МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 474
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
В дни на мляко на какво залагате?
Ниско или високомаслено?
Аз обмислям дни на скир, че с това мляко още не мога да разбера  какво става и от него ли е.

# 241
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Отчитам вчерашния ден на кисело мляко, като първия напълно успешен, без дори 1 резенче шунка за прегрешение. Накрая ми беше много трудно, защото, заради капките останах до по-късно, а пък баща ми дойде до нас и донесе една чиния с току-що изпечени сочни кюфтета и кебапчета /като тези по рекламите хахаха/. Цялата кухня и хол миришеха, направо не знам как успях да издържа на това. Герой съм Grinning
Но пък кантара днес сутринта ме възнагради за волята и съм доволна. Качвам снимки в скрит текст, за да се похваля и за стимул Simple Smile Първата снимка е в събота сутринта, втората е от днес. Събота и понеделник бях на кисело мляко, като в събота вечерта прегреших с 2 резенчета шунка. Качеството на снимките е кофти

Скрит текст:

п.п. Сутринта, точно преди да се събудя, сънувам аз на една маса едни спагети със сос от зелен боб. Смятайте колко съм била гладна, щом тази комбинация ми се струваше мнооого вкусна Joy

# 242
Вчера бях на варени яйца ..
Днес ще карам само на зелен чай 🙂
Утре мисля да съм на краставици . Ще се тегля чак след две седмици

# 243
  • София
В дни на мляко на какво залагате?
Ниско или високомаслено?
Аз обмислям дни на скир, че с това мляко още не мога да разбера  какво става и от него ли е.

Аз си купувам ето това. Много ми е вкусно, а е и гъстичко, та ме засища идеално

Скрит текст:

# 244
браво, Лейди, качвай повече мотивации, впечатляващо е
на месо съм днес, утре на яйца
вчера - фитнес, днес - йога
коремните сланинки много свалят качеството на изпълнение на упражненията Mr. Green

# 245
Ето ме тук и мене.
Приключих ден 4, пиле (по Ваня Червенкова).
Да питам позволявате ли си диетична кола кола или пепси?

# 246
Ето ме тук и мене.
Приключих ден 4, пиле (по Ваня Червенкова).
Да питам позволявате ли си диетична кола кола или пепси?

Аз никога  ! Няма такова понятие като диетична кока кола . Щом съм на диета я спазвам стриктно . Колата е боклук , от 3 години не съм пила и въобще не ми липсва

# 247
Да, не бях пила с месеци и аз, но днес изкарах цял ден на супа от тиквички, та не издържах и пих диетично пепси. Ще гледам да не се поддавам вече.

# 248
Вчера- кисело мляко. Успях. Но само вчера. Нещо не ми се получава монодиетата. Развалих я миналия петък- имах гости и не можах да се взема в ръце през почивните дни. Днес ще се опитам да съм на зеленчуци. Абе, правя си някакво мое си моно. Явно нямам воля никаква. Успех, момичета!

# 249
Сега за празниците, почивам цяла седмица и аз. После пак.

# 250
И аз така планирам Blush

# 251
При нас мина Великден и започнах веднаха. Ще дам отчет на 6ти ден. Много съм мотивирана, да видим дали ще издържа докрай! Имам цели два повода за хубави ролки това лято и се надявам да покажа истинска талия, не козуначена...

# 252
Има ли моно диетки 😃?
От днес съм с вас!
Последните няколко дни се мъча на зелевата супа...но вече не мога да е гледам 🙄😂
Днес съм 1 ден на картофи ВЧ.
Преди година свалих за 10 дни с нея 1 кг и се отказах....много се бях демотивирала ,но сега мисля да й дам шанс пак и да упорствам повече ,че моите 10 кила си варират постоянно.🤨

# 253
Има ли моно диетки 😃?
От днес съм с вас!
Последните няколко дни се мъча на зелевата супа...но вече не мога да е гледам 🙄😂
Днес съм 1 ден на картофи ВЧ.
Преди година свалих за 10 дни с нея 1 кг и се отказах....много се бях демотивирала ,но сега мисля да й дам шанс пак и да упорствам повече ,че моите 10 кила си варират постоянно.🤨
И аз така със зелевата супа се мъчих 😂 сега съм на супи,месо и салатки (зеле не искам да помириша вече)

# 254
Само 1 кг за 10 дни с моното на ВЧ ми се струва малко. Аз на 6ти ден след почти стриктно спазване съм -2,5 кг. Но тръгвам от доста кила, а и някои дни си ги отгладувах, защото не можах да си набавя подходящи храни.

Да попитам, кога е препоръчително да се направи повторно диетата? Някой има ли опит?
Иска ми се няколко дни почивка.  Много ми липсват млечните и ядките.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт