи условия

Активация на акаунт