Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • столицата
Моят час при Карагьозов го отстъпих на дама от форума вече.
Ако се следи редовно, се освобождават часове.

# 451
  • София
преди малко имаше свободен час за утре, вече го няма.
после има свободен за 8 март 2023

# 452
  • дядовата ръкавичка
Имам няколко въпроса.  Доц. Милев работи ли още? Мисля да я занеса там.

Само на този въпрос мога да отговоря. Доц. Милев работи, преди месец и нещо носих материал при него. Успех!

# 453
Здравейте.На 25.01.22 ми беше биопсията в Истанбул.Преживяхме голям стрес ,защото заради силен снеговалеж затвориха входовете и изходите точно преди да влезем на 24.01.Наложи се цяла нощ да соим в колата,защото бяхме сред нищото.Мислих,че няма да стигна за колоскопията и биопсията,но на 25.01 отвориха към 8:00 входовете на Истанбул и стигнах на време.Процедурата беше 15 мин и въобще не ме боля.Но д-ра ми каза ,че е взел биопсия от 3 места.И ми обясни,че ги е взел по часовниковата стрелка на 11 щасът на 15 часът и на 18 часът.Притесних се защо са 3 биопсии.Това значи ли,че резултата ще е лош.

# 454
Здравейте.На 25.01.22 ми беше биопсията в Истанбул.Преживяхме голям стрес ,защото заради силен снеговалеж затвориха входовете и изходите точно преди да влезем на 24.01.Наложи се цяла нощ да соим в колата,защото бяхме сред нищото.Мислих,че няма да стигна за колоскопията и биопсията,но на 25.01 отвориха към 8:00 входовете на Истанбул и стигнах на време.Процедурата беше 15 мин и въобще не ме боля.Но д-ра ми каза ,че е взел биопсия от 3 места.И ми обясни,че ги е взел по часовниковата стрелка на 11 щасът на 15 часът и на 18 часът.Притесних се защо са 3 биопсии.Това значи ли,че резултата ще е лош.
Не, не значи.

# 455
  • столицата
Вероятно на три места е имало видоизменени клетки. Така е по-сигурно, че нищо няма да се пропусне.
Вие защо се решихте на биопсия чак в Турция?

# 456
  • София
Или не е било видимо къде е изменението и се взима материал от повече места, за да не се пропусне нещо.
Така бе в моя случай.

# 457
  • София
Моята биология също беше от няколко места. Докторът ми показваше почти всяко парче. Явно е стандарт.

# 458
Здравейте, може ли да ми помогнете.
От къде и на коя марка приемате Ahcc?

# 459
  • Пловдив
Здравейте. 
Ноември месец обикновената цитонамазка показа IIIa.   Резултатът от течно базираната  цитонамазка показа IIIa група, нискостепенна плоскоепителна лезия съдържаща: HPV/лека дисплазия/ CIN 1. Пишеше препоръки за колпоскопия и HPV тест.
Направих HPV тест за всички типове-отрицателни са всички.
Сега следва да се направи колпоскопия. Гинеколога, при който правих цитонамазките ми каза като вариант   за колпоскопия -  д-р Георги  Амалиев.
Чудя се при него или при д-р Ямаков. Кой от двамата или друг бихте препоръчали за колпоскопия в Пловдив?
Въпросът си го зададох в темата за Акушер-гинеколози гр. Пловдив, но и тук да попитам.

# 460
Вероятно на три места е имало видоизменени клетки. Така е по-сигурно, че нищо няма да се пропусне.
Вие защо се решихте на биопсия чак в Турция?

Направих я в Турция,защото там правих инвитро номер 7.Преди това бях при Стаменов.Той също ми прави пункция на фоликули и не каза ,че вижда бели петна по шийката.Само д-ра ми в Турция след инвитрото каза,че има бели петна и иска да направя цитонамазка.

# 461
Аз съм при Ямаков, на този етап прясно конизирана. Доволна съм от доктора.часовете през супердок, днес в 8 сутринта излиза графика за февруари, побързай, защото свършват за минути. Работи със ЗК.

# 462
Току що се освободи час за д-р Карагьозов за днес от 17:00. Ако на някой му върши работа, да побърза да го вземе.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-ilia-karagyozov-dm-6109

# 463
Моята конизация мина, чувствам се отлично, но предполагам че за да мога да кажа нещо повече ще трябва да изчакам хистологията.

# 464
Здравейте как сте. Мен си ме наболява много слабо кървя а цикъла ми се пада чак на 4-ти Февруари. Докога ще е тази мъка,от рзаздравяването на шийката ли са тези болки? Кървя слабо розово до червено кафяво но много слабо. Минаха 18 дни от LEEZ

Общи условия

Активация на акаунт