Августови бебета 2022

• 22 259
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, преди да се представя само да вметна, че магнезия в начална бременност не се препоръчва ( въпреки, че и аз го имах изписан след ин витро- магнезии+Б6, но по протокол го спрях в деня на кръвният тест).

Та почти на 41г съм, от Варна... след много години опити...видях  положителен  тест  
Трансфер на 16 ноември на три петдневни ембриончета.
С придружаващи екстри Хашимото и генна мутация заради, която трябва да съм на инжекции разреждащи кръвта ( предразположение за тромбофилии)
Уринарен тест направих на 25 ноември ( девет дни след трансфера). Втората чертичка се появи в рамките на 30 секунди, не бе много бледа, но си беше стабилна хубава черта.
Повторих уринарният тест и на 27 ноември ...тук вече двете чертички се появиха заедно...
Така малко по-леко преживях времето до кръвният, които ми бе назначен от клиниката на 30-ти ноември.
Излезе ЧХГ над 2000. След 48 часа пуснах ново бе над 5000... и тук леко се паникьосах какво става...
Преглед от клиниката искат на 14 декември, а аз до тогава щях да лудна  и си записах час за 7 декември.
Видяха се две сакчета... толкова бях щастлива и шашната, че дори не можах да се разрева...
В сакчетата имаше миниатюрни бели тоцици...
По калкулатор спрямо трансфера се изчислявам в деня на прегледа 5г.с+5 дни

Нямам симптоми. Единствено вчера като се събудих установих, че колкото и да не ме болят гърдите и да не са "чувствителни" явно са били, защото ги усетих леки и се уплаших, понеже предният ден ме боля кръстът цял следобед...., но аз търпя на болка и не знам кога трябва да е притеснителна болката...

Та как ще дочакам 14-ти ...да чуя сърчица...

# 151
Joy Joy, добре дошла, честито и едно голяяяямо браво!🤗 Предполагам след прегледа си си обяснила защо ти е такова ЧХГ-то😃,кураж и стискам палци🙏

# 152
Здравейте и честито на всички! Аз съм 4 ден закъснение и с два положителни теста,но с по светъл цвят.

# 153
  • Пловдив
Joy Joy,страхотна новина!Винаги съм се възхищавала на майки с близнаци..Аз едва с едно се оправям,хахах..Пожелавам всичко да е наред.
Manoela_ ,разбирам те,какво няма да избухнеш.Добре,че не ми се налага вече да ползвам градския..
Аз скоро ще ида на преглед,но то сърцето се чува май към 6 г.с.Сега ми е супер притеснено..Помня как ,когато чух сърцето на синът ми и колко се развълнувах..

# 154
  • София
И аз записах час за другата седмица, ще съм 6+1. Гърдите са ми безумно болезнени и подути, едва издържам. И гаденето започва с пълна сила, май затова отлагах толкова време второ дете Joy.
Честито на всички нови попълнения. Надявам се да си станем сплотени група дали тук, дали във Фейсбук. С майките от групата на сина ми още ежедневно поддържаме контакт, а той е на 4г.

# 155
Благодаря ви... в предвид, че дълги години не се получаваше ми върнаха три ембриончета...страх ме е разбира се от бъдещето,но си ги искам и двечките...
ММ беше силен и вилен за две и сега гледам леко се поуплаши като му съобщих за две сакчета Simple Smile 
Даноо всичко да е наред и това да ни е първата смислена Коледа...

# 156
Честито и от мен на новите попълнения Hug

Аз днес записах час, първия свободен беше за 21.12, така че се зареждам с търпение Grinning а и според календара ще съм 6+4, та се надявам, че ще успеем да чуем и сърчице предколедно Heart
Иначе осезаеми симптоми нямам сякаш, освен чувствителни зърна (които са и много топли, за моя изненада) и голям апетит (втори ден си правя следобедна закуска) Grin Радвам се, че ПМС-подобните симптоми отшумяха, че изтръпвах, че ще ми дойде всеки момент при всеки спазъм.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 17:10 от M.Angelovaaa

# 157
Lusi13 честити чертички и добре дошла!🤗
M.Angelovaaa, сърчицето може да се чуе на ехограф, който е 3д и има доплер, а иначе първия ден, в който се вижда сърдечната дейност е 5с.+3д., така че зависи от апаратурата на АГ, при който отидеш дали ще чуеш, или само видиш сърчицето.
Моите зърна също са адски чувствителни и снощи в банята направо изпаднах в ступор. Докато се приготвях да пусна душа си погледнах едното зърно и на него имаше бледобяла капка, погледнах другото и на него имаше 2😳😳😳
Някой забелязвал ли е такова нещо?!

# 158
  • София
Доста рано ми се струва за коластра. Вероятно е от хормоните нещо.
Със сина ми имах коластра от 7м.

# 159
Доста рано ми се струва за коластра. Вероятно е от хормоните нещо.
Със сина ми имах коластра от 7м.
И на мен ми се вижда прекалено рано , а и коластрата не е ли жълтеникава...
Маноела , да не си се мазала с нещо и влизайки под душа да се е разтекло?

# 160
  • Пловдив
Аз съм нямала коластра със синът ми през бременността,.Мен ме боли глава..Със синът ми имах и запек,засега нямам запек и надявам се да е така..

# 161
Според мен изобщо не става дума за коластра, а някакъв секстет от самите зърна, от тях си беше то си личеше как от самата пора излиза. Пролактина ми беше висок последния път като го изследвах, ама нали уж било нормално по време на бременност.

# 162
Да ви споделя при мен как е положението.
Гърдите ми са доста болезнени, но за сега нямам гадене или нещо друго нетипично.
Първа бременност ми е, и не знам какво да очаквам Simple Smile

# 163
  • София
Момичета, спешно. Имам някакви болки в корема, но шпа ли се пиеше?

# 164
Момичета, спешно. Имам някакви болки в корема, но шпа ли се пиеше?
Ношпа, изпий 2 направо

Общи условия

Активация на акаунт