Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
https://apteka.framar.bg/30058695/активен-хемицелулозен-компонент-ahcc-капсули-120

# 511
Аз пия Кордицепс от два месеца, а Кверцетин си пия целогодишно за имунната система, която е силно разклатена от двете деца вкъщи, който носят вирус след вирус от ДГ...

# 512
И аз пиех Кордицепс след Летц, беше ми го предписал хомеопат.Други лекарства тогава нямаше за целта.

# 513
Възможно ли е  от дисплазията да е имало проблемно забременяване? Всеки месец съм с кисти

# 514
Възможно ли е  от дисплазията да е имало проблемно забременяване? Всеки месец съм с кисти
Не, кистите са хормонални.

# 515

milenkaa91 , би ли си редактирала поста? Не е редно чужди резултати, на които се виждат лични данни да се постват, даже и фб профила.  Едва ли жената е запозната с качването им в темата.

# 516
Здравейте, момичета Simple Smile Имате ли мнение и лични впечатления за Д-р Светлана Златкова (Люлин Мед)? Отзивите в супердок са само позитивни, но веднъж се подведох от тях за една нейна колежка, за която още съжалявам...

# 517
Хора ужасно се страхувам да не се върне дисплазията. Беше 3 степен до ин ситу. Получавам паник атаки. Сънувам кошмари.

# 518
Хора ужасно се страхувам да не се върне дисплазията. Беше 3 степен до ин ситу. Получавам паник атаки. Сънувам кошмари.
Така няма да си помогнеш, намери психолог и лекувай нервите.
Всички ние се страхуваме от това, но някак успяваме да живеем.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 16:46 от ДХ3

# 519
ДХЗ а възможно ли е с тази конизация да се реши завинаги този проблем

# 520
  • София
ДХЗ а възможно ли е с тази конизация да се реши завинаги този проблем

ДА!

# 521
Момичета, излезе ми биопсията.
Резултатът е заздравяващо жлезесто псевдоерозио и многослоен плосък епител с базалноклетъчна хиперплазия.
Милев каза, че е добре, но лекарят да прецени предвид че вече съм раждала дали да не се направи процедура. Ако ще махам полип, може би е добре да се третира и това. Какво ви е мнението?
Още не съм ходила при Карагьозов, но имам час за другата седмица благодарение на една мила дама.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 09:32 от Дъждец

# 522

Моля за коментар. Много съм притеснена. Миналата година правих hpv март месец и беше негативно. сега пуснах пак, но още няма резултат.
Имам 2 конизации през 2019та година. Колпоскопът беше чист като ме гледа миналата седмица.
Възможно ли е да не е нещо толкова страшно?

# 523
Калина, аз имах 3а група преди години. Беше след продължителен стрес, но ту имах някакви оплаквания, ту нямах. Микробиологията излизаше чиста. Това преди да направя цитонамазката. След като излезе тя, направих тест Фемофлор и излязоха някакво число стафилококи. Карагьозов каза, че е било безсмислено да правя такъв тест и това било част от нормалната флора, но след лечение спрях да имам оплаквания, а цитонамазката спадна постепенно до 2ра група. Мисълта ми е, че 3а може да е от възпаление, ако няма високорисков чпв.

# 524
Много благодаря! Аз неминуемо се паникьосах след две процедури. Аз изкарах ковид миналия месец. Може да ми е паднал имунитетът. Ще се чуя довечера с него и запазих и час при д-р Иван Димитров в Адела за всеки случай. Просто се уморих от всичко. Радвам се, че мога да споделя тук.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 13:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт