Абонаментни кутии в България - Тема 20

• 56 658
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Не съм писала в темата до сега , само ви чета ☺

Споделям с вас за тази кутия- книжна.
Вчера я видях и мисля да поръчам за февруари, изглежда интересно.
цък

# 661
Здравейте! Не съм писала в темата до сега , само ви чета ☺

Споделям с вас за тази кутия- книжна.
Вчера я видях и мисля да поръчам за февруари, изглежда интересно.
цък
И аз сериозно заглеждам кутията на Ралица Генчева от известно време. Изглежда чудесно. Единственото, което ме спира е че си правиш годишен абонамент, а не поръчваш единична кутия всеки месец. Вярно, можеш да се откажеш по всяко време, но пак е неудобно, защото примерно искам да поръчвам през месец или два, зависи дали ми допадат разкритите продукти. Питах за такъв вариант, не можело, абонаментът е годишен. А основният продукт е книга, голяма е вероятността да я имат доста хора.

# 662
Разгледах набързо,изглежда  интересно,може да се пробва 🌞🌞🌞наистина не е удобно с автоматичен абонамент,но...
А попринцип първо книгата ли разкриват?
Аз нямам такава голяма библиотека и ще ми е полезно.

Някой може ли да напише всички абонаментни кутии с книги че сега търся,но почти не откривам 🙄
https://ottercrate.bg/magazin/otter-crate-january/ 🙂🙄

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 09:02 от Mimi9999

# 663
Аз също съм от доволните от скраба за скалп на Ikoo. Със себореен дерматит и доста гъста коса съм и бях леко скептична, че ще сработи за мен, но определено ми хареса. Факт е, че кристалчетата са доста едри, но при мен остави усещане за доста чист скалп.
Пробвах ензимния пилинг, допадна ми, но не мога да се изкажа категорично след само едно ползване.
Гел на Елфрея за мен е доста разочароващ, вчера се опитах да сваля спирала и ползвах гела като втора стъпка, ами не направи абсолютно нищо. Наложи се да допочиствам с друг продукт. Привлече ме това, че е български продукт с уж добър състав, но за мен е толкова безмислен, че най-вероятно ще го изхвърля.
Все още не съм опитвала останалите продукти, някой тества ли писалката за нокти и дали е приложима само за кожички, тъй като съм с гел лак?

# 664
То и при гел лака има кожички 😉 маслата се нанасят независимо дали ноктите са лакирани, иначе като изключим това, в описанието на продукта пише, че се нанася на нелакирани нокти.

# 665
Не мога да повярвам колко хора са се нахвърлили върху Кибрит във фейсбук! На никой не му е приятно да плаща 5лв доставка и е редно от фирмата да помислят за договор с доставчиците за по-ниска цена, ама да държиш сметка на търговец, че е решил да направи промоция... Преди години си купих пола на Манго за 100лв. След 2 седмици беше 25лв. Ето това е пре*бавка и пак не мога да се сърдя на Манго и да им правя проблем.

# 666
Момичета,някоя получи ли си Heybeabox да я снима Wink)

# 667
@BettyBoop - има свестни продавачи, които си казват след колко време ще има промоция, ако е скоро и предупреждават клиента, че ако много държи да си купи сега каквото иска, но може и да изчака и да рискува, евентуално да няма наличност.

Лошотията иначе няма край. Разпространява се по-бързо от коронавируса.

# 668
Да се сравнява "Кибрит" с Мango го приемам само като полет на въображението, без да искам да обидя никой. Не следвам"Кибрит" във ФБ и не ме вълнуват коментарите, но не виждам проблем последователите им да си изказват мнението, дори да не е приятно. И не го наричам "да се държи сметка на продавач", а "да се даде обратна връзка" от този, който плаща, защото без него няма да го има и продавачът.
Само с купени коментари и "препоръки" не става, как иначе да получат и критика, и мнение, ако искат наистина да подобрят услугата и да не губят клиенти?!
Направиха погрешен търговски ход и този месец, редно е да приемат последиците. Както вече писах, ако имат желание и възможности да предлагат по-добър продукт за по-висока цена, крайният кулувач също ще оцени подобаващо усилието и старанието.

# 669
  • Пловдив
На мен също ми довя неприятно чувство безплатната доставка...месеци наред поръчвах между 2-3 кутии, доставка винаги си имаше.
За мен януарската кутия въпреки по-високата цена е най-слабата кутия, която съм взимала до момента

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 20:45 от Десиссслава

# 670
Не сравнявам Манго и Кибрит. Дадох пример за минавка. Безплатната доставка си е реално намаление. По-различно ли щеше да е, ако просто бяха намалили кутиите с по 5лв? Мисля, че не за първи път намалят цената на месечна кутия, която явно е останала с повечко непродадени бройки. Не ме разбирайте погрешно. И аз вероятно щях да се подразня, но чак да ги нападам и отписвам ми е прекалено.

# 671
  • Варна
Сега попаднах на това от Гуд бокс, надявам се да няма декоративна козметика, защото ако започнат да слагат ще ме изгубят Rolling Eyes Предполагам да е някой продукт като този от Белето този месец,но ще видим....

⏰ Остават само 2️⃣ дни, в които можеш да поръчаш кутията за месец януари и още съвсем малко налични кутии! 🙀
💖 Нашата нежна зимна кутия, е пълна със страхотни #нови продукти и аромати, които ще ти донесат много топлина и радост в студените дни. ❄️
💎 Ще те изненадаме и с един удивителен продукт, който ще накара очите ти да са още по изразителни и красиви. ✨
👉 Поръчай, преди кутията да се изчерпи на https://goodbox.bg/product/yanuari

# 672
Хм за очи...може  би спирала или нещо за подхранване на мигли, серум ли как ги водят,нещо безцветно 🙄

# 673
  • Варна
Хм за очи...може  би спирала или нещо за подхранване на мигли, серум ли как ги водят,нещо безцветно 🙄
Охххх верно, Scream че май имаше нещо такова за серум за мигли ,сега се сещам ,ако не бъркам деее, сигурно ще да е то.

# 674
Отидох да видя коментарите във Фейсбук.
Кибрит са си приготвили темплейтите отговори и си ги копи пействат на всеки недоволен за доставката, с обещание за февруарска изненада.

По-лошото е, че като се оплаче някой в коментар, че е получил реакция от продукт или пък, че откровено не става се отговаря, че те са ги пробвали лично, че са ок.

А истината е, че (дори лъжливо) обещание от сорта на: "Ще се постараем да сме по-прецизни откъм продуктите, които предлагаме" би било далеч по-адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт