Промоции на книги - тема 12

• 51 906
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
На мен ми начисли безплатна доставка само, ако е до адрес (във Варна). Да не би твоя град да не им е опция за безплатна доставка до адрес. Иначе за Спиди/ Еконт и на мен ми начисляваше 2.99.
И до адрес ми начислява 2.99лв. За Пловдив става въпрос. Явно тук нямат техни куриери. Досега никога не съм плащала доставка за поръчка от Озон😐

# 601
Много тъпо. Вярно, че на Озон е най-ниска доставката, ама уж имат праг за БД, пък с още условия.

# 602
Много тъпо. Вярно, че на Озон е най-ниска доставката, ама уж имат праг за БД, пък с още условия.
Кое е тъпо? Уточнихме, че зависи от това дали имат собствен куриер в населеното място.

# 603
Ами да де, това е тъпото. Уж има безплатна доставка над 30 лв, ама ако имат собствен куриер в дадения град. Ето в Пловдив нямат, т.е и за 10 лв, и за 100 лв, все ще плащат.

# 604
На мен ми дава БД до офис на куриер за Пловдив

# 605
Ема, не се хаби.. те искат и двете опции - и до вкъщи, и до офис да е безплатна. Вместо да сме доволни, че въобще имат безплатна доставка! Затова попитах кое е тъпото. Обявили са безплатна доставка над 30 лв., имат ли - имат! Сега пък претнции, че имало условия за БД.. това е май по-тъпо. Simple Smile

# 606
Не мога да разбера защо е този заядлив тон сега. „Те искат”, вие не искате ли? Аз за Варна си имам БД и съм си ок. Просто си коментираме, не виждам какъв ти е проблема?

# 607
  • Варна
Ми честно казано и аз не схващам. Значи ако имат собствени куриери в даден град потребителят е прецакан, щото опциите за безплатна доставка са орязани. Какво има да се спори и отрича не знам. И аз предпочитам да получавам от офис, а не да се чудя кой точно адрес давам и там ли ще съм, когато мине куриерът. Да, тъпо е. Факт.
Ели,
магазин във Варна ли ще има?

# 608
Момичета, наистина нито се заяждам, нито имам “проблем”! Просто казвам, че Озон не са некоректни в обявената безплатна доставка! Има я! И най-добронамерено и с усмивка казах, че трябва да сме доволни и на това, защото са едни от малкото, които предлагат такава и то при сравнително ниска минимална сума.
Иначе разбира се, че може да споделите кое на вас не ви харесва, но чак квалификации като “тъпо” не мисля, че са подходящи при положение, че Озон не подвеждат с условията си за БД. Затова си позволих да репликирам! С най-добри чувства! Мир.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 14:35 от 50 Shades of Purple

# 609
И Ентусиаст имат намаление 30% на техни книги. Поръчах си “Извън редовете. Романът на Яна Язова” и “Лиза”, и двете на Боряна Дукова. Доставка 4.30лв., Спиди.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 15:45 от e07

# 610
Голяма Пролетна КнигоДажба! 4 книги от „Бард“ за 20 лв.!

130 заглавия за 30 годишнината на издателство "Бард"!
3 книги избирате вие, четвъртата е подарък от нас
https://www.bard.bg/promo/x-of-y/?id=316

# 611
  • София
От Бард мога да препоръчам "Перфектната майка", "Пет срещи с непознат" и книгите на Мариан Кийс, за феновете на чиклита.

# 612
  • в сърцето на един мъж...
За тези от вас, които чакаха намаленията на Еднорог

От 1 до 8-и март "Еднорог" правят 40% отстъпка на книгите си с поръчка през сайта им - Възползвайте се от нашето намаление от 40 % до 8 март с промокод 40 в полето за отстъпка.
Да сте бели и червени, здрави и вдъхновени от срещите си с още прекрасни книги!

# 613
Получих пратката от Озон (днес май ще получа 6 пратки - това е своеобразен рекорд):

Показвам си пъзелчето и книгоразделителя Simple Smile

Този юнак от картинката защо е толкова окървавен? Да не се е бил с турците? Ауу, колко некоректно...
Ще споделите ли кои книжки си поръчахте от промоциите?

# 614
По-нагоре бях публикувала кои - една на майка ми и някои дребни неща за допълване. И за Сиела писах и не мисля да повтарям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт