Кауфланд - тема 52

• 55 465
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • Ст Загора
Оставят ги ,но нажбякой сменят цената на други 1 2 седмици стой промоционална цена.

# 706
Машината за сушене на плодове я имаме от миналата година, използвахме я за сушене на плодове и зеленчуци и се представи блестящо. В книжката пише, че става за сушене на месо, но ние не сме го правили, защото идеално ни се получава като го сушим навън. Не е проблем да сушиш зеленчуците/плодовете, да ги спираш като те няма и пак да продължиш сушенето като си вкъщи. Като всеки друг ел.уред е добре да е изключен като няма никой вкъщи.  Единствения недостатък е, че трябва да се сменят тавичките, защото отгоре съхне най-бързо, но на мен това не ми е никакъв проблем.  Всъщност, друг недостатък е , че трябва да се реже на тънки парчета, защото не се затваря и в този ред на мисли не мога да си представя ако трябва да се суши месо на колко тънки и извити парчета трябва да се нареже...

# 707
За коланите - аз съм с болки в кръста и неврологът ми каза да нося колан с метални пластини. Още не съм си купила, но поне няма да заглеждам разни други, дето са само ластични. А стойката ми и тя е под всякаква критика Head Band

# 708
Коланът е безполезен. Това е причината да го рекламират сега като някаква спортна принадлежност. Нищо гъвкаво не помага за стойката дори и при постоянно носене. Една дървена пръчка или точилка с 2 въжета ще има по-голям ефект.
Скрит текст:
Какво имаш предвид? То е гъвкаво за да може да се движиш все пак.
А знаеш ли някое, което става или модел?
Дали може този да се вземе да се пробва и ако не се хареса да се върне в Кауфланд?
Точно безполезен имам в предвид. Нито един с ластици не съм видял дето върши работа.
Относно политиката на връщане има коментари прочетете. Стандартна стока е.

По-подробно защо не върши работа. Стойката е нещо запаметено на подсъзнателно ниво. Като "забравиш" да държиш рамената назад и главата изправена пак "кльопваш". Никакви ластици не помагат. Дори и да намериш нещо като тези дето ги слагат на катастрофиралите около врата щетрябва да го носиш до живот. След като го махнеш няма кой да подпре брадичката и тялото се връща в запомнената поза. Ефект за 5 минути слагаме един ластик и ставаме до края на живота прави и красиви няма. От много носене ластиците се разтягат и  трябва да купуваш следващо и още и още. Търгашески боклук.

Начина да се промени стойката е спорт и съзнателно да се заема правилната поза докато се запамети и стане подсъзнателно. За целта никакви допълнителни приспособления не са нужни и не помагат, а само вредят.

# 709
Писах на Кауфланд за кофти месото. Викат : ще ви компенсираме срещу бележка. Нямам такава та случаят е приключен за мен. Пратих ин снимка на стикера, който лепят при опаковането на витрината.
Те имат ли приложение, в което да се съхраняват тези бележки, че хартиените ме дразнят

# 710
В други държави вече има Кауфланд карта и приложение, но нямам идея какви са екстрите, тука още - не.

# 711
Колко според вас протектори за матрак са необходими, по 2 ли вземате или 1 е достатъчен.
Протекторите са доста прилични, взех 1 и сега ме гложди дали да купя още 1.

# 712
2 по- добре

# 713
  • Варна
Здравейте, тенджерите на Тефал, които са комплект, дали са хубави?  Досега ползвах други и ми се иска да ги сменя.

# 714
И форма за кекс имам брио. Нищо не ми залепва. Омазвам я много хубаво с меко масло с ръце и кексът излиза перфектен.

# 715
Кауфланд ме компенсираха с ваучер за стойността на покупката без представяне на касова бележка. Изключително бърза реакция. И обеца на ухото Wink

# 716
За първи път се разходих днес до нашия Кауфланд. Ако пред Лидл имаше 4-5 коли, то пред Кауфланд имаше 50. Вътре кипеше живот. Намерих това, което търсих от боршурата, но късно се сетих да видя дали продават(все още) марципанови десерти. Къде да ги търся?

# 717
Сигурно вече ви досадих с тия протектори, но да кажа че не са еднакви всиките размери. Този, който аз взех и харесах е с размер 140на200. Другите размери бяха в други опаковки като кубчета и качеството на хавлията беше рехаво и дълго нишково.

# 718
И форма за кекс имам брио. Нищо не ми залепва. Омазвам я много хубаво с меко масло с ръце и кексът излиза перфектен.
Не е по темата, но аз която съм сменила няколко вида и скъпи форми за кекс установих, че ако я омасля и набрашня, в повечето случаи формата залепва. Сега мажа само с меко масло и на всички форми кекса се отлепя веднага.

# 719
Слагам олио, обилно брашно. След изпичане слагам формата с кекс в тава със студена вода. След това вадя кекса от формата. До сега винаги излиза без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт