Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
До няколко дни, ще има голям щанд на Wet n Wild в Дм. Доколкото знам избрани филиали.

# 151
  • Бургас
До няколко дни, ще има голям щанд на Wet n Wild в Дм. Доколкото знам избрани филиали.
Това е хубава новина.
Много искам да ги пробвам,но не искам да купувам насляпо.

# 152
  • Ланкър, планините Овнерог
Дами, моля препоръчайте ми хубав, хидратиращ околоочен ролон. Да попива добре и да не дразни очите.
Аз харесвам мъжкия на Белеа.

Тия от Лили наистина много странно обработват поръчките. Утре ще си взема тази, която вечерта пуснах, а тази от сутринта си стои с непроменен статус.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 13:19 от Гита Ог

# 153
  • София
Някой има ли отзиви за спиралните на Bell?

Аз използвам ето тази:

По цял ден съм на компютър и не усещам никакво дразнене. Отделно четката оформя много добре.

Бихте ли ми препоръчали дезедорант за чувствителна кожа. Май напоследък развивам някаква непоносимост към дезедорантите на Dove и Rexona,  започва да ме сърбят подмишниците.....доста неприятно когато си на работа сред хора Relaxed

# 154
  • Бургас
От дезодоранти на Рексона съм се обривала и ползвам само на Нивеа.
Не знам обаче ако дразненето е от определена съставка,която е от активните против изпотяване,дали няма и друга марка също да подразни.

# 155
Момичета, какво стана с поръчките от черният петък на Лили, получихте ли ги? Аз още чакам

# 156
Днес получих втората си поръчка, за първата нямам информация все още...

# 157
  • Бургас
Момичета, какво стана с поръчките от черният петък на Лили, получихте ли ги? Аз още чакам
Моята е с номер 40
Не е дошла,още е "Чакащ"
Докога така не знам.
Дъглас също първо се забавиха,после написаха,че част от продуктите липсват,единствено и само"Извиняваме се за причиненото неудобство."И дотук.
Затова и аз все следя темата,дали на някого не са писали,че им липси.
Е,не виждам някой да се е оплакал,дано ги изпратят в крайна сметка.
Още си има съобщение за поръчките,направени в периода 26.11-15.12

# 158
Моята е с номер 39 и е Чакаща, но не мрънкам вече, че на много ССФ им е досадно

# 159
Ако искате вярвайте бях забравила и вчера ето пред мен Лили и се сетих. Харесах едни течни червила на боржуа, бяха намалени, до сега не съм ги ползвала, на ръката и държаха значително дълго

# 160
Аз първата с 40ххх миналата седмица я получих, другата с 42ххх още я няма.
Silver_mist, преди време и при мен се получи така, използвах само стиковете на Фа, но явно кожата ми стана много суха и ме сърбеше, затова започнах вечер преди сън да се мажа с крем за тяло, ползвам най-често лосиона с урея на Балея и нещата доста се успокоиха. Сега използвам продуктите на Алверде, имат спрей, стик и нещо като крем, но напоследък ми идват слаби и ще гледам за нещо друго.

# 161
Моята започва с 43 и също стои чакаща. Нямам нищо спешно, но се надявам да ми я доставят до 22 най-късно, че после ще трябва да плащам и за две седмици магазинаж в Спиди :/ Ако стане така може и да я откажа Unamused
За сега съм оптимист, все пак са минали само 6 работни дни (с днешния) от заявените от тяхна страна 15 дни за обработка.

Междувременно, от ДМ набавих някои липси: на Балеа - шампоан и балсам за руси коси, розовият измиващ гел за лице и душ олиото - крайно необходимо в този сезон Yellow Heart

# 162
И моята с 41 е все още със статус чакащ. Днес установих, че парфюм, който поръчах, вече изобщо го няма в сайта, така че вероятно няма да го получа. Предполагам, че ще има и други липси.

# 163
  • вкъщи
Аз получих от Лили днес, плюс  от Ризървд. Плюс от Синсей ,която не помня да съм поръчвала. Всички вкъщи отричат да са, а е на мое име.
Отделно за два дена потроших толкова пари, че ме е срам чак от себе си.

# 164
Взех си гланца на ГР ,череша. Много е приятен, устните стоят сочни и наистина цвета не е много наситен. Нямаше мостри, но нацелих моя цвят.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт