Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 644
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Един шомпоан Cien от Lidl за честа употреба съм си харесала напоследък, моята коса също се омазнява лесно и е тънка. В зелено е тубата, не ми е под ръка в момента но пише на него 7 билки или нещо от сорта. Не ми премива косата а иначе си върши работата.

# 436
Здравейте. Искам да попитам хората от Варна вече има ли щант на Wet & Wild някъде? Благодаря предварително.

# 437
Тъкмо открих хидратиращите шампоан и балсам Балеа и изглежда вече са спрени Cry
Обажда ми се вчера една приятелка да ѝ препоръчам шампоан- има мазна и тънка коса. Мислех да ѝ кажа да пробва тези, ама греда. Моля за някакво предложение.

А може ли снимка на тези продукти, моля Thinking  Възможно е да не са спрени, а просто да не са в наличност за известно време. Аз така страдах за омекотителя без аромат, и тъкмо се запасих с бебешкия на ЛИДЛ, онзи ден въпросният на DM пак си стоеше подреден на стелажа Simple Smile

# 438
Забравих им точното име и не намерих снимка. Но ги няма в немския сайт, така че…

# 439
Не беше ли този?

# 440
и тази маска ли спряха Confused

# 441
  • Сливен
Да тези бяха.И аз тъкмо харесах балсама и се засилих да търся шампоана и греда.
Вместо него си взех шампоана на фруктис с алое ,също е хидратираш за 3.85лв и съм много доволна.

# 442
Извинете да попитам мамите от Бургас в кв Лазур има ли някуде ДМ?
Днес бях на площада и влезнах в Лили, но имам работа и в ДМ, а не знам къде има.
Благодаря предварително Simple Smile

# 443
Днес бях на площада и влезнах в Лили, но имам работа и в ДМ, а не знам къде има.
Има ДМ на центъра на Тройката и в МОЛ Плаза

# 444
  • Бургас
На площада,в центъра на Бургас,има ДМ.
За Лазур не знам,но видях голям ДМ на Трапезица.
Нямам идея искат ли сертификат,в центъра не искат.
В МОЛ Плаза искат и ДМ е толкова чист,спокоен...

# 445
Значи от украсата и елхата не съм го видяла. Видях само Лили и се шмугнах веднага. Беше ми и студено, защото не съм местна и въпреки че ме предупредиха да се облека, не се бях екипирала на 100% и ми беше доста хладно, та побързах да съкратя разходката.
Но градът е толкова красив. Добре сте си местните Simple Smile
Днес ме отведоха от морската градина до солниците, то е една невероятна алея, то красота. Хора тичат в супер яки екипировки, други карат колелета. Просто супер! И не, не си мислете че не съм виждала такова нещо. В София може да има алеи, но пък да му се не види не са нито толкова хубави, нито толкова поддържани, а велосипедистите не знаят какво е звънец и ако си им на пътя ускоряват и минават до теб с 200, докато тук всички са толкова културни. Ще стана бургазлийка направо 😝

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 08:50 от Lale_Lili

# 446
  • Бургас/Пз
Точно, където сте били в Лили на площада, тръгвате посока към паметника, в ляво е Дом на НХК, а под сградата в дясно от него има ДМ

# 447
  • Бургас
Да,в ДМ до паметника има заредени палитри BH cosmetics,но Wet n Wild няма.
Иначе си е добре зареден магазин.Даже все още имаха онзи ден календари на Балеа и Нивеа.

# 448
Lale, момичетата са ти казали вече за центъра.  В Лазур няма. И да, морската си ни е много хубава, но не всички са така културни, имала си късмет Grinning
В ДМ на Трапезица последно четох, че искат сертификат, в този в центъра не.

# 449
Благодаря ви за насоките момичета Simple Smile
Надявам се скоро пак да отида до центъра Simple Smile Може би почивните дни след Коледа Simple Smile
А и времето тук е така приятно. Слънчице и положителни температури ❤️

Общи условия

Активация на акаунт