Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 333
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Естествено, че е без интубиране, няма кой да събира цял екип и толкова високо оборудвана операционна за 10 мин работа.
С фентанил често упояват или пропофол.

# 496
Естествено, че е без интубиране, няма кой да събира цял екип и толкова високо оборудвана операционна за 10 мин работа.
С фентанил често упояват или пропофол.

Може да е естествено, не съм запозната, затова питам. Разбрах вече, благодаря

# 497
Пункцията ми беше с Пропофол и някакво наркотично против болка. целият ден бях като дрогирана, пияна и ми се спеше.

# 498
За кюретаж съм била с диприван, в операционна, въпреки, че е за 10мин работа, имах анастезиолог, анастезиологична сестра, хирургична сестра, лекаря ми и още една дето не знам каква беше. Аз нещо бях много спечена и настоявах преди да видя лекаря ми да не ми дават нищо, та накрая като видях, че влиза, сестрата над главата ми с облекчение каза “Ето, тук е, заспивай” и черта - следващ спомен в стаята. Беше ми поспаливо и дремах още час или два, станах, облякох се и си тръгнах. Прибрах се пеша. Абсолютно нищо като странични ефекти, нищичко.

# 499
И аз бях така. Две сестри, анестезиолог, апарат за кръвно на ръката ми, маска с кислород, вързана за ръце и крака. За Leetz. Един час до събуждането ми в стаята на леглото. Абсолютно никакви странични реакции след това. Но...още два дни и две нощи в болница.

# 500
Момичета след биопсията ми е нещо неприятно едно като парене и леко течение.Питах д-ра каза,че е от медикаментите за почистване преди колоскопа и биопсията,но може ли да сложа полижинекс за всеки случай.Биопсията ми беше на 25.01.

# 501
Мен ме наболяваше но и от преди това. Е ЦИН3 излезе за жалост. Дано при теб не е това.

# 502
Момичета след биопсията ми е нещо неприятно едно като парене и леко течение.Питах д-ра каза,че е от медикаментите за почистване преди колоскопа и биопсията,но може ли да сложа полижинекс за всеки случай.Биопсията ми беше на 25.01.
Не е ли по-добре да отидеш да ти вземат микробиология . Има и едни лактобацили - гинофилус - може да прочетеш за тях.

# 503
  • София
Толкова скоро след биопсия си има като отворена рана, без назначение от лекар не бих слагала нищо аз.

По-горе явно не се изразих правилно. Нямах предвид, че човек не е в операционна или че няма екип. Но за въвеждане в пълна анестезия се изисква доста по-различна подготовка и различно оборудвана операционна, с респиратор и един куп др машини, както и последващ престой в реанимацията първата нощ.
Това при тези "пълни", които само те унасят в полусъзнание (въпреки че нищо не се помни, пациентите често говорят разни неща) няма и както сте написали човек дреме час-два след което е свежарка и може да стане и да си и тръгне.
Но понеже сме го дискутирали доста пъти ме домързя да го напиша пак цялото Simple Smile 

# 504
Как сте? Мен почти ми дойде цикъла, странно е че болките изчезнаха. Направо като нова се чувствам,продължавам с АХЦЦ . Някоя прилагала ли е схемата на Айдън Мутафов за изчистването на папиломен вирус и лечение на диапазии?!

# 505
Как сте? Мен почти ми дойде цикъла, странно е че болките изчезнаха. Направо като нова се чувствам,продължавам с АХЦЦ . Някоя прилагала ли е схемата на Айдън Мутафов за изчистването на папиломен вирус и лечение на диапазии?!

Здравейте каква е тази схема може ли да я споделите.Аз пия в момента кориолус от близо два месеца,а сега след цикал ще правя leep

# 506
Направете си Лееп,пък после схемата
 .
Също освен АХЦЦ се приема Кверцетин комплекс. Ето резулти от 1 дама която е имала дори CIS и със схемата от 3б е паднала на 2 без конизации.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:31 от milenkaa91

# 507
Аз не бих пила билки. Още повече по схема от този мошеник, който ако мнението ти се различава от възхвала, те блокира. AHCC е напълно достатъчно. Докторите също не препоръчват фитотерапиите. Но всеки сам си преценя. Wink

# 508
Тази сутрин, точно една седмица след конизация, леко зацапване. Това е първото оцветяване по превръзката от както съм минала процедурата.

# 509
Какво е АНСС?

Общи условия

Активация на акаунт