Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А този шампоан за скалп за какво помага някой знае ли? Днес зи взех кутията, но не съм го пробвала.

Снимах си ръката намацана с илюминатора:

Скрит текст:
🤗благодаря!

# 481
Здравейте момичета! Включвам се за първи път в темата. Днес открих, че при изпращане на януарската кутия на Лейди бокс, са изпратили отново и коледната "Добро момиче". Тя не ми е необходима, тъй като вече я получих през декември. Можете да видите как изглежда в сайта, като цената и е 29лв. Ако някоя от вас не е успяла да я закупи и иска продуктите в нея, мога да я изпратя. Simple Smile

A ако сте получили януарската ще я снимате ли?

# 482
Здравейте момичета! Включвам се за първи път в темата. Днес открих, че при изпращане на януарската кутия на Лейди бокс, са изпратили отново и коледната "Добро момиче". Тя не ми е необходима, тъй като вече я получих през декември. Можете да видите как изглежда в сайта, като цената и е 29лв. Ако някоя от вас не е успяла да я закупи и иска продуктите в нея, мога да я изпратя. Simple Smile

A ако сте получили януарската ще я снимате ли?

Чакам да ми отговорят мога ли да върна декемврийската. Тъй като са дошли в една доставка, ако не получа отговор от тях, няма да ги взема, защото не ми се плаща два пъти за едно и също нещо. Търсих телефон за контакт, но не открих. Ако все пак успея да се свържа и взема кутията, ще я снимам.
П.С. Свързах се с дамата, беше много отзивчива. Разбрахме се да върна едната кутия и те ще възстановят сумата.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 10:44 от mimetodi

# 483
  • София
Lady Box - доставка до адрес със Спиди 6 лв, а с Еконт е 6.50 лв.
Поръчах доставка до адрес със Спиди, общата сума с доставката трябваше да е 24.99 лв. Получих съобщение за дължима сума 27,03 лв. Доставката със Спиди вместо 6 лв е 8.04 лв. Това коректно ли е?
Ето скрийншот на поръчката ми в сайта на Лейди бокс и от сайта на Спиди:
Скрит текст:

П.С. Свързах се с Лейди бокс и ми обясниха, че: "на сайта пише проблизителна сума за доставка. Те предавали кутиите на Спиди и в зависимост от теглото на пратката Спиди определяли колко е доставката."

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 10:41 от Vesika

# 484
Днес получих януарската на Lady Box - за първи път поръчвам от тях

# 485
Lady box колко е доставката до адрес. Никъде на сайта им не намерих информация за цени на доставка.
                                                                  Поръчах януарска еднократна кутия,досега не съм поръчвала от тях,взеха ми 5лв за доставка до офис обаче.
До адрес е 6,20
Да, обаче аз получих смс с 8,20 доставка и пратката е от физическо лице. Единствено наложения платеж  вътре който е 18,99 ме навява на мисълта, че може да е от тях. Опитах се да се свържа с тях, не успях и се замислям дали да не откажа пратката. Сумата на моята поръчка е 24,99, не съответства на това което трябва да платя на Спиди.

Vesika същия случай и не не е коректно. Цената на доставка до адрес при договор със Спиди е около 6 лв., обаче те са се направили на тарикати и са я пуснали от физическо лице, от там идва и разликата. Аз от човек на име Диана Досова нищо не съм поръчвала.

# 486
Поръчах доставка до адрес със Спиди, общата сума с доставката трябваше да е 24.99 лв. Получих съобщение за дължима сума 27,03 лв. Доставката със Спиди вместо 6 лв е 8.04 лв. Това коректно ли е?
Скрит текст:

П.С. Свързах се с Лейди бокс и ми обясниха, че: "на сайта пише проблизителна сума за доставка. Те предавали кутиите на Спиди и в зависимост от теглото на пратката Спиди определяли колко е доставката."
Най-вероятно доставката е скъпа, защото ги е мързяло да отидат до офис на Спиди и са си извикали куриера да дойде до техен адрес, за да вземе пратката. Така се получава доставка от адрес до адрес .Аз имах подобен случай с една фирма и питах в Спиди защо доставката ми е по-скъпа. Провериха и се оказа точно така. Супер некоректно!!! Освен това е глупаво да лъжат, защото много лесно може да се провери тарифата на Спиди - до 3 кг. от офис до офис цената беше между 4.20-4,60 лв.(в зависимост от наложения платеж). Абе...тарикати.

# 487
Скрит текст:

Най-вероятно доставката е скъпа, защото ги е мързяло да отидат до офис на Спиди и са си извикали куриера да дойде до техен адрес, за да вземе пратката. Така се получава доставка от адрес до адрес .Аз имах подобен случай с една фирма и питах в Спиди защо доставката ми е по-скъпа. Провериха и се оказа точно така. Супер некоректно!!! Освен това е глупаво да лъжат, защото много лесно може да се провери тарифата на Спиди - до 3 кг. от офис до офис цената беше между 4.20-4,60 лв.(в зависимост от наложения платеж). Абе...тарикати.
Не знам какъв е случая с доставката. Моята е по-тежка и отново от физическо лице. Възможно е да идва от куриерската фирма. Също изпратена вчера.
П.С. Не знам как се прави скрит текст.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 11:23 от mimetodi

# 488
Странно... Частно лице ли изпраща пратките?! Без договор със Спиди. Само от НАП да не ги надушат... Вътре има ли касова бележка?

# 489
Странно... Частно лице ли изпраща пратките?! Без договор със Спиди. Само от НАП да не ги надушат... Вътре има ли касова бележка?
Възможно е все още да нямат договор за т.г., тъй като останалите ми предишни пратки са от фирма.

# 490
Договорите обикновено са безсрочни...

# 491
И на това физическо лице като му дойдат приходи в дан.декларация да видим как ще се оправя...

# 492
Lady Box изглежда доста смотана кутията, поне януарската. И 8лв доставка...Май наистина всеки започна да прави кутии. Чудя се как не се е появила още кутия с турски продукти, предвид ниските цени в Турция.

# 493
  • Варна
Здравейте,

пращам снимки и описание на януарския LadyBox. Извинявайте момичета, нещо не мога да скрия снимките, за това ги оставям така.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 14:22 от Panterka81

# 494
  • София
На кутията на Лейдибокс на етикета на Спиди пише грамаж 0,400 кг. Кутията е малка - и за размера и за грамажа 8 лв и нещо си доставка си е много.
ЛейдиБокс, Така не се прави. Получавате Hands Thumbsdown . И още 1 Hands Thumbsdown , понеже в съобщението към поръчката изрично помолих маската да е тази с нар, а сте ми сложили другата, която не искам.

Общи условия

Активация на акаунт