Къде в София - тема 4

• 56 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
А талоните до кога ще важат? До 1.01.?
И аз много рядко ползвам ГТ и талоните, и пътите зареждане за метрото ми бяха най-изгодни.
Ще заредя поне картата за метрото. До март все ще използвам 10 пътувания.

# 436
  • София
А талоните до кога ще важат? До 1.01.?
И аз много рядко ползвам ГТ и талоните, и пътите зареждане за метрото ми бяха най-изгодни.
Ще заредя поне картата за метрото. До март все ще използвам 10 пътувания.
До 31.12 можеш да си заредиш талони за метрото ( 10 за 12 лева ) които ще важат до 31.03.

# 437
  • София
А хартиените билети? Ясно ли е до кога важат? Все още имам неизползвани от талон с 10 билета.

В крайна сметка пътуването ще е или с абонаментна карта, или с купуване на билет с дебитна/кредитна карта, така ли? 

# 438
  • София
https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules   
тук са описани отпадащите и новите превозни документи.

# 439
  • София
А хартиените билети? Ясно ли е до кога важат? Все още имам неизползвани от талон с 10 билета.

В крайна сметка пътуването ще е или с абонаментна карта, или с купуване на билет с дебитна/кредитна карта, така ли? 
Наличните хартиени билети ще важат до 1 март, но няма да се продават нови след 31.12.
Освен абонаментна карта или плащане на еднократен билет с карта, можеш и да си заредиш предварително бройки билети в електронна карта ( аналогично на сегашните талони за метро ).
Пускат нова електронна карта носител Ultralight, която струва 80 стотинки и позволява неограничено зареждане на различните билети в нея.
В сегашните карти Sofia City също могат да се зареждат билети.

# 440
  • София
Търся голяма кутия за бижута във физически магазин до около 100 лева

# 441
  • София
Търся голяма кутия за бижута във физически магазин до около 100 лева

Димс 92

http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … 94c3d3b543d42473b

# 442
Къде в София сменят батерии на часовници под 10 лв?

# 443
В ХИТ Младост има магазин за часовници до химическото честене, смяна на батерия 8 лв.

# 444
Търся магазин, в който има тинейджърски дрехи с Хари Потър.
В H&M няма почти нищо офлайн.

# 445
  • София
Търся магазин, в който има тинейджърски дрехи с Хари Потър.
В H&M няма почти нищо офлайн.
В Пепко.

# 446
Здравейте. Кажете ми къде да намеря читави коледни чорапи. Гледах в За-за и не ме впечатлиха.
Търся да са от хубава материя, и мъжки, и дамски. Тази година подаръците ще са скормни, но от сърце и искам да зарадвам семейството си. Предвид, че утре сме 21 декември, няма от къде да поръчвам и да ги чакам да дойдат.

Благодаря предварително.

# 447
Пирин хил имат магазини вече навсякъде

# 448
Пирин хил. Има ги във всеки мол

# 449
Да споделя само за Пирин Хил, че не съм очарована от качеството им, при все че много ги харесвам. За една година чорапите на сина ми, които се носят по максимум веднъж в седмицата и то не всяка седмица, се изтриха от долу до прозрачно. За сравнение при чорапи на Уайкики това се случва за три години.

Общи условия

Активация на акаунт