Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
И аз си поръчах от промоцията на You Are Worth It Box. Дано, всичко е наред със сроковете на годност. И си поръчах тях, за да не си поръчам Кибрит, заради единия му ензимен пилинг, който съм сигурна, че е много добър. Просто в двете кутии има интересни неща за проба.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 22:39 от vanya.pavlova

# 421
И аз са поръчах от You Are Worth It Box, но на мейла не ми върнаха, че дават ноемврийската като подарък 🤔

# 422
И аз са поръчах от You Are Worth It Box, но на мейла не ми върнаха, че дават ноемврийската като подарък 🤔

Имейл темплейта, който се генерира за поръчка, не е пригоден с информация за тази промоция. Ще Ви изпратят и двете.

# 423
Аз поръчах You are Worth it и Кибрит. Със сигурност ще раздавам козметика.
Тези кутии са манна небесна ако имаш салон за красота 😀

# 424
Как се казват кутиите? Имат ли фийсбук страница и дали още дават по две?
Благодаря

# 425
Как се казват кутиите? Имат ли фийсбук страница и дали още дават по две?
Благодаря

You are Worth it така се казват

# 426
  • Варна
Няма да се възползвам от промоцията 2 за 1, но се замислям за Кибрит. Отдавна не съм си го поръчвала, даже не помня 2021 г дали съм го поръчвала 🤔 , но след декемвройската на Гуд бокс, си казах , че ще внимавам…. Не беше моята кутия…

Нито боди лосиона ми допадна, нито свеща беше Ок- фитила й замина за 2 паленета и приключи всичко, аромата едва доловим.
Крема за лице ми пресушава кожата и я опъва, което е странно, но факт.
Не бях ползвала марката и съответно не съм очарована.
Крема за лице с пробиотик на др Формулас е 100 пъти по- добър за моята кожа се оказа!
Мицеларната на Со био е много хубава- до сега не ме е разочаровала маркта! Бих го купила пълноразмерен продукт.
Скраба и маската за коса още не съм ги пробвала ще почакат.
Крема за ръце ми харесва, добре е за сега.

На януарския кибрит -
Скраба за коса бих го ползвала, макар че имам още малко от този от Гуд бокс, втория разкрит продукт звучи обещаващо и мисля , че ще е топ!
 Ще помисля малко обаче….ще почакам да разкрият / загатнат още нещо макар, че уж пак имало малко бройки! Ако ми е на късмет ще видим.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 23:21 от Daisy_D

# 427
Интересно... На мен доста ми допадна този вариант на BgBox.
https://www.facebook.com/commerce/products/4636327506462604/

# 428
Относно януарския Кибрит, скраба за скалп на ikoo не е пълноразмерен продукт(100мл е на снимката с рекламата им във ФБ) . Същия в пълен размер(250 мл) го има в рибката за 20лв. Другия пилинг за лице на monuskin не ми е интересен. Ако това са им топ продуктите за януари и скоро не разкрият нещо по-впечатляващо, аз съм пас.

# 429
@С.Г.19 - в интерес на истината, за този скраб, щях да напиша, че пакет морска сол би свършил по-добра работа, защото ми прилича точно на такова. И като Ви прочетох ... отидох на сайта на Златна Рибка и му прочетох част от състава.

Обогатен ... с морска сол, което го прави идеален за крака. Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 17:57 от vanya.pavlova

# 430
Относно януарския Кибрит, скраба за скалп на ikoo не е пълноразмерен продукт(100мл е на снимката с рекламата им във ФБ) . Същия в пълен размер(250 мл) го има в рибката за 20лв. Другия пилинг за лице на monuskin не ми е интересен. Ако това са им топ продуктите за януари и скоро не разкрият нещо по-впечатляващо, аз съм пас.
Аз очаквам единия неразкрит продукт на ikoo да е маска за еднократна упоптреба, тип тюрбан.
Другите два продукта ще са може би терапия за нокти и измиващ за лице.

# 431
Не ме кефи нещо кутията на Кибрит, този път клоня към Гууд Бокс, но ще чакам да разкрият нещо.
Вместо скраб да вземат да сложат мляко за коса.

# 432
И аз така. Гуудбокс добре започнаха след лятната им почивка, дано и януарската им кутия да е хубава. Кибрит някак тънко искат да минат този месец с продуктите на ikoo и това ме дразни. А да не говорим че като цяло скрабовете на ikoo не са впечатляващи, ползвала съм и дори имам още от него. Ако включат четка за коса, тогава вече би имало по-голям смисъл, те са хубави. Ама надали.

# 433
Кибрит ще имат 7 продукта, нали?

Засега - скрабът на Ikoo, тюрбан/маска за коса на Ikoo, ензимният пилинг Monuskin, измиващ гел, заздравител за нокти.
Дотук 5. Ако има още 2, освен горните, кутията е супер

# 434
Както и нов продукт на Milanesi skincare.

Общи условия

Активация на акаунт