Промоции на книги - тема 12

• 51 890
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Сърце на вятъра имам; поредицата за малкия Никола за по-малки дечица също си струва от Колибри.

# 646
Сърце на вятъра имам; поредицата за малкия Никола за по-малки дечица също си струва от Колибри.
И аз, както и още 2 от изброените от Озон на 4-5 лв., но още не съм ги чела.. Да, детски също има хубави за 3 лв. Но за Никола ние имаме всички от другите книги, но децата и за тях пораснаха..

# 647
И аз си харесах няколко книги от 3 лв от Колибри. Мисля до сега не съм поръчвала директно от тях, тази ВИП карта всеки ли я получава? Малко се объркаха, пише че с поръчката ще я получа, отделно като се регистрираш може да се абонираш за бюлетина  и пак да получиш, но не дойде мейл за потвърждение. При мен се калкулира доставка по левче и малко на книга, което си е е добре.

# 648
И подарък си имам даже. 😁😁

# 649
Harista, поръчвала съм и преди от Colibri, но мноого отдавна, не помня тогава такива вип карти, сега заявих, ще видя дали и какво ще изпратят и ще пиша. Иначе при мен 6 лв. доставка за 9 книги, над 70 лв. е безплатна доставката (това, ако някой случайно реши да си купи и друго от тях).

Малечка90, от Ciela аз получих освен ваучера 13% за About you и -25% за Bibloo.bg, валиден до 15.4.

# 650
Моята поръчка от Сиела все пак ще дойде ( не се съмнявах,)

# 651
В Озон - 25 % на някои на Колибри

# 652
Harista, поръчвала съм и преди от Colibri, но мноого отдавна, не помня тогава такива вип карти, сега заявих, ще видя дали и какво ще изпратят и ще пиша.
Вип карта нямах в поръчката. Иначе книжките бяха сложени в две от техните черни торбички за многократна употреба. Ако някой друг е получил такава карта, нека да пише.. чудя се сега да не съм я пропуснал и изхвърила с външната опаковка на Спиди..

# 653
От сайта на Колибри отдавна поръчвах и имам такава карта, но ако си спомням добре, мисля че трябваше при пускане на поръчката да отбележа някъде, че искам ВИП карта. Моята е за -5%.

# 654
От сайта на Колибри отдавна поръчвах и имам такава карта, но ако си спомням добре, мисля че трябваше при пускане на поръчката да отбележа някъде, че искам ВИП карта. Моята е за -5%.
Отбелязах уж.. Нищо, другия път. Но може и наистина да съм я хвърлила, изключих да прегледам добре, макар че би трябвало и нея да я сложат в една от торбите, а не извън в общия плик.. Здраве да е.

# 655
Обадете им се, вярвам че ще съдействат.

# 656
Аз имам карта за 5% от преди няколко години. Никога не съм я ползвала. На някой ако му върши работа мога да му пратя кода.

# 657
Именно защото не мисля, че ще я ползвам, не ми е зор.. Купувам книги на издателството и от други места с по-големи намаления. Но благодаря!
Аз малко ще се спра, че в момента ме чакат точно 40 бр. за прочит и още поне 10, поръчани за децата (големи са), които и аз искам да прочета. Но разбира се, чета основно електронно. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 16:35 от 50 Shades of Purple

# 658
И моите от Сиела дойдоха. Няколко дни нямах имейл за потвърждение и им писах, веднага се задействаха и на следващия ден я изпратиха. Книгите, които поръчах са “Червения дракон”, “Мълчанието на агнетата”, “За жените и солта”, “Оставих те да си отидеш”, “Тръпка”, “Камък, ножица, хартия”, Събрани разкази на Кърт Вонегът и “Елегантността на таралежа”.

# 659
  • Разпиляна във въображението
Получих си книгите от Озон. Имам подарък книгоразделител и малък пъзел.

Общи условия

Активация на акаунт