МОНОДИЕТА - тема 21

• 69 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!Присъединявам се и аз към вас.За пръв път ще спазвам моно диета.Днес ми е втори ден на картофи по диетата на В.Ч.От месеци се въртя с два-три килограма,които ту качвам и свалям и не мърдам повече.Целта ми е да сваля 10кг.Вчера бях 68,8кг.,днес се измерих 67,6.Като за един ден е добре,действа ми мотивиращо.Много трудно спазвам диети,дано устискам.
Успех на всички!

# 256
  • София
Привет от мен.
Днес ми е четвърти ден от ВЧ. Картофите бяха лесни, но това пиле ме съсипа. Зеленчуците, плодовете и киселото мляко ги чакам с нетърпение, но рибата не знам как ще издържа Weary Чудя се дали не мога да я заменя с яйца 🤔
Целта ми е да сваля 10кг. Планирам да направя 2х12 Червенкова и после ще сменя с друга диета до желания резултат.

Успех на всички!
Навремето, като отслабвах след раждането, тези теми ми бяха най-големият стимул да не си спирам диетата на средата 😁

# 257
Аз да се отчета.Днес ми е първи ден на салати и от 68,8,тази сутрин се измерих 65,5.Кантара ми най-накрая се размърда и съм много доволна.
При условие,че не съм абсолютно стриктна,сутрин пия кафето с обезмаслено мляко и вечер по чаша сухо вино.Двата дни на пиле,заместих хранене с протеинов шейк,защото ми беше трудно само на месо.
Дните с рибата ще са ми най-трудни,не обичам риба и рядко ям.Не знам как ще ги устискам.

# 258
Привет!
За първи път след 1ви ден картофи съм -2.8кг Изтормози ме тази вода, и се чувствам значително олекнала.
Затова и започнах моното, нещо не се чувствам комфортно.
Ову+ солени храни ми се отразяват страшно. Изтормозих се, и ще направя 7 дни моно само, за разтоварване.
След това ще започна отново във вторник или сряда. Вероятно в сряда, 11.05., за 10 дни само.
Херцен вероятно ще се сети защо са паузите. People Runner Trophy

Улучих невероятно вкусни картофи. Вчера хапнах над 1кг със сигурност. Обикновено тегля всичко за протокола, но този път карах на око, защото знам, че дърпат водата от тялото, и изхвърлят много. Трябва да се яде сериозно, не 3 картофа на ден. И солих дори.
Напълних хладилника с пилешко, няма да са проблем другите 2 дни. После ще мисля.

Какво става с Обичайните Заподозрени?Grinning Ще се присъедините ли?
Споделяйте си минусите, едва ли някой ще помни кой на колко килограма е започнал.
Успех!

# 259
Дез, какви ще са ти другите дни? Аз също натежах от вода, неприятно усещане. Замислям се и аз за моно.

# 260
Дез, какви ще са ти другите дни? Аз също натежах от вода, неприятно усещане. Замислям се и аз за моно.

Пепа, като цяло ще имитирам моното на В Червенкова:
2xкартофи
2х пиле
2хзеленчук.............
Но после ми остава 1 ден само, и ще реша според това как се чувствам, преди да избера дали ще е яйца, пиле, или риба за 1 ден. Но задължително ще е 0 въглехидрат.
Може би, всъщност, ще направя 1 ден на зеленчуци, и 2х 0 вгх, защото в петък и събота ще правя въглехидратно "зареждане", и ще изпразня депата предварително.

В неделя, 8.05., каквото сабя покаже. Grinning

# 261
Дез, успех на маратона 🏅🏆
ще се присъединяваме, нема начин просто
не знам какво стана в последните два- три месе, но толкова дебела не съм била от години
от утре или от вторник съм аз, трябва да прегледам колко боядисани яйца има за дояждане

# 262
Привет!

Херцен, благодаря! Flowers Rose

Ден 3 от ВЧ, и -400гр след втория ден на варени картофи. Общо -3.2кг за 2 дни.
Никога не бях задържала такова ненормално количество вода, или поне от много години. Чувствам се чудесно, вярвам, че ще разкарам и мазното.
Според мен поне 1.5кг картофи на ден е добре. Под 1кг не излиза достатъчно вода.
Днес ще взема точни мерки със сантиметъра, там резултатът личи повече, отколкото на кантара.

Вчера тичах 13км, днес ме чакат 17км максимум. За мен е нормално обаче, тялото е свикнало отдавна, и не е стрес.
Лошо ми се отрази хоум офисът. Въпреки тренирането, движенето е малко, а наистина го ударих на" разгул" с храната. Но пък ми беше вкусно, и не съжалявам. Попкорн, шоколад, ядки към нормалното хранене....и така става.

Имам печено пилешко останалото от вечеря, ще направя още. Утре ще занеса в офиса, никакви фастове на този етап няма да правя.

Едит:
16км на гладно и 2 кълки за ....ами то станало обяд.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 13:00 от Dez

# 263
  • София
Доста успешно минаха двата зеленчукови дни, доволна съм. Бяха ми най-леките и приятни до момента от диетата. С нетърпение чакам плодовите. Дотук съм свалила 3кг. Ако върви така, след втората 12ка ще съм постигнала желаните килограми 🥳

# 264
Ден 4, след 1 ден пиле -600гр.
Общо 3.8, ако броя водата.
Днес отвово пиле. Следващите 2 дни ще са вероятно плодови.

# 265
добро утро, идвам и аз Simple Smile
сварила съм картофите

# 266
Привет! Ден 5, и още -700гр.
След 2х варени картофи и 2х пиле (1 ден кълки, 1 ден гърди с босилек и зехтин) общо -4.5кг.
Пия по 3л вода на ден, 2 бутилки по 1.5л. Отделно черни кафе и чай.

Следващите 2 дни (а може и 3 да направя, ще видя), ще са плодови.

# 267
браво, Дез, ти си ми вдъхновението Hug

започнах от 64 кг, моето моно ще е
1 картофи
2 пиле
1 зеленчуци
2 риба
1 плодове
2 мляко

# 268
Здравейте отново!
На деня с рибата се провалих и изкарах ден на кисело мляко и съм килограм и двеста грама надолу за един ден.Ще продължа с моното на Касиопея.Трудно ми беше цял ден на кисело мляко,но си заслужаваше.Днес ще съм на яйца и домати,утре на кисело мляко.

# 269
Iveta, не си се провалила, просто си заменила с нещо пак подходящо.
Наистина е по-добре да модифицираш, знаейки, че нещо друго ти понася по-добре, и да имаш резултат на следващия ден, както е в твоя случай.

Edit:
04. 05. 22.
Ден 6, след 1 ден плодове банан/боровинки/ягоди на всяко хранене, в 4 хранения.
Без разлика в теглото.
Вчера тичах 14км, пулсът беше по-висок от обикновеното за това темпо.

Днес пак същото. Утре ще видим.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 07:59 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт