Пубертетът при момчетата - тема 10

• 45 661
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Е това е страхотно - хем правят нещо, което явно обичат, хем се учат на отговорност към по-малките от тях и щат не щат трябва да "възпитават" и съпътстващото спорта поведение. Браво! Моя син вятър го вее на бяла кобила, ще видим докато докара до 15-16 г. дали ще се променят нещата, но засега сменя спортовете и в нищо не е постоянен, а на мен така ми се иска. За мен спортът е здраве, дисциплина, работа в екип, с правила и авторитети, абе  и аз като Ноеми много му се дразня, че не е постоянен в спорта, защото на мен никой не ми е давал такава свобода да избера какво искам да спортувам без да имам друга грижа.

# 556
  • В полите на Пирин планина
След 16 пък е с разрешение на Инспекция по труда и не е много просто, освен това има ограничения за вида на работата...

# 557
Едва ли някой работи легално на 16 и то след разрешение от Инспекцията.
Моят на 15 г. редеше архив в кантора по 4 часа.
Синът на приятелка помагаше в магазин.
Това лято се надявам отново да работи поне месец.

# 558
  • Пловдив
Никакви изгледи при нас...а много ми се иска като ви чета...

# 559
Синът ми на 13 работи като в уиндсърф клуба, в който кара сърф. Помагат и други като него в лагера, дават уроци, вадят дъски, платна, прибират ги. Добре се отразява.

Ако не е тайна може ли координатите на този клуб ( може и на лични)

# 560
  • София
Синът ми на 13 работи като в уиндсърф клуба, в който кара сърф. Помагат и други като него в лагера, дават уроци, вадят дъски, платна, прибират ги. Добре се отразява.

В момента на Градина тече реорганизация и не знам кои клубове ще останат, но като разбера ще ти пиша. Но за да се работи в сърф клуб е нужно да си сърфист, синът ми кара сърф от 6 годишен. Екипировката е доста скъпа и дори за носене на дъски и платна се изискват умения, иначе вместо да получи заплата мама ще плаща платна от по няколко хиляди като ги скъса. Ама е хубаво да се ходи на сърф лагер, препоръчвам го като лятно занимание и без да е работа.

# 561
  • Пловдив
Къде я намирате тая информация?
Тези лагери къде са и как се записва?

Дайте линк към някви летни и мрежести маратонки?

# 562

В момента на Градина тече реорганизация и не знам кои клубове ще останат, но като разбера ще ти пиша. Но за да се работи в сърф клуб е нужно да си сърфист, синът ми кара сърф от 6 годишен. Екипировката е доста скъпа и дори за носене на дъски и платна се изискват умения, иначе вместо да получи заплата мама ще плаща платна от по няколко хиляди като ги скъса. Ама е хубаво да се ходи на сърф лагер, препоръчвам го като лятно занимание и без да е работа.
Благодаря предварително. Търся вече втора година.
Само да му хареса, ще купуваме инвентар.

# 563
  • София

Благодаря предварително. Търся вече втора година.
Само да му хареса, ще купуваме инвентар.
Да покара няколко години и тогава инвентар купувайте. Няма смисъл иначе.

mystic woman Много лагери има в гърция, но и у нас. Веднага бих дала координати за известните ми, но наистина има някакви драми с плажните концесии на Градина и изобщо не знам дали и един сърф клуб ще остане за това лято. Иначе за момчета, а и момичета,  е прекрасно да са в такава среда. Сърфистите са много спокойни хора, ведри.

# 564
  • Пловдив
А, в чужбина не...тук ми е интересно дали има. От вас чувам...преди години някой беше споменал нещо за планински, тип скаути, ама беше отдавна...надали го поддържат. Беше си сума също.

# 565
  • София
Пращали сме сина ни на скаутски лагер и походи с хората от страницата по-долу. Много бяхме доволни всички.
По спомен, лагерите бяха до някаква по-малка възраст (14 - 15 може би), големите ходеха на екскурзионни летувания.

https://www.facebook.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0 … 1-205525712919117

# 566
Реверсо организират лагери за тийнове с колела.

# 567
А, в чужбина не...тук ми е интересно дали има. От вас чувам...преди години някой беше споменал нещо за планински, тип скаути, ама беше отдавна...надали го поддържат. Беше си сума също.
Има ги още. Миналата година синът ми ходи на ветроходен такъв https://kids.bikearea.org/ има за различни възрасти

Пак миналата година, заради пандемията, нямаше сърф лагери в Гърция, поне така ми отговориха на мейла.

# 568
  • ВАРНА
Интересна тема сте подхванали за сезонната работа. Интересно ми е да чета.
Моят син е на 14г. и е доста далеч от това. Като го гледам колко е 'ентусиазиран' за всичко различно от компютърни игри ... не знам кога ще се усети, че има и други важни неща.
Търсим тример за тяло и интим за тийнейджъра. Какво ползват вашите момчета? Thinking

# 569
Един много хвален тук тример Ровента.

Общи условия

Активация на акаунт