Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 815
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Налбантова, права си. Година мина и се изкачвам в йерархията. Smile

Номер 2 за ноември

# 256
Ооо, любим сериал, любима песен! Heart Eyes
"Няма връщане назад, животът си отива за миг. Остани с мен, не се колебай повече! Животът си отива ,  отива си сред мечти, обещания и думи , думи. Вярвам в теб , както вярвам в Господ и това ми е достатъчо , останалото са просто думи, думи..."
Скрит текст:
Макар , че на мен историята на Карен и Елкин ми беше по - интересна, отколкото на главните,  даже редовно си ги припомням тея сладури. Stuck Out Tongue Winking Eye Още не мога да прежаля актьора , който играеше Елкин, каква грозна и стара жена си взе в реалния живот Joy

Желая ви приятен и успешен ден!

# 257
  • София
Чудя се

Скрит текст:
Знае ли някой може ли и как  да конвертирам Twitter линк/ Gif  в Gif с адрес, за да мога да го публикувам  в мрежата. Искам да публикувам картинки, а не линкове! Stuck Out Tongue Closed Eyes  Търсих, не много усърдно, да си призная, и с удоволствие и благодарност бих ползвала чужда помощ. Smiley

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 11:28 от Dilemi

# 258
Дилеми, заповядай. Работи за клипове и гифчета. Теглиш го на телефона/компютъра и после го качваш,  но ако е повече от 5мб няма да може директно и тогава трябва в някакъв сайт да го качиш от типа на prikachi.com и от там да вземеш url връзката.
https://www.savetweetvid.com/downloader

# 259
  • София
Благoдаря, mikipoli

# 260
Принцеси

# 261
Trophy Тази вечер между 18:00 и 19:00 часа(централноевропейско време), ще бъдат обявени наградите за най-добра актриса/актьор, а към  20:00 за най-добър сериал. Стискаме палци победителите да сме ние Trophy

Gift Heart

Новият имидж на "Енгин" Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 262
Trophy Тази вечер между 18:00 и 19:00 часа(централноевропейско време), ще бъдат обявени наградите за най-добра актриса/актьор, а към  20:00 за най-добър сериал. Стискаме палци победителите да сме ние Trophy

Gift Heart

Новият имидж на "Енгин" Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Ще стискаме палци.
А да попитам ще се предават ли по някой канал тези награждавания? Може ли накъде да ги гледаме?

# 263
  • София
Два часа остават до резултатите от наградите Produ Awards.
Тръпнем от вълнение. С огромни надежди очакваме нашите ХанКер да са оценени по достойнство.

Я да им сложа едни "очички" да не им завидят...

# 264
Интересно 🙏

"Чувам някои добри шепоти и доста се вълнувам"

А това... 🤔

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 17:46 от Miraland

# 265
# 266
Май сме ние, стискайте палци
Май не печелим ..... Sad

# 267
Какво се случва? Тъкмо включих сега и беше едн друга турска актриса,  на която името не знам… 🧐

# 268
  • София

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 19:28 от Dilemi

# 269
Едната категория я изпуснахме ...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт