Августови бебета 2022

• 22 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
С първата бременност нямах нито една стрия,не знам колко качих,но не бяха много кг,то не ми и личеше много ,че съм в 9 месец.После корема веднага ми се прибра и все едно не бях раждала..Сега пък отслабвам.Аз утре си запазих час при друг лекар,че не мога да чакам чак до 27,за да видя всичко наред ли е..

# 661
  • София
Стриите са до ген и предразположеност. С първата бременност измазах всичко - Икаров, кокосово масло, Мустела, Матернеа, Кокона майка и накрая домашна свинска мас. Имам си стрии, даже вечерта преди да родя се нацепих до кръв при пъпа.
За килограмите - със сина ми качих 35!!!! Кг. 35! Родих нормално. От родилното излезнах с - 15кг, а до годината на детето свалих всичко, без кой знае какви диети.

# 662
Аз също по време на първата бременност нямах стрии. Мажех се,но не знам дали се дължи на това. Коремът ми не беше огромен,но не беше и малък. Тогава качих малко килограми.
Но този път ако всичко е наред до финал май това с килограмите ще е проблем, защото понапълнях последните година- две Disappointed Relieved

# 663
Доста се притеснявам от килограмите, понеже след миседа преди 6 мес, не успях да си смъкна килограмите и сега стартирам с доста кг. С миналата бременност качих 26кг, мазах се, но имах стрии. След това до 6я месец бях върнала форма. Ям предимно тесно, нямам никакво движение Sad

# 664
  • Асеновград
Аз мисля за мазане да пробвам Biobaza, много добри отзиви чувам, но и аз мисля че основно си е до ген. Още не съм започнала с мазането, но корема ми е много поддут, като балон го чувствам, не съм се теглила от много време, и реално не знам колко и дали съм качила, никога не съм била от най-слабичките, не че и искам да съм де ама тия 45-50кг не са ми познати от както бях в 7-ми клас😅😅.. около 18-годишна свалих около 20 кг ама бях преди това 75 някъде😄😁. Та после качих 5-10кг и от тогава се въртя около 65кг, смъквам до 60, после пак качвам, преди 2 зими бях 70, после пак отслабнах до към 63-4кг, и така, ама съм почти 170см и не изглеждам изобщо зле на 60-65кг, само се моля да не качвам много че майка ми докато е била бременна с мен е качила впечатляващите 45кг!! Представяте ли си! Вика бях като слон хаха... аз се моля да не кача повече от 10-15кг, то като родиш около 10 се свалят веднага, а останалите остават за по-нататък.. важното е да се чувствам добре, разбира се няма да ставам като майка ми слоница, ама да е здраво бебето и аз да съм здрава другото ще го оправим!

# 665
Това със стриите наистина си е до ген и кожа. Аз с предната бременност качих 18кг и нямах нито 1 стрия докато не родих. Мазах се много рядко с един крем от Германия не му помня името, но след кото родих ми се появиха стрии от вътрешната страна на бедрата и на едната гърда. А аз имам гърди една шепичка 😀😀

# 666
Здравейте, не съм влизала от няколко дни. Сега наваксах с темите.
С първата бременност имах стрии само на гърдите. Мазах се с Биодерма Атодерм,и започнах да се къпя с душ олиото на Биодерма, защото ме сърбеше цялото тяло все още го използползвам за мен и детето.
Неразположенията започнаха да стават доста. Като за начало главобол, почти постоянно, от хаповете ми се гади и ми става лошо. В колата всяка сутрин ми се гади. През деня както ми е добре и хоп ми стане кофти на корема или ми прилошее. И киселини от всичко.  И да не забравя, че по цял ден ми се спи на работа. Нямам търпение да дойдат почивните дни.  Но преди това прегледа в четвъртък. ❤ Много ми е притеснено дали всичко наред.

# 667
Доста се притеснявам от килограмите, понеже след миседа преди 6 мес, не успях да си смъкна килограмите и сега стартирам с доста кг. С миналата бременност качих 26кг, мазах се, но имах стрии. След това до 6я месец бях върнала форма. Ям предимно тесно, нямам никакво движение Sad

Мила аз с подготовката за трансфер и от тоя преднозолин Ф(кортикостероиди),вече 2 месеца съм като хала! Започнах 55кг подготовка за трансфер на 29 октомври а днес сме 21 декември и съм 60кг с височина 162см. Ще стана бидон!  Повръщам след 30 Мин съм готова за ядене. Такова нещо не ми се беше случвало,но в крайна сметка 5 години се борим за това и килограмите ще ги приживея. После ще отслабвам стига бебчо да се роди здрав!

# 668
Здравейте, не съм влизала от няколко дни. Сега наваксах с темите.
С първата бременност имах стрии само на гърдите. Мазах се с Биодерма Атодерм,и започнах да се къпя с душ олиото на Биодерма, защото ме сърбеше цялото тяло все още го използползвам за мен и детето.
Неразположенията започнаха да стават доста. Като за начало главобол, почти постоянно, от хаповете ми се гади и ми става лошо. В колата всяка сутрин ми се гади. През деня както ми е добре и хоп ми стане кофти на корема или ми прилошее. И киселини от всичко.  И да не забравя, че по цял ден ми се спи на работа. Нямам търпение да дойдат почивните дни.  Но преди това прегледа в четвъртък. ❤ Много ми е притеснено дали всичко наред.
Моят доктор ми каза “щом ти е зле, значи с бебето всичко е добре”. “Повтаряй си го това и спри да се филмираш.” Така че аз вече се радвам когато не ми е добре, 2 дни не ми беше ставало лошо ии започнаха филмите. Вчера си изповръщах червата, но бях спокойна😂 Всичко ще бъде наред, чакаме инфо в четвъртък 🤗
Милото, вие сте просто герои, визирам не само теб, а всички момичета тук, които се борите толкова години, толкова болки и мъки сте преживели, наистина.. евала.
А килограмите са най-малкия проблем.

# 669
Момичета, днес чак в 18:00 е моят дългоочакван първи преглед. Цял ден имам чувството, че ще ми се пръсне сърцето от вълнение, напрежение, и хиляди мисли. Уж бях спокойна, чаках цели 10 дни, а сега...Дано в кабинета успея да се овладея, не знам от хормоните ли е, но съм коктейл от емоции сякаш, чак като започна да мисля се разтрепервам Flushed просто времето не минава Astonished

# 670
  • София
Ох и мен ме тресат хормоните, хем съм съвсем в началото. Утре ще ходя на преглед. А междувременно имам чувството, че “изтичам” постоянно. Вярно, че бялото течение се увеличава в началото, ама е ужасно. Пробвах да карам на ношпа 3х1 (40мг) и ми идва малко. Предната бременност я изкарах на магнезий и ношпа.

# 671
Момичета, бях на 2ри преглед днес.
Малкото бобче има сърчице. Heart

# 672
Честито на виделите сърчица и успех на всички с предстоящи прегледи!
Аз искам да попитам момичетата със зацапване какво се случва при вас? При мен вече 6ти ден розово зацапване (5ти ден на Дуфастон) и нито намаля ,нито се увеличава за щастие.Цвета си стои един и същ .

# 673
  • Пловдив
Орехче, аз в неделя следобяд започнах с Дуфастона (3х1/2)  и днес вече цял ден нямам нищо.

# 674
Имам ембрионче с пулсации ❤️ според ехографа отговаря на 5+6,по ПРМ 6+4, но докторката не я притесни разминаването. Имам и киста на десния яйчник - 4 см, според АГ-то не е притеснително и ще изчезне само. Постави ни на сух режим (ние сме на такъв от положителния тест 😁) и ми предписа Дуфастон 2х1. На 04.01 съм на вторичен преглед. Беше толкова спокойна и положителна, че някак го предаде и на мен, и изобщо не ми е притеснено. Няма да чета лоши неща и да се филмирам, ще си препрочитам "един жив ембрион" ❤️

Общи условия

Активация на акаунт