Тема 6 - Февруарски мами 2022 г. 🎄❤

• 40 257
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
И мен вчера ме преби бебето, ама не бяха ритници, ами май дупе.
Издуваше ми корема ту от едната страна, ту от другата. Но бяха много осезаеми движения, целия корем се местеше, щом чак сина ми забеляза отдалече докато си играе.

# 151
То това е всеки ден попринцип, само вчера беше нещо по-мудно и след като мъжът ми го преби се бях притеснила да не му е станало нещо, но за щастие всичко изглежда добре. Иначе на моето му изпъква главичката и се вижда как си я мести, а като я пипна и веднага отвръща с удар, много е забавно. Сега май им е най-активния период, скоро ще им стане тясно и ще ограничат движенията и ние пак ще се тревожим.

# 152
Sim радвам се, че всичко е наред и ти си е успокоила ❤️
За гърло фитолор спрей или невен. За нос съм ползвала солена вода.

# 153
За гърло също прополки или кармолис пастили стават, а за носа може и сребърна вода. Бързо оздравяване, Gebura.

# 154
Някоя дама била скоро в Оскар Клиник на късна фетална морфология, би ли споделила цената, тъй като сайта им нещо се е развалил от няколко дни насам.

# 155
Някоя дама била скоро в Оскар Клиник на късна фетална морфология, би ли споделила цената, тъй като сайта им нещо се е развалил от няколко дни насам.

Аз другата седмица съм там. Нещо ми се върти в главата 120лв.поне това съм гледала в сайта.

# 156
Мисля, че беше 120-150 в зависимост дали те преглежда консултант или специалист, нещо такова. Преди 2 седмици гледах, тогава им работеше сайтът. От личен опит - всичките им цени са така написани "от-до", но винаги плащаш най-високата Simple Smile

# 157
150 лв при специалист е

# 158
  • София
Аз малко да разнообразя темата за бебетата, ако позволите.😁 Украсихте ли коледно? В какво (ще) се състои украсата? 😊

# 159
Може би е толкова. Аз за втората гледах от сайта и пишеше това

Платих си 150лв.
Сега за късната пише това

За това си мисля, че ще е 120лв.но може и 150 лева да е.

# 160
В 28 г.с съм и до сега не ми се е случвало,бебка да бъде толкова активна и да ме "пребива"😄 или да ми измества корема с движения или пък да ме събужда вечер.Като ви слушам и започвам да се притеснявам.Усещанията са ми побутвания,но не чак толкова силно.Рядко се е случвало по-силно да ме сръчка и да ми мърда видимо корема.Иначе всичко си е наред на прегледите като я гледам винаги се мърда,вдига си крачетата на главата си и такива движения,но не ги усещам толкова осезаемо както описвате.
С каква плацента сте мами,които толкова много усещате бебчетата?

# 161
Аз съм с предна и точно заради това ми е странно, че го усещам толкова. Очакванията ми бяха почти да не го усещам, а то почти не спирам да го усещам и по няколко пъти на ден се развихря, всъщност днес от сутринта мести постоянно корема ми като първо ми удари няколко по-силни и болезнени удара, явно искаше да си върне за това, че някой вчера го удари докато то си беше спокойно и понеже не знае, че това беше баща му и си го изкара на мен, но като се роди ще го науча кой да бие. Grinning

# 162
Благодаря ви, момичета Simple Smile

# 163
С предна плацента съм, но и аз усещам силни ритници и местене на корема, с първата бременност също. Много зависи и колко са водите. Имам позната в 9 месец бременна и усеща бебето леко, но имала много води и бебето плува в тях по свободно.

# 164
В 28 г.с съм и до сега не ми се е случвало,бебка да бъде толкова активна и да ме "пребива"😄 или да ми измества корема с движения или пък да ме събужда вечер.Като ви слушам и започвам да се притеснявам.Усещанията са ми побутвания,но не чак толкова силно.Рядко се е случвало по-силно да ме сръчка и да ми мърда видимо корема.Иначе всичко си е наред на прегледите като я гледам винаги се мърда,вдига си крачетата на главата си и такива движения,но не ги усещам толкова осезаемо както описвате.
С каква плацента сте мами,които толкова много усещате бебчетата?
Аз съм в 29г.с. и моята госпожица също не е особено буйна. Усещам я, особено вечер и рано сутрин,но ударите изобщо не са силни,не ми мести корема,като малко мишленце е 😃. Забелязала съм,че когато се изнервя засилва интензитета на ритниците и тогава може да се каже,че леко болят,но рядко се случват такива моменти. Аз също съм с предна плацента. Според мен и характера на детето оказва влияние. Ще видим като се роди толкова спокойна ли ще бъде, колкото е в момента 😊.

Общи условия

Активация на акаунт