МАРТенчетата мънинки радват се на първите снежинки!

• 9 320
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
 За Нова Година изобщо не си правя планове- нашето тати задьлжително ще е на работа,а пьк без него кьде да ходя Tired

# 31
За Нова година ние още нямаме планове. Хем искам да сме с детенце, хем искам и да отидем някъде. Има време да решим, а и не е много ясно дали ще има кой да я гледа, за да ходим някъде.

След като аз бях болна, сега май детенце се разболява ooooh!
Преди час беше с 38 градуса, няма хрема, няма кашлица. Педито каза Панадол и витамин С. Да ама сега я чух и да покашля Sad  Мислех, че може и от зъбите да й е. Оф, дано не съм я разболяла Praynig Направо не мога да си намеря място и само се обвинявам, ама като нямаше кой да я гледа като бях болна. Не е истина просто, ако утре и потече и носа и почне и да кашля, 100% съм я заразила аз. А иначе всичко дъвче и пищи, има си апетит, жизнена е. Само където преди да я къпя вдигна температура ей така изведнъж ooooh!

# 32
Охооо, то нова тема имало, а аз пак не разбрала   Blush

В това време никъде не излизаме, направо е ужасно. Днес за малко излизах и умрях от студ, а бяхме с колата  Shocked Аз напоследък забелязвам, че Криси харесва да седи при баба си (свекърва ми). Ох, ако ги нямаше тези заболявания жената, щях да я оставя на нея, ама при това положение няма да може да я оставяме само на нея, когато тръгна на работа  Confused

Относно храненето и тестените храни - аз съм давала корички на Криси и много ги харесва, бисквитите - също. Сигурно защото си чеше венците с тях. Давала съм й бисквитки навън в количката, омазва всичко, но й харесва да си играе и да си хапва  едновременно. За хляба - мисля, че има колкото вреда, толкова и полза от него. Особено в черния и пълнозърнестия хляб.

За Нова год. - ние ще сме у дома с едни приятели. Това ще ни е първата Нова година вкъщи. Други години все се вдигаме на някъде извън града. Тази год. ще си останем вкъщи за разнообразие.   Mr. Green

Лека вечер на всички!

# 33
 newsm68 newsm44 newsm68Най - после newsm68 newsm44 newsm68
След едноседмични мъки  , на Ели и изби първото зъбче  newsm47и като гледам идват още две smile3521
Дано тази нощ да се наспим , че с баща и вече залитаме от безсъние

За Нова година много ми се иска да отидем на някоя хижа в планината с шумна компания , но наскоро доста нахоках свекърва ми , та сега не знам дали ще ми я гледат.Или по скоро не ми се иска да опирам до тях.Стана ми мило като си спомних , че  миналата година проблема ни беше , че няма какво да облечем , а сега се чудим кой да ни гледа децата Laughing

# 34
Ние за нова година още не сме мислили ,но тъй като всичките ни приятели им се народиха бебчета тази година най вероятно ще е в домашна обстановка и в една стая ние а в другата децата  moresmile

# 35
  • София
newsm68 newsm44 newsm68Най - после newsm68 newsm44 newsm68
След едноседмични мъки  , на Ели и изби първото зъбче  newsm47и като гледам идват още две smile3521
Честито ви първо зъбче! Браво на Ели!   bouquet
Аз май благородно ви завиждам...  Wink след поредната безсънна нощ...
Хубав ден на всички.   bouquet

# 36
Цеци, честито ви зъбче.... Simple Smile Обаче надеждата за напсиване я остави... И моята умря веднага...  Mr. Green

Да ви кажа какви номера ми прави от 3-4 дни моя овен: започна да ми отказва да яде вечер преди лягане - само като го взема в мен и му поднеса шишето и почва да реве. Зорлем го слагам в леглото и почваме едно молене и игра с шишето, докато изпие 20-40 г и отказва повече...Това как да е, обаче се буди към 3-4 озверял от глад, вдига ме на пожар да яде и после вече иска да си играем...И така сме от вторник-сряда насам...Ходя като сомнамбул, защото ставам в 3-4, той заспива към 7, аз отивам цял ден на тръстиката и после като си прибера, почваме да се борим с вечерните номера...Последните дни си лягах в 9-9.30, или по-скоро заспивах на канапето. Та затова и не съм чела и писала... Някой от вашите маймунки прави ли такива номера? Спомням си, че Иван на Герчо отказваше да яде по едно време... Не знам какво да правя - това няма да го издържа още дълго...

И още един въпрос: мамите със зъбати бебоци - миете ли им зъбите вече???? С какви четки и пасти? Излязло е едно ново списание - Моето дете - много ми хареса. Та в него прочетох, че щом се появят зъбите трябва да се мият ине трябва да се оставя бебето да заспива вечер ан шишето... А ние доскоро така заспивахме...

# 37
аз все още не мия зъбите на Алекс те едвам се виждат ,иначе имаме четка и паста или по скоро един силиконов пръст и гелче за миене специално за бебета/ Със четка за зъби и детска паста във никакъв случай не трябва да се мият защото се наранява емайла на зъбките тъй като е все още страшно тънък слой. А това ,че не трябва да заспива със шишето ми звучи много глупаво тъй като ако не заспи в 8 .30 със шишето то във 12.30 когато яде насън със сигурност ще заспи и смисъла е никакъв, а ако го будя да му мия зъбите след всяко мляко съм съгласна ама да дойдат да го преспиват тея дето са писали статията  Crazy

# 38
И аз искам да започна да мия зъбите на Маги, но въобще не ми е ясно как става това  newsm78 Гледам, че ракламират някакви четки за зъби от 4 до 12м и се чудя дали да не пробвам  newsm78 А за пастите съвсем не знам. Ще кажа на майка ми на пита педито на следващата консултация.

Ще взема и аз да си купя това списание Моета дете. Аз попринцип си купувам по 1-2 списания от тези, като преценявам как са темите. Но основно си вземам Моето бебе и аз. Но вече забелязвам, че основно пише за бременността и трябва да се ориентирам към нещо друго.

# 39
  • София
Здравейте,милички! Hug
Радвам се,че ви харесва темичката! Heart Eyes
И аз се замислям вече за миене на зъбките,че ние вече сме с осем Mr. Green,тия дни ще купя и аз този накрайник и бебешка паста.Вчера му взех кремче против студ и вятър на Бюбхен,предполагам,че е хубав,ние си ползваме тази козметика.Вчера излязохме,но издържахме точно 15 минути,то такъв студ и вятър най-вече,че....Май на нас с таткото ни беше по-студено,защото бебчо не протестираше и си зяпаше с интерес.
За Нова година,аз и бебо ще сме със свекитата,че нашия татко ще е на работа Cry
Списание "Моето дете" и аз си купих първия брой,никък не е лошо. Peace
Като гледам днес няма да се излиза или ще е съвсем за малко пак #Cussing out
Хубав ден ви желая! Hug

# 40
Здравейте!Това време е ужасно,а ние сме и хремави така че за излизане не става и дума. Tired Аз на малкия още нищо тестено не съм му давала,все още сме само на пюрета и каши.Май сме от най-късно захранващите,но нашата педиатърка е твърдо за по късното захранване относно тест.храни.Ние на тази Нова Година най-вероятно ще сме на Боровец,имаме вила и се събираме семейно.Това е от нас,днес каката е пощуряла и направо е малък ужас в къщи #Crazy #Crazy #Crazy

# 41
Борива, според нашето педи войната с вечерното неядене на мляко продължавала до 2 седмици - нашата май мина за 1 доколкото си спомням, макар, че ми се стори цяла вечност.
За прясното мляко - според педито след 6-ти месец мога да давам неща, приготвени с прясно мляко. Това го разбрах щото мама дала от кремчетата на кухнята и като разбрах звънях на педито на пожар та ми се смя жената. Реакция няма и според педито мога да му давам от нещата на кухнята. Иначе днес тея от Ози щях да ги убия! Към 11.30 им звъвах що не ми е дошла храната и ми обясниха, че за днес не ми била записана храна  #Crazy, а от понеделник до неделя. Вдигнах скандал и за 20 мин успяха да ми доставят!
И последния хит - това ми е първия уикенд от както съм се върнала на работа, през които и двата дни съм била у дома и не съм ходила до офиса и за час и като подарък Иван е нетърпим просто. Лигави се страшно много - иска да е непрекъснато гушнат и някой да го забавлява. На финала мъж ми се ядоса и малкия се нарева в креватчето 30 мин и заспа. Направо незнам кво му става - при майка ми не реве, при мен е нетърпим. При майка ми спи спи по 5 часа сумарно през деня, а при мен заспа за 1 и то с рев.... Ужас просто!

# 42
здрасти мами Heart Eyes

Цеци честито зъбче Hug
аз също не съм спала защото Боби се събуди към 1 през ноща с желание да играем #Crazy,като прибавя и честите му сукания покрай зъбите +задължителното събуждане към 4 ,след което го приспах с песни #Crazyкартинката и при нас е ясна bowuu

в туй гнусно време не го извеждам и вече съм се видяла в чудо как да го забавлявам-отначало играя с ентусиазъм с него но привечер съм абсолютно изчерпана ,сега го взе баща му.най любимо на Боби ,освен това да го нося и да му показвам ,какво има по шкафовете,сега е да му правя театър-вече съм печен кукловод,звуци издавам всякакви докато измисля гласове на всички играчки Joy,също обича да го сложа в един кашон и да го возя като в лодка по плочките,напоследък е почнал да се заглежда по baby tv но вече и 5минути неиска да играе сам Rolling Eyes

# 43
Мами, гледахте ли БТВ Репортерите от 18ч? Темата беше за децата и насилието. Аз хванах последните 20 мин /от 60/, но и те ми бяха достатъчни да се ВТРЕЩЯ  #Shocked
Даваха за едно училище в Пловдив - Немската езикова гимназия, едно от най-елитните. Не знам от какво е била провокирана темата, но даваха какви "номера" са хит в момента между учениците и въобще поведението им в училище. Е, мога да ви кажа, че все едно гледах някви същества /не мога да ги нарека нито хора, за деца да не говорим/ дето са расли някъде в джунглите и се подчиняват на най-ниските си и долни помисли и инстинкти.
Даваха, че в момента "хита" в "номерата" било да залепиш чиния с лайна /с извинение/ в лицето на някой /особено на момиче/  #Shocked #Shocked #Shocked Даваха едно момиче, което, за да си спечели малко популярност в училище се съблече почти гола пред дирекцията. Даваха как по време на час, както учителя си пише на дъската, и едно от съществата отива и му дърпа панталоните надолу. Даваха как един хвърля цял чин по друго момче. Как две момчета са разчекнали едно момиче и се опитват да се "правят на мъже". Учителите разказваха, че е съвсем нормално съществата да ходят с оръжие на училище, да ги обиждат по най-вулгарен начин, да си хапват и пийват без никакви притеснения в час и накрая звучно да се уригнат, за да покажат колко са доволни. Учителите няма дори къде да си сложат принадлежностите за часа, защото бюрата им са превърнати в игрална маса. Даваха интервю с едно от момичетата, на което са залепили такава чиния с лайна на лицето. То разказа, че в този момент "приятелката й" се е отдръпнала от нея и тръгнала в друга посока, все едно не е с нея. А едно друго момче, свидетел на това, обясняваше, че не можело нищо да направи, защото това било нещо организирано и той първо помислил за своята си безопасност и решил да не се намесва, а да седи и да гледа. Това същото момиче я попитаха какво мисли попринцип за такива "бъзици". Тя отговори, че такова нещо преди няколко дни се е случило на някакво момиче /+ няколко бутилки с урина/, което "си го заслужавало" и тогава била на мнение, че "справедливостта възтържествувала". Сега обаче не й било толкова смешно /що ли!/. А според директора на това въпросно училище това било период и всичко се израствало с времето. Обясняваше и че в повечето случаи родителите на тези деца са заможни хора със собствени фирми, които дори ТОЛЕРИРАЛИ това поведение. Според тях това било знак, че децата им ще станат ЛИДЕРИ и нямало да позволят да ги мачкат  #Shocked #Shocked #Shocked
Имаше и други неща, но бях толкова шокирана, че не помня половината...

Просто каквото и да кажа ще е малко...Вече казах за първите 7 год

# 44
Е точно заради такова отношение, възпитание или липса на всякаква култура много сериозно се замисляме с мъжа ми за емигриране!

Общи условия

Активация на акаунт