Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 828
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Очертава се “За всеки по нещо” ли?  
Не, защото нашите трябва да печелят, но е някак странно, ако актьор е Хасан Мустафа, актриса е Айше Фатма, а сериалът да е съвсем различен, в който не участват нито Хасан, нито Айше…
Един сериал е успешен заради целия екип.

Какво още чакаме? Актьор? Сериал?
Нещо не съм в час за тези награди …

# 271
5 номинации - 4 бяха за драма и само ние ром-ком.
Пак като сме стигнали до финала е постижение.
Дано Керем и сериала спечелят

# 272
  • Плевен / София
Очертава се “За всеки по нещо” ли?  
Не, защото нашите трябва да печелят, но е някак странно, ако актьор е Хасан Мустафа, актриса е Айше Фатма, а сериалът да е съвсем различен, в който не участват нито Хасан, нито Айше…
Един сериал е успешен заради целия екип.

Какво още чакаме? Актьор? Сериал?
Нещо не съм в час за тези награди …
Ако е спечелила Джансу Дере, тя играе в "Неверният" с добър рейтинг. Мисля че е вторият сезон в момента

# 273
Джансу Дере единствено съм я гледала в " Езел", но и това ми е достатъчно, за да знам, че е добра актриса 🍀 За мен страхотен сериал, уникален Кенан, отличен актьорски състав.
С другите й проекти не съм много запозната. Мое мнение 😌

# 274
Май и Керем не печели .... Sad

# 275
Май и Керем не печели .... Sad

Биркан Соколу,
признавам не съм го чувала. Младото поколение турски актьори не ми е много познато

# 276
  • Плевен / София
Джансу Дере единствено съм я гледала в " Езел", но и това ми е достатъчно, за да знам, че е добра актриса 🍀 За мен страхотен сериал, уникален Кенан, отличен актьорски състав.
С другите й проекти не съм много запозната. Мое мнение 😌
Гладала съм я и в  Съла/Завръщане/.Страхотна роля направи в Майка, сега в Неверният....Тя си е драматична актриса

# 277
  • София
Нямам представа Thinking  колко са престижни тези награди, чета мнения на фенове на SCK, че не е редно драми и ромкоми да са в  една и съща категория.
Няма обаче много голямо разочарование, поздравяват спечелилите. Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 20:24 от Dilemi

# 278
Гости, ако заслужават, нека печелят. Аз нямам поглед над този сериал, не съм го чувала дори, само постер съм виждала. Да ме прощават феновете му.
Може би имам пристрастия, затова така си мисля, но просто за мен не е логично, ако актьорът, актрисата и сериалът нямат нищо общо помвжду си. Нормално би било, ако поне един от двамата главни е участвал в сериала, който ще спечели.
Не ме разбирайте грешно, не ме е яд, че Ханде и Керем не са спечелили, нито някаква злоба изпитвам 😀
Просто така го мисля…

# 279
  • София
Момичета не се ядосвайте. Аз си чакам Келебеците в неделя. Тези днешните награди нещо ми олекват. Какво награждават, няма категории пълен миш-маш. Нищо не разбрах. Кой ги номинира, кой е гласувал...

Ето как би изглеждала нашата двойка на стари години, ако се изтърпят до тогава.

Ето каква е реакцията на Ханде и Керем, когато са се видяли отстрани...

# 280
  • София
Специални поздрави за всички Smiley
Страхотни!  Smiley И двамата! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 20:39 от Dilemi

# 281
Еее, да бе, Дилеми. Пия си червеното сиропче и с тази Червееена Ханде ми го … сецна 😀
Аз казвала ли съм колко я харесвам в червено? 😵💃🏽

# 282
Джансу аз лично съм я гледала само в "Завръщане". Там много добро впечатление ми направи много добре си изигра ролята на Съла.
Няма да крия че ме е яд малко че нашите не спечелиха, но нищо. Ще стискам палци за по престижните награди в края на седмицата. Да успеят да победят конкуренцията..

А иначе ако някой има ход към Турция има намаление на дрехите на Ноктюрн, където Ханде е лице на марката.

# 283
Какво си мислим, че правят нашите... People Baby

Какво реално правят... Satisfied

Май сме спечелили нещо и вече не са пишман награди. Smiley

Kerem Bürsin'in başrolü Hande Erçel ile paylaştığı Sen Çal Kapımı Premios Produ 2021'de
"Mejor Telenovela de Habla no Hispana" ödülünü sahibi oldu.

Главните роли на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел в Sen Çal Kapımı им донесоха награда на Premios Produ през 2021 г. Сериалът спечели наградата "Mejor Telenovela de Habla no Hispana".

https://twitter.com/merybumiyy/status/1466486426384670720

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 21:24 от midnight__sun

# 284
  • София

SCK спечели категорията, Ханде говори няколко секунди Hands MetalHands MetalHands Metal

Слънчице, писали сме по-едно и също време! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 21:31 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт