Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 643
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Пишете на Дм за Wetn wild те ще ви отговорят къде се предлагат продуктите.Аз им писах в инстаграм.

# 421
Здравейте! Има ли хубав шампоан против пърхот за сух скалп в ДМ?

# 422
🔫🔫🔫 иии понеделник ще имам пратка след два мейла до Лилиту🤣 е без някой си продукт, но каквото такова , как мога да проверя кое липсва..? В сайта пише всичко е изпратено в конкретното количество, но сумата ми е по малко ?

# 423
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз днес си получих нещата най-накрая. Е, без едно, ама поне предварително знаех за него.

# 424
  • Бургас
Здравейте! Има ли хубав шампоан против пърхот за сух скалп в ДМ?
Вероятно Здраве и Head and Shoulders.
Случайно да сте пробвали Eucerin или някой друг,от който има полза?
Не знам Низорал и Кетонал помагат ли,баща ми е доволен,но има себорея.
И синът виждам,че има пърхот и се чудя какво да взема.

# 425
Head & Shoulders изобщо не действа, поне при мен не съм видяла резултат.

# 426
Дойде и моята поръчка от Лили, всичко  е налично, освен комплект кремове на Лореал 65+.
Беше за подарък и щеше да е късно, така или иначе. По -добре, че не дойде.

# 427
  • Deutschland
Успях да се уредя с последна останала бройка от лимитираните серии Дисни на Катрис. Случайно в друг град влязох, видях я и... моя е. С хибискус, има нещо като плаващи цветчета вътре. Не е пробван

# 428
Какво е това? 🤪 Не го знам ☹️

# 429
Вероятно Здраве и Head and Shoulders.
Случайно да сте пробвали Eucerin или някой друг,от който има полза?
Не знам Низорал и Кетонал помагат ли,баща ми е доволен,но има себорея.
И синът виждам,че има пърхот и се чудя какво да взема.
Вече минах през ДМ и взех и двата - Head and Shoulders и Здраве. От първия не очаквам нищо, но ММ настояваше, той е за него. А на Здраве съм чела добри отзиви тук, сега той ще го пробва.
Направих му и маска за скалпа: гел алое вера и масло от жожоба. Чакам резултати.
От аптеката съм взимала преди години Ducray и Низорал. Ами никакъв ефект нямаше.

# 430
  • Deutschland
Какво е това? 🤪 Не го знам ☹️

Серум с хиалурон

# 431
Кетонал не ще да е шампоанът, по-скоро Кетозал. В него и в Низорал активната съставка е една и съща и тя е противогъбична. На всеки пърхутът е с различна причина, та и нещата дето помагат са различни...
Selsun Blue също е хвален доста, поне около мен казват че им помага. От Здраве също има доволни. От Дюкре също, но той пък хич не е по темата. Така напосоки могат да излязат скъпичко пробите, а докато траят те и проблемът си е налице, не знам едно посещение при дерматолог дали няма да е по-удачен вариант. Или добър фризьор дето е учил повече от това как да реже коса, ами е запознат и с проблеми със скалпа и прочие. Да се установи от какво е, че вече да се знае с какво да се третира.
На сестра ми някой от всичките видове Дюкре й помага, но на нея фризьорката й помогна в търсенето, явно жената е много компетентна и от първия път нацели кое ще помогне.

# 432
  • Бургас
Да,в Низорал и Кетозал(не помня името точно) има кетоконазол.
Това е лекарство против гъбички.
В Head and Shoulders има селен.
В Здраве цинк...
И така.
Понякога сухата и атопична кожа също изглежда като пърхот.
И себореята.
Честно казано на баща ми малко неща му помагат.
И с кремове на Виши се маза по предписание на дерматолог,но казва,че му е най-добре от синята Нивеа.
Къпе се,бръсне се и т.н. с чист глицеринов сапун.

# 433
Тъкмо открих хидратиращите шампоан и балсам Балеа и изглежда вече са спрени Cry
Обажда ми се вчера една приятелка да ѝ препоръчам шампоан- има мазна и тънка коса. Мислех да ѝ кажа да пробва тези, ама греда. Моля за някакво предложение.

# 434
Тъкмо открих хидратиращите шампоан и балсам Балеа и изглежда вече са спрени Cry
Обажда ми се вчера една приятелка да ѝ препоръчам шампоан- има мазна и тънка коса. Мислех да ѝ кажа да пробва тези, ама греда. Моля за някакво предложение.
Много харесвам хидратиращата серия на Лили. Имат и маска.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт