Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 681
  • 746
  •   2
Отговори
# 600
Хубав е серумът, ползвам го редовно.

# 601
На мен този серум изобщо не ми харесва. Изключително мазен е и не мога да го изтърпя на кожата си.

# 602
Моята кожа е суха и буквално го изпива, смесвам го с нощния крем и ми действа много добре.

# 603
Да, забравих да кажа, че аз имам смесена към мазна кожа. Може би това е причината да не го харесвам.

# 604
Привет и от мен! За първи път си поръчах кутия и си харесах Кибрит. Вчера си я взех и вече пробвах почти всичко без маската за коса и скраба. Много съм доволна от продуктите. Само си мисля, че ако всеки месец си вземам кутия, наистина ще се затрупам с какво ли не, а някои неща сигурно няма и да ги ползвам. Вероятно просто ще ги следя и ще преценявам за месеца. Засега на ГБ кутията не ми допадна. Повечето неща не ги ползвам, единият крем е за суха кожа и не ми е подходящ, така че оставам с една кутия Simple Smile, да видим кога пак ще се изкуша.
Всъщност, оставам с впечатлението, че повечето продукти се правят за кутиите. Не знам, може и да греша, но ми беше почти невъзможно да намеря марките в който и да било сайт, дори в чужди гледах. Изключвам Ikoo, които ги има в Златна рибка. И пак, разфасовката очевидно е специално за кутията, или поне не като нормалната, която се продава в БГ.

# 605
Имате ли мнение за този серум
Хубав ли е, някой ползвала ли го е
На мен много ми харесва. Масло е, но попива. Моята кожа е смесена, сега вече на 40+, дори не толкова мазна, по- скоро дехидратирана. Днес се прибрах от нощна смяна, измих се и минах с мицеларна вода в която съм капнала малко чисто лавандулово масло. Еми сега ставам и ми лъщи в т-зоната, а след серума никога не е била мазна. Бих го купила пак ако не е на цената от етикета 😉

# 606
Аз също съм много доволна от серума, със суха кожа съм. Слагах го вечер, а на сутринта кожата ми беше мека и свежа. За топлите месеци ми идваше леко тежък, но за студените -идеален.

# 607

И на мен този серум много ми харесва. За първи път го ползвам - със суха кожа съм 🙂

# 608
  • Варна
И аз имам серума на Удън спун.В началото ми харесваше,после ми омръзна, на половина ми е шишето и стои и чака пак да стигна до него. При мен за зимата ми идваше лек , ползвах го лятото. Между другото колко му е срока на годност след отваряне? Или да се ориентирам по цвят и мирис?
В момента довършвам серума на CLLC с вит.С , който ми е идеален за зимата. Харесват ми нещата на CLLC и се надявам скоро да се появи нещо на марката из кутиите. А защо не и специална кутия на марката?

Не се поръчах Кибрит този месец, но  още обмислям Гуд бокс , май ще го взема.
Успяхте ли да разгадаете подсказките?

От декемврийския Гуд бокс,който взех много ентусиазирано,а се оказа ,че повечето неща не са моите- ще похваля:
 Крем за ръце с черен пипер и бадемово масло beBIO добре хидратира и ухае, доволна съм. Ползвам крем за ръце зимата нон стоп, и обикновенно ползвам само един определен,от който съм доволна. Този обаче също не е никак лош.
 So Bio Etic Мицеларна вода също ми допадна, отдавна не бях ползвала мицеларни води ,но тази двуфазната я ползвах основно за махане на водоустойчива спирала и се справи добре.Аромата ми допада, определено марката ми харесва ,ползвам трети продукт и мисля по натам да си взема крема им за лице с арган, беше мостричка в една от кутиите преди време.
Иначе този крем и той ми е фаворит от предна кутия.
Нощен крем за лице с пробиотици на Doctors Formula Също съм много доволна от този крем, лек,даже леко воднист,но добре хидратиращ, ненатрапчива миризма, ползвам го като дневен обаче, понеже не се разбрахме със Зимен крем за лице Leave-me-on Mudmasky/ той ми пресушава кожата/.Мисля да го ползвам на пролет вече,да видя как ще ми е тогава.

# 609
Здравейте момичета! Току що видях, че от Pick n dazzle са променили цените на кутиите,без да ме уведомят в абонамента ми и то с доста завишена цена.  Ситуацията е следната: 6 месечен абонамент за най- малката кутия, като цените бяха разпределени съответно -
Декември/януари - по 45лв кутията
Февруари/март - по 30 лв
Април/май - по 10 лв.
Сега откривам, че цената за месец март и април е 40лв., което е три пъти повече. Някоя от вас имала ли е подобен случай и как да процедирам?

# 610
В общите условия, си пише:

Ние си запазваме правото да променяме цените по всяко време както решим, но промяна на цената за Вашата кутия, която сте избрали преди да направите поръчка не е част от договора между нас, освен ако изрично не сме се съгласили, че е.

Здравейте момичета! Току що видях, че от Pick n dazzle са променили цените на кутиите,без да ме уведомят в абонамента ми и то с доста завишена цена.  Ситуацията е следната: 6 месечен абонамент за най- малката кутия, като цените бяха разпределени съответно -
Февруари/март - по 30 лв
Април/май - по 10 лв.
Сега откривам, че цената за месец март и април е 40лв., което е три пъти повече. Някоя от вас имала ли е подобен случай и как да процедирам?

# 611
Между другото колко му е срока на годност след отваряне? Или да се ориентирам по цвят и мирис?

Всеки продукт има обозначен срока на годност след отваряне.

6м беше и при серума. Аз лично го използвах 1-2 месеца отгоре и нищо не стана на кожата ми. Като цяло не останах изобщо доволна, вероятно работи по-добре при суха кожа, а моята е смесена. На сутринта кожата ми беше мекичка, но определено не разбрах възхваляващите коментари на сайта на кибрит и wooden spoon. Не бих дала нииикога 200лв за този серум.

# 612
Красотата на кожата идва отвътре. Хранене, хормони, вода. Аз също понякога очаквам чудеса от кремовете, но истината е, че те са просто добавка, която овлажнява, леко подхранва кожата, но не може да я регенерира, ако ние не и помогнем. Годините също не можем да спрем. В тази връзка серумът на wooden spoon е чудесен, но цената му наистина е неоправдано висока.

# 613
Някой има ли днес прити бокс и може ли да качи като я вземе? Simple Smile

# 614
  • Варна
Февруари/март - по 30 лв
Април/май - по 10 лв.
Цената не е променяна и си остава 35лв. средно на месец.
Информация за суми при наложен платеж
Ще заплатиш

1ви месец: 45 ЛЕВА
2ри месец: 45 ЛЕВА
3ти месец: 30 ЛЕВА
4ти месец: 40 ЛЕВА
5ти месец: 40 ЛЕВА
6ти месец: 10 ЛЕВА
ОБЩО: 210 ЛЕВА
Средно на месец: 35 ЛЕВА
Първо плащане: 45 ЛЕВА

Общи условия