Августови бебета 2022

• 22 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Момичета тъкмо бях на преглед при АГ дето ме следят първата седмица има ембрионче с пулсации за сега каза че всичко е наред и да се видим след Коледа пак. Сакчето ми е 3,9мм отговаря на 6с а аз би трябвало да съм 6.2с но го отдавам на това че ме прие по спешност и нямаше време много. Дано всичко е наред при всички ни и да си нагушкаме бебетата август месец.Blush

# 451
Днес ходих оказа се ,че съм 6г.с и 5 дена всичко е нормално има сърдечна дейност и доктора иска след две седмици отново да видим дали се оформя правилно . Нормално ли е толкова често да се ходи

# 452
  • Пловдив
Днес ходих оказа се ,че съм 6г.с и 5 дена всичко е нормално има сърдечна дейност и доктора иска след две седмици отново да видим дали се оформя правилно . Нормално ли е толкова често да се ходи
Това е само в началото,после се ходи един път в месеца

# 453
аз за втори път ще ходя на преглед на 30ти,стискайте ми палци с тая киста да е всичко наред,че каката ме зарази и съм болна Sad

# 454
  • София
Да, до 12-13г.с се ходи по-често, после веднъж в месеца. Вече от средата на 8ми - началото на девети се почва пак честото ходене.
Момичета, отпуснете му малко на душата. Разбирам, че много от вас са забременяли чрез инвитро или имат предишна загуба, но нервите и притеснението няма да ви помогнат с нищо. За момента най-важно е спокойствието.

# 455
Здравейте. Аз за първи път реших да си правя тестове за ову, тъй като съм с цикъл 30-35 дни и никога не съм си я усещала кога ми се пада. Та още първия тест излезе положителен. Реално това беше 15 ден от цикъла, на 16 пак положителен и на 17 вече отрицателен. Гади ми се ужасно много и гърдите ме болят. На 23.12 съм отново на преглед да видим дали се развива нормално "грахчето"

# 456
Понеже повечето от вас споделиха, че имат предишна загуба и вече сте минали преглед. На някой дали изписаха Натаспин Н? Приемал се след като има предишен мисед. 🙄

# 457
Не знам дали ще съм ви от полза с моя отговор, защото аз съм след инвитро. Нямам тромбофилия, но въпреки това от първия ден на трансфера съм на Натаспин Н + инжекции Клексан от 0.4. Изписани са ми от моя репродуктивен специалист.
Понеже повечето от вас споделиха, че имат предишна загуба и вече сте минали преглед. На някой дали изписаха Натаспин Н? Приемал се след като има предишен мисед. 🙄

# 458
Здравейте, момичета! Не знам дали от 8 с. Започват симптомите, но аз съм 6 +4 д. И от както имам + тест ме болят гърдите и стомаха. Симптомите дори като се замисля бяха и преди това. Чувствам гадене постоянно от 1та седмица, не спя добре, имам и киселини. И всичко това с бошуващи емоции...Просто не издържам...не знам има ли някой в подобна ситуация и как се справяте. 😁

# 459
  • София
Здравейте отново момичета. На тези, които са видяли сакчета и сърчица, Честито!
Тези, които са с вирус.....споделям усещанията им, защото нали и аз съм така. За мое щастие обаче хремата учудващо бързо се подобри. Е....появи се кашлица, но предполагам, че и нея бързо ще я преборя.
За тези, които са с хрема....на мен нещото, което най-много ми помогна е да пусна вряла вода в банята да я направя на парна баня и директно запуших ваната и сложих масло от евкалипт и чено дърво във водата, топих си само краката, защото знам, че за бременни не е добре да се киснат във вода, камо ли да е гореща. Стоях може би 20тина минути общо вътре. Тази пара много ми помогна. Изпотих се....всичко ми се отпуши. Днес мисля да направя същото.
Междувременно си пуснах второ ЧХГ, 48ч след първото и се е удвоило, което е супер. Повече няма да пускам. Вече официално си записах час за 23ти. Тогава ще съм в 5+4 по мои сметки и така като гледам как е при вас май си е доста рано. Той и доктора ми каза, че е рано, но предвид това, че идват празници се разбрахме да отида на 23ти и после чак първия работен ден от януари. Може би чак тогава ще се видят повечко неща при мен. Но аз съм спокойна за сега.

# 460
Има ли бъдещи мами от Бургас?

# 461
Има ли бъдещи мами от Бургас?

Аз съм от Бургас! Simple Smile

# 462
Супер е че хремата отшумява, но не си киснете дори и краката в гореща вода. Рязширяват се кръвоносните съдове. Също не редно и с много топла/гореща вода да се къпем!

# 463
Оххх мен ме тормози това безсъние🥺

# 464
Значи не съм единствената, която нощем брои звезди Grinning , а по принцип съм доста поспалива- сега сън не ме хваща!
Оххх мен ме тормози това безсъние🥺

Общи условия

Активация на акаунт