Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Някой може ли да swatch-не блясъка от кутията на Белебокс? 🤗
Илюминатора ли имате предвид?

# 466
Monu Extra Rich Night Cream от GB кутията звучи доста добре. Не е пълноразмерен( 30ml), но за тези пари е ок. Изкушавам се:) Но моята кожа не е суха и не знам как ще ми подейства .

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 15:02 от BettyBoop

# 467
Ако някоя дама се разделя с Илюминатора от Belle моля да ми пише лс.

# 468
  • София
Някой може ли да swatch-не блясъка от кутията на Белебокс? 🤗
Илюминатора ли имате предвид?
Да.

# 469
Серумът за устни на бел има ли цвят или е нещо като гланц 🙄🙄🙄
На ya be другото  е маска нали,оранжевото,доста маски 😃
Но имам абонамент сякаш не им е много силна тази кутия ще видим🙄,ще ми е подарък за РД от приятелка и още не е при мен 😇😇😇.
Някой изпробвал ли е вече нещо от кутията?Имате ли любимо?

# 470
Но имам абонамент сякаш не им е много силна тази кутия ще видим🙄,ще ми е подарък за РД от приятелка и още не е при мен 😇😇😇.
                                                                   Серумът е безцветен,доста воднист,определено не ме впечатли с нищо.Маската за лице попива моментално,оставя приятно усещане за мека и хидратирана кожа(наподобява крем),шомпоана също ми хареса,другите два продукта още не съм изпробвала.

# 471
А този шампоан за скалп за какво помага някой знае ли? Днес зи взех кутията, но не съм го пробвала.

Снимах си ръката намацана с илюминатора:

Скрит текст:

# 472
Безцветен е и попива веднага, все едно нямаш нищо на устните. Явно създава защитен филм. Ухае приятно на мед. Това, което ми хареса в кутията е шампоана и самозатоплящата се маска за очи.

# 473
Благодаря че споделихте 😇🥰
Интересна маска за очи,да, досега не съм опитвала

# 474
Аз се колебая за Гууд Бокс.
Миналия месец не ме изкефиха лутииъе лато цяло. Много от нещата подарих и се занулих.
Беле Бокс и на мен са ми изпратили кутия, но аз бях поръчала еднократно, а те са ми направили абонамент. Все пак не я искам и им писах, бяха разбрани и казаха, че ще я препратят. Доста са мили.
Поръчките при Белбокс са само с абонамент.
2-3 пъти съм поръчвала еднократно, без абонамент, може би съм го казвала изрично, че не искам абонамент.

# 475
Lady box колко е доставката до адрес. Никъде на сайта им не намерих информация за цени на доставка.

# 476
Lady box колко е доставката до адрес. Никъде на сайта им не намерих информация за цени на доставка.
                                                                  Поръчах януарска еднократна кутия,досега не съм поръчвала от тях,взеха ми 5лв за доставка до офис обаче.

# 477
                                                                  Поръчах януарска еднократна кутия,досега не съм поръчвала от тях,взеха ми 5лв за доставка до офис обаче.
До адрес е 6,20

# 478
  • Варна
.   Ако я изпратят до офис на Спиди е 4.25 лв.

# 479
Здравейте момичета! Включвам се за първи път в темата. Днес открих, че при изпращане на януарската кутия на Лейди бокс, са изпратили отново и коледната "Добро момиче". Тя не ми е необходима, тъй като вече я получих през декември. Можете да видите как изглежда в сайта, като цената и е 29лв. Ако някоя от вас не е успяла да я закупи и иска продуктите в нея, мога да я изпратя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт