Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 42 142
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
gallizia, от информацията, която аз намерих за АНСС, мисля, че добавката не е подходяща за мен и не бих я пила. Аз съм с хипофункция и Хашимото.
G...D...,нищо притеснително не виждам в резултата, каквото е имало е отстранено (не съм медицинско лице).Стискам палци всичко да е наред и новините на 14.02. да са идеални!

# 571
  • Варна
И аз четох, че при автоимунни заболявания не е ОК да се пие, но се чудех при хипофункция. Не съм сигурна, че ендокринологът ще го знае това лекарство. Иначе в iherb четох много добри ревюта.

# 572
  • София
А от къде го купувате AHCC?  В аптеките го няма..., а Карагьозов изрично каза да съм го купела от аптека.

# 573
Има го по аптеките http://imunoterapia-ahcc.com/ Аз си намерих в моя град и си взех.Дано помогна! А второто -поръчах в кварталната и ми го доставиха Simple Smile

# 574
  • София
Има го по аптеките http://imunoterapia-ahcc.com/ Аз си намерих в моя град и си взех.Дано помогна! А второто -поръчах в кварталната и ми го доставиха Simple Smile

Благодаря! А кое е второто?
На Вас помогна ли Ви терапията?

# 575
Ох -не се изразих ясно-второто шише Simple Smile.

# 576
  • София
Ох -не се изразих ясно-второто шише Simple Smile.

Ясно. 😃 А помогна ли Ви за вируса?

# 577
А от къде го купувате AHCC?  В аптеките го няма..., а Карагьозов изрично каза да съм го купела от аптека.
Във Вита 2, в аптеката го има. Като влезете в клиниката веднага в ляво.

# 578
  • Варна
Колко mg пиете - 500 или 750?

# 579
  • София
А от къде го купувате AHCC?  В аптеките го няма..., а Карагьозов изрично каза да съм го купела от аптека.
Във Вита 2, в аптеката го има. Като влезете в клиниката веднага в ляво.

Благодаря!

Gallizia, изписано е 300 mg

# 580
Ами не знам честно казано.Аз го пих след 3А ,отрицателни високорискови.Сега вече пуснах всички и са отрицателни. Каза ми го гинеколога в моя град,а като се доредих до Карагьозов ми каза"Няма смисъл да го пиеш-ако се е загнездил вируса"От друга страна чета ,че го изписва...знам ли....

# 581
  • София
Ами не знам честно казано.Аз го пих след 3А ,отрицателни високорискови.Сега вече пуснах всички и са отрицателни. Каза ми го гинеколога в моя град,а като се доредих до Карагьозов ми каза"Няма смисъл да го пиеш-ако се е загнездил вируса"От друга страна чета ,че го изписва...знам ли....

Карагьозов го изписва при положителни резултати на ЧПВ. При мен още не са излезли, но преди 3 години ми бяха отрицателни и нищо не съм пила. От месец съм все болна, детето беше с ковид, аз - уж отрицателна и се надявам на това да се дължи тая циномазка 3А.

# 582
Здравейте! Изчетох доста от първите теми, тъй като и аз съм, както и доста от вас за съжаление сме с рискови резултати. Та.. След двегодишни резултати 3Д група от цитонамазка, се решиха да ми дадат направление за колпоскоп. Три дена преди датата за прегледа, усетих че започват сърбеж и неприятно течение - гъбички. Дойде деня, който беше на 8 февруари, дългоочакваният ден за прегледа. Споменах, че имам неразположение, но явно според доктора не е проблем, взеха ми 4 тъканни проби за хистология, изписа ми Kadefungin за гъбичките и ми каза, че ще прокърви но не много. Няколко часа след манипулацията, премахнах тампона, видимо нямаше много кръв, но днес се започна с обилно, гъсто жълтеникаво течение, премесено с парченца като стара кръв, отделно ме наболяват и яйчниците.
Та, какво ще посъветвате, предполагам съм за преглед, най вероятно някакво възпаление се е получило? Кога може да се започне медикаментозно лечение след биопсия? Ясно е, че консултация ще правя, но докато ми дойде и часа, какво мога да направя по случая?

# 583
След 7 дни от биопсията, за да зарастне.

# 584
Колко време трае менструацията след конизация? Вчера спря днес пълня 1 превръзкя. Само детето дигам от 2 седмици,10 кг е. Не знам какво да прявя

Общи условия

Активация на акаунт