Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Бе, не е вечно, но не се маха с едно тръкване. И просто не струва 20 лв, това е истината.

# 211
Моите са Lumene и Uriage в чакащата пратка, но явно ще ги дават. Имам имейл за доставка от Спиди утре и е пратката от Лили. С 46 е поръчката. Обаче им писах имейл днес. Не са ми отговорили, но явно са се размърдали, та пишете им.
Писах им и ми се обадиха по телефона след час! Нямали Uriage, затова не са ми пратили другите неща. Не знаели дали въобще ще имат доставка......Еми не се прави така! Чаках 2 седмици за да ми кажат, че нямат. Да бяха ми казали на втория ден, да бяха спряли да предлагат този артикул ,както спряха Nuxe. Ядосах се! Хубава работа, ама .....от Лили

# 212
Уфф,аз нямам Lumene и Uriage,но и моята поръчка я няма още. Утре ще им пиша и аз. При две поръчани бои за коса,утре ще ходя за трета,понеже няма на къде да чакам повече и да ходя с белите коси... 👀🤭

# 213
  • Бургас
И аз писах,но тц,явно утре аз ще им звънна...
Виши кремът,който съм поръчала, вече го няма в сайта.
Вероятно същата история...
Ако го нямат,нищо да не ми изпращат.

# 214
Ами в имейла не пише, че нещо липсва, изброени са всички поръчани неща, да се надяваме, че всичко ще е вътре. Понеже съм на работа утре и няма да видя куриера, ще снимам отварянето на пакета, да не се окажа платила нещо, което липсва. Твърде много отрицателни емоции ми се събраха с идиотски поръчки тези дни, просто не искам още.

# 215
Аз им звънях няколко дни по много пъти - никой не вдига на никой от посочените номера на сайта . Преди два дни пратих мейл - също без отговор. Аз пък искам да върна част от едната поръчка (взех си я вчера след гонене с куриера ) и част от предстоящата да получа някой ден (по грешка добавени моливи за вежди и дублирани с първата поръчка).
Но пък се възползвах да пробвам на Лумене околоочния с витамин ц ,надявам се да се разберем Simple Smile

# 216
Писах им да питам какво става с поръчката ми, дали има изчерпани наличности. Не получих отговор. Много са дразнещи. Нямам имейл или хабер, че ще дойде нещо- 62 артикула изброих, все консумативи и тук-там кремове, но не от баш скъпите

# 217
  • Сливен
Аз им писах и отговориха много бързо,стандартен отговор
"Здравейте,

срокът за изпълнение на вашата поръчка е 15 работни дни от датата на заявяване.

Благодарим ви за разбирането."

# 218
Ами аз, четейки всички мнения, достигнах до извод. Всички неполучили поръчките си от Лили, в това число и аз, имаме поръчани продукти, които междувременно са се изчерпали. Лили чакат евентуално нови наличности, за да изпратят поръчките. Ако това не се случи до 15-ия работен ден (което е най-вероятно), ще ги изпратят с каквото имат. Което не е много ОК, защото моите ВЕЧЕ изчерпани продукти бяха все още налични преди няколко дни, т.е. те са се изчерпали, докато чакам някой да ми обработи поръчката.
Както и да е. Каквото дОйде, дОйде. Няма да се ядосвам.... Много.... 😂

# 219
Мен хич не ме устройва каквото дойде, обаче. За 3 пакета дамски превръзки - еми, мерси. Искам си дермокозметика, другите дреболии за пълнеж ще ги прежаля.
Поръчката ми е с 43, имам неща на Биодерма, Биотрейд, серуми на Революшън...

# 220
Не е ок за никой, но нищо не можем да направим. Чакаме и се надяваме да попълнят изчерпаните наличности. Но аз не съм оптимист в конкретната ситуация.

# 221
  • Варна
Аз поръчах само 18 неща и все едни елементарни, без скъпи марки. Явно затова ги получих след 7 дни Joy

# 222
Мен хич не ме устройва каквото дойде, обаче. За 3 пакета дамски превръзки - еми, мерси. Искам си дермокозметика, другите дреболии за пълнеж ще ги прежаля.
Поръчката ми е с 43, имам неща на Биодерма, Биотрейд, серуми на Революшън...
И аз мисля като Вас!!! Не си заслужава. Бях писала вече, неща, които ще ми избият само доставката. Ами мерси! Утре стават 10 работни дни и просто съм "ЧАКАЩА"
И аз имам 3 продукта дермокозметика - Uriage, La roche posay, Bioderma слънцезащитен.
Другата по-късно по обяд направена, е с 3,4 дребни неща и един шампоан, който похвалихте, от по-скъпите. 
Но дано се ядосвам безпочвено....

# 223
А, споко. И моята поръчка е с достъпни неща, сал една четка на RT Grinning Ама още си чакам .. Бих я отказала още сега, ама искам фитнес барчетата Grinning Grinning

# 224
Моята са я изпратили, в Спиди ме чака, но и при мен наложения платеж е по-малък.Имам и имейл в него си е всичко което съм поръчала и се чудя какво ли ще липсва.
Не става и доставката да ми е безплатна, защото сумата която трябва сега да платя, пак е по-малка от тази в сайта преди начислената доставка.

Общи условия

Активация на акаунт