Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 674
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Да, разделях косата /това си го пише и в листовката в кутията/. Пак казвам на мен продуктът не ми харесва.
От водата малките кристалчета изчезват, а големите си остават вси тако неприятни.

# 646
Кибрит имат безплатна доставка до 19ти.
Чувствам се прецакана.

# 647
Да дам мнение и аз за скраба за скалп. Поръчах си Кибрит само заради него и нямах търпение да го пробвам. Намокрих си много добре косата и след като я разделих нанесох малко количество от продукта. Разпени се много добре и явно добре почиства, защото шампоана ми се разпени супер много още първия път. По принцип слагам шампоан по два пъти и едва тогава се разпенва. С две думи много съм доволна 😃

# 648
Кибрит имат безплатна доставка до 19ти.
Чувствам се прецакана.
Да, има едно такова усещане. Трябваше да пуснат кутията просто с безплатна доставка, за да няма ощетени.

# 649
Скрабът за коса се нанася на секции. Тоест "разтваря" се косата и се нанася и после се разтрива.
Продуктът е супер.

На мен ми звъняха от Прити бокс. Мислех да не ги поръчвам този месец, но ме спечелиха с продуктите и конкретно- серум за растеж на коса.
И аз не откривам информация за нова Прити бокс. Какви продукти има? Интересен ми е серумът за коса.

# 650
Ами да не е честно,едни да си плащат доставка и то без да знаят какви продукти има вътре,а сега за други Безплатна 🤯

# 651
Дааа, кибрит с БД, друг път ще чакам до последно 🙊. Не е много коректно от тяхна страна 🤨.
Аз ползвах 2 пъти гела на Ефрея. Разпенва се много, аз не съм свикнала, полавам на Биодерма розовия, той е за чувствителна кожа, без сапун. Измива без да пресушава според мен,  доста рядка консистенция, но въпреки това и една две капки са достатъчни,  ароматъа е на обикнивен течен сапун. ☺️

# 652
Не съжалявайте, които сте си купили Кибрит и сте заплатили доставката, защото текущата им промоция вероятно е продиктувана от факта, че имат стабилна бройкa кутии. GoodBox ги разбиха с тяхната януарска, дори само с два разкрити продукта. Като цяло, рядко пускат такива промоции, така че е на късмет.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:47 от vanya.pavlova

# 653
  • Варна
Тъкмо това щях да казвам и аз. 100% имат много кутии останали и за това прилъгват с безплатна доставка.
Аз ще чакам Гуд бокс да разпратят и ако има бройки ще поръчам.

# 654
Дано им е за урок на "Кибрит", че поне в първия месец с нова цена трябваше доста повече да се постараят. Изглежда, че лежат на някаква стара слава, която им дава самочувствие да си вярват, че диктуват те условията. Нека си припомнят някои от принципите на пазарната конкуренция.От това само крайните погребители печелят.

# 655
  • Over the rainbow
Аз честно казано не съм впечатлена от кутията на Кибрит за януари. Доста слаб подбор. Продуктите на Milanesi не ми допадат. Според мен цената е силно завишена, предвид качеството. Но тъй като тази кутия беше последната от направения 3-месечен абонамент, съответно я приех. Мисля да продължа с Good Box.
Единствено съм благодарна, че получих и декемврийската кутия, макар че беше на по-висока стойност и не съм доплащала. Кутията наистина ми хареса. Мислех, че е специално издание и ще се продава отделно.
И аз мисля, че причината да се пусне тази безплатна доставка е именно голям брой кутии, които не са били поръчани според първоначалните прогнози.

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 21:55 от Lemone

# 656
Аз им написах във ФБ, че ще спечелят нови клиенти и загубиха други, пък те нвка ми изтрият коментара. 🤥

# 657
Някой получил ли е януарска кутия на pretty box? Впечатления?

# 658
  • Варна
Аз бих препоръчала на всички кутии малко да осмислят нещата и да не си мислят, че всичко течееее. Хората много лесно могат да се разочароват и преориентират.
Би било добре да има безплатна доставка над определена стойност или 2 -3кутии ако поръча един потребител например. Или при 3-6 месечен абонамент да са безплатни доставките или само на първата доставка да е платена когато се плащат и останалите кутии, а следващите не. Това намаление за абонирани е смешно, а реално са сигурни клиенти за следващите месеци. Масово в днешно време се поръчват неща от сайтове и много от тях работят по този начин, което мен лично ме печели. Някак ми се вижда ненормално да поръчам кутия за 20 лв например и доставката да е 5 лв. За това не поръчвам и такива де… мои си съображения.

# 659
Аз им написах във ФБ, че ще спечелят нови клиенти и загубиха други, пък те нвка ми изтрият коментара. 🤥
Странна реакция! Все едно аз да се разсърдя, че си купих кутията им на Jorgobe на редовна цена, а след това я пуснаха на намаление. Не е сериозно да се сърдите за подобни неща.

Общи условия

Активация на акаунт