Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Някой има ли от изкуствените мигли на Wibo?

# 196
Здравейте, искам само да споделя, че в DM освен WNW, има и цял щендер с палитри на BH Cosmetics. Изненадах се много приятно. Купих хайлайтър на WNW, както и една сянка на Catrice, която отдавна чаках да внесат. Доволна съм, много Relieved

# 197
  • София
Утре и първата ми поръчка от Лили ще е в Спиди ( втората вече дойде), наложения платеж е по-малък от този, който трябва да е и доколкото предполагам 2 ексфолианта не са ми сложили, въпреки че в профила ми в сайта пише, че всичко, което съм поръчала е изпратено.

# 198
  • Варна
Здравейте, искам само да споделя, че в DM освен WNW, има и цял щендер с палитри на BH Cosmetics. Изненадах се много приятно. Купих хайлайтър на WNW, както и една сянка на Catrice, която отдавна чаках да внесат. Доволна съм, много Relieved

Може ли да снимаш сянката на Катрис? Благодаря предварително!

# 199
една получена пратка от лили, втората все още е със статус "чакаща" - дали изобщо ще ми я изпратят?
в нея има и малко вещи освен козметика - чорапогащник и т. н.

# 200
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега пак влизах да проверя статус на първата поръчка, няма промяна, но ми направи впечатление този надпис в сайта на Лили:
"Уважаеми клиенти, всички поръчки направени след 09.12.2021 г. ще бъдат обработени и предадени на куриер след 10.01.2022 г."
Да си знаете

# 201
Моята е з номер 39 и още със статус "чакащ". Какво чака не е ясно.
Явно да свършат продуктите и да ми я откажат накрая. Поръчах много изгодни неща на Nuxe и Uriage. Не им се свиди да ги дадат на тези цени явно.

# 202
Моята е з номер 39 и още със статус "чакащ". Какво чака не е ясно.
Явно да свършат продуктите и да ми я откажат накрая. Поръчах много изгодни неща на Nuxe и Uriage. Не им се свиди да ги дадат на тези цени явно.
+1 Моята поръчка е със същия номер и със същите марки продукти! Ни вест, ни кост!

# 203
Моите са Lumene и Uriage в чакащата пратка, но явно ще ги дават. Имам имейл за доставка от Спиди утре и е пратката от Лили. С 46 е поръчката. Обаче им писах имейл днес. Не са ми отговорили, но явно са се размърдали, та пишете им.

# 204
дано, моята е 49+

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
А, и моята, която я няма, е с Nuxe

# 206
Моята с 42 я няма още, вътре няма кой знае какво, превръзки, бонбони, витамини. Като номер беше малко след втората пратка на Бобчита, на която беше качила снимка на кашона с една малка госпожица, но наистина си действат по някакъв техен ред...

# 207
  • Light of Zartha
Как махате червилото на Николета със салфетка? Flushed аз едва успявам с дегримьор за водоустойчив грим. И при хранене ми се изтрива съвсем малко отвътре.

# 208
  • София
Как махате червилото на Николета със салфетка? Flushed аз едва успявам с дегримьор за водоустойчив грим. И при хранене ми се изтрива съвсем малко отвътре.
И при мен така, а като ги тествах за първи път на ръка, после търках с гъба даже и пак не се изтри като хората.

# 209
И при мен не се маха лесно ,никак даже.

Общи условия

Активация на акаунт