Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
До няколко дни, ще има голям щанд на Wet n Wild в Дм. Доколкото знам избрани филиали.

в дм при су още в събота имаше зареден щанд - част от тестерите бяха недокоснати

# 166
  • Бургас
Гланц череша и на мен ще ми стои добре.
Мирише ли на череша?
Обичам този аромат,но от гланцовете на Нивеа още повече ми се изсушават устните.

# 167
  • София
Много се радвам, че Wet n Wild ще се предлага в ДМ. Продуктите от тази марка са страхотни!

# 168
Гланц череша и на мен ще ми стои добре.
Мирише ли на череша?
Обичам този аромат,но от гланцовете на Нивеа още повече ми се изсушават устните.
Мирише приятно, но не ми прилича много на череша.

# 169
Някой ползвал Melabel Forte, помогна ли ви да изсветлите или премахнете най-вече лунички и петна от слънцето или петна от пъпки? И за колко време горе долу (ако кожата е по нечувствителна и се ползва по често)?

Или да знаете нещо по-ефективно?

# 170
  • София
Внимавай при ползването на Melabel. Агресивен продукт. Не трябва много да втриваш в кожата, стават рани.

# 171
Вече над месец го използвам, но с условието, че си мажа гърба. Със сигурност има ефект при мен и нямам нежелани реакции.

# 172
Някой ползвал Melabel Forte, помогна ли ви да изсветлите или премахнете най-вече лунички и петна от слънцето или петна от пъпки? И за колко време горе долу (ако кожата е по нечувствителна и се ползва по често)?

Или да знаете нещо по-ефективно?
Знам, че не е продукт, но от месец почнах поне 1 път в седмицата да си правя маска кисело мляко с аспирин и всяка сутрин мажа стари петна от пъпки с лимонов сок, стоя около 15 -20 мин и мия лицето. Определено виждам ефект, имам петна по брадичката, там около цикъл доста пъпки ми излизат и почнаха да избеляват. Имам много лунички, но тях не ги пипам и не знам как ще е.
За да не е спам, взех си околоочния крем на Balea Vital+, на моята суха кожа пасва много добре, изобщо не ми е тежък.

# 173
За лунички (а и за петна) - сок от магданоз. Или маска от смлян или счукан магданоз и кисело мляко. Аспиринът е агресивен, ще ти пресуши кожата.

# 174
Аз съм с много суха кожа на лицето и на мен лично тази маска с аспирин ми се отразява много добре, така че пак си е до проба.

# 175
За петна от акне, козметичката ,при която водех моя тийн препоръча маска с един белтък, хума и два аспирина. Резултатите са страхотни, но при слагане на маската всеки ден в продължение на няколко месеца.

# 176
защото аспиринът e кисeлина

# 177
  • БГ
Здравейте,
впечатления за серията на Neutrogena Bright Boots? Интересува ме нощния крем, че моя е на свършване, а този на теория звучи доста добре.

# 178
Здравейте, някой дали е забелязал, кремовете за лице Микса някъде да са намалени ?

# 179
Получих си току-що пратката от Лили - поръчка 49008. Доволна съм от всичко, нещата бяха опаковани добре.

Общи условия

Активация на акаунт